Nonpaletti

WAAROM JE EEN KOFFERBAK BESCHERMING MOET HEBBEN

Wilt u graag uw kofferbak beschermen tegen vloeistoffen, scheuren en krassen, dan is de beste kofferbak bescherming de beste keus voor u, en hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. We verkopen al reeds tientallen jaren kofferbak beschermingen voor alle typen autos. Ons materiaal is van de beste kwaliteit beschikbaar en zijn zeer variërend van aard. Zo kunt u kofferbak beschermingen aanschaffen bij ons die zeer geschikt zijn tegen harde objecten maar ook kofferbak beschermingen die van zachter materiaal zijn gemaakt speciaal tegen iets wat zachtere objecten bijvoorbeeld sporttassen. Naast verschillende materialen hebben wij ze ook in verschillende kleuren en texturen te koop. De kofferbak beschermingen zijn zowel in permanente als niet permanente vorm beschikbaar. De voordelen van een permanente kofferbak bescherming is dat het niet elke keer geplaatst of weggehaald hoeft te worden. De voordelen van de semi permanente kofferbak bescherming is dat ze wel weggehaald kunnen worden om makkelijker schoon te maken etc. het hangt helemaal van u preferentie af wat u wilt. U kunt gerust een kijkje nemen in onze online winkel of langslopen indien u vragen of adviezen nodig hebt. Ook voor het plaatsen van een kofferbescherming kunnen wij u mee assisteren. Wij helpen u vanaf het proces van kiezen tot plaatsen van uw kofferbak bescherming.

HOEVEEL KOST EEN KOFFERBAK BESCHERMING?

De kosten van een kofferbak bescherming is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hebben wij reeds uitgelegd dat de beschermingen te vinden zijn aan de hangt van het materiaal, kleur textuur, als ze permanent of semi permanent zijn. Al deze factoren zijn bepalend voor de prijs. Weliswaar kunnen wij aangeven dat wij de meest scherpe prijzen hebben op de markt en dat onze kwaliteit niet te evenaren is. Wij zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit  kofferbak bescherming krijgt voor de best prijs mogelijk. Neemt u een kijkje op onze website voor een betere uiteenzetting van de prijzen.

 

Nonpaletti

Leerzame lessen bij de autorijschool in Haaksbergen

Ben je op zoek naar een goede autorijschool in Haaksbergen? Zoek dan niet langer verder! Deze autorijschool in Haaksbergen kan jou helpen met het behalen van je rijbewijs en staat ook nog eens erg goed aangeschreven. Op de Facebook pagina van de autorijschool in Haaksbergen kan je zien wat andere hierover zeggen en hoeveel mensen er iedere week weer slagen. Ook op de website is deze informatie natuurlijk te vinden en wordt er uitgebreid informatie gegeven over alles wat deze autorijschool in Haaksbergen je te bieden heeft. Wil je bijvoorbeeld rijles volgen aan de hand van een lespakket, of ga je liever gewoon zitten en zie je wel hoeveel lessen je nodig hebt? Bij de autorijschool in Haaksbergen is alles mogelijk!

 

Wees niet bang voor het verkeer

Laat je niet afschrikken door het volgen van rijles omdat je het eng vindt en het nog nooit hebt gedaan, want iedereen moet ergens beginnen. De instructeur van de autorijschool in Haaksbergen zal je helpen en begeleiden gedurende dit traject en je hoeft dan ook nergens bang voor te zijn. Laat alles lekker op je afkomen en maak je niet druk, want de instructeur heeft veel ervaring en zit naast je om in te grijpen mocht dit nodig zijn. We gaan er natuurlijk vanuit dat jij ook snel je rijbewijs weet te halen en dat ingrepen helemaal niet veel nodig hoeven te zijn.

 

De invulling van de lessen

Je start de lessen rustig, maar naarmate je meer kennis en ervaring in het verkeer op doet ga je steeds meer dingen leren en word jij ook een echte bestuurder. Zie jij jezelf ook al helemaal achter het stuur zitten en wil jij ook zo snel mogelijk je rijbewijs behalen? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles en ga morgen al van start! Rijden is namelijk echt leuk!

 

 Nonpaletti

Wil jij je theorie examen voor de vrachtwagen snel behalen?

Misschien denk je wel dat je hier lang mee bezig bent, maar je kan dit zelfs in één dag halen! Door je Vrachtwagen theorie examen te behalen laat je zien dat je een goede vrachtwagenchauffeur kunt worden. Het is namelijk de bedoeling dat je veilig de weg op kunt. Zo’n vrachtwagen is nogal een zware en grote weggebruiker, dit moet met een goede chauffeur bestuurd worden. Na het theorie examen kun je op voor de praktijklessen van de vrachtwagen.

Het rijbewijs

Voordat je een theorie examen kunt gaan doen voor de vrachtwagen zul je wel in het bezig moeten zijn van rijbewijs B. Dit is het autorijbewijs. Je moet namelijk wel al kunnen rijden voordat je met zo’n groot en gevaarlijk gevaarte de weg op gaat. Zo heb je alvast een achtergrond over rijden in het verkeer, later leer je dus met een groter voertuig om te gaan. Voor een vrachtwagen krijg je rijbewijs C. Er zit nog wel een verschil in of je ermee mag werken of niet, wil je ermee rijden voor je beroep zul je rijbewijs C met code 95 erbij moeten halen. Dit is overigens ook zo wanneer je rijbewijs B voor een bus wilt halen en chauffeur wilt worden. Voor rijbewijs C zul je eerst 21 jaar moeten zijn. Wil je code 95 behalen dan mag je dit ook op je 18e doen. Zo kun jij op je 18e ook al vrachtwagenchauffeur van beroep worden.

Het theorie examen

Voor je theorie examen voor de vrachtwagen moet je minimaal 17 jaar oud zijn. Nadat je dit theorie examen hebt gehaald is deze 2 jaar geldig, in die tijd zul je dan je praktijklessen + praktijkexamen moeten halen. Bij het theorie examen krijg je 50 meerkeuzevragen over verkeersregels, technische aspecten en veiligheid.

 Bedrijfsauto vaker gestolen

Hoewel veel mensen stil zitten vanwege de coronacrisis, blijven criminelen door gaan. Lichte bedrijfsvoertuigen tot 3500 kg zijn in het eerste kwartaal van 2020 40 procent meer gestolen dan in het eerste kwartaal van 2019. Dat blijkt uit cijfers van Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) en het Verbond van Verzekeraars. De oplossing tegen diefstal: een blackbox

 

Verdubbeling bij zware voertuigen

In het eerste kwartaal van 2020 zijn er 460 bestelbussen gestolen. Dat is 40 procent meer dan het aantal van 328 gestolen bestelbussen in 2019. Daarnaast zijn ook de zware bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens populair bij criminelen. Het aantal gestolen zware bedrijfsvoertuigen verdubbelde zelfs naar 20 stuks in 2020. In 2019 bedroeg dat aantal nog 10 gestolen zware bedrijfsvoertuigen.

Terugvindpercentage

Vooral de terugvindpercentages wekken zorgen bij André Bouwman, adviseur bij het LIV. Van de zware bedrijfsvoertuigen wordt 65 procent teruggekomen. Dat komt omdat de lading vaak waardevoller is dan de vrachtwagen zelf, bijvoorbeeld laptops of smartphones. De inhoud wordt meegenomen en de vrachtwagen wordt ergens langs de kant van de weg gedropt. Het terugvindpercentage bij lichte bedrijfsvoertuigen ligt een stuk lager, namelijk 30 procent. Lichte bedrijfsvoertuigen zoals bestelbussen worden vaak gestolen voor de onderdelen en na diefstal direct op transport gezet naar het buitenland.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Volgens Bouwman is het tijd voor actie. “Het zal je als ZZP’er maar gebeuren dat je hard wordt getroffen door de coronacrisis en dan ook nog je bestelbus kwijt raken”, aldus Bouwman. Autofabrikanten, bestuurders en het LIV hebben een simpel advies: “Zorg voor voldoende preventie”.

Met behulp van een blackbox in het voertuig wordt de kans op diefstal verkleind en is de kans om het voertuig terug te vinden groter. Een blackbox kan voor track & trace dienen, maar bijvoorbeeld ook voor rittenregistratie of urenregistratie.

https://www.trackjackeurope.com/blackbox/

Bijtelling in 2020

Wie een zakelijke auto rijdt, weer maar al te goed dat er bijtelling om de hoek komt kijken als er ook privé in de auto wordt gereden. Tenminste meer dan 500 kilometer privé kilometers per kalenderjaar. Als u geen bijtelling wil, houdt u een rittenregistratie bij voor de Belastingdienst om aan te tonen dat u niet meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt.

Bijtelling 2020 ten opzichten van 2019

Ten opzichten van het jaar 2019 is er niet zoveel veranderd. Voor benzine, diesel en hybride voertuigen blijft het bijtellingstarief 22 procent. Onderstaand lichten we verder toe wat de verschillen zijn voor elektrische auto’s.

Bijtelling elektrische auto’s

Ook zakelijke rijders in een elektrische auto hebben in 2020 te maken met bijtelling. In 2019 was dit percentage 4 procent, wat in 2020 is gestegen naar 8  procent bijtelling met een max. cataloguswaarde van € 45.000. Alles hierboven valt in de 22 procent bijtellingscategorie.

Wanneer gaat de bijtelling in

Voor elk jaar geldt; het bijtellingspercentage gaat in op 1 januari en geldt voor de komende 60 maanden nadat de auto op naam is gesteld. Dus ook al verandert de bijtelling binnen deze 60 maanden, u blijft het bijtellingspercentage houden dat gold op het moment van tenaamstelling.

Geen bijtelling in 2020? Zo doet u dat

Zoals eerder aangegeven is het ook mogelijk om geen bijtelling te betalen. U kiest er dan voor om maximaal 500 kilometer privé te rijden, dus heel weinig. Dit registreert u door middel van een sluitende rittenregistratie. U houdt alle ritten en kilometers bij die u in de auto rijdt. Dit kunt u met de hand doen, wat u erg veel tijd kost en een hoge mate van discipline vraagt. Een eenvoudigere en fijnere manier is gebruik te maken van een GPS rittenregistratiesysteem. Hiermee wordt de volledige rittenregistratie automatisch bijgehouden.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/

Renault Megane occasion

De Renault Mégane werd in 1996 uitgebracht. Het is een auto uit het C-segment. De Renault Mégane heeft een vrij luxe uitstraling vergeleken met wat je ervoor krijgt.Ook qua betrouwbaarheid is het zeker geen verkeerde auto. De 5e generatie van deze auto komt uit 2015. Het mooie aan de Renault Megane is dat hij in diverse carrosserie stijlen te krijgen is. Als je een Renault Megane occasion koopt, heb je dus heel wat keuze. Overigens zijn de auto’s tweedehands ook vaak spotgoedkoop, terwijl je een uitstekende auto krijgt. Wél moet je een tweedehands auto altijd even goed controleren. Ook als je tweedehands koopt, kan het soms goed zijn om voor een dealer te kiezen. De dealer heeft immers een reputatie hoog te houden en kan de auto’s nog een opknapbeurt geven van tevoren. Een particulier weet niet altijd of er iets aan zijn auto mankeert.

Pechhulp

Koop je een tweedehands auto? Dan regel je natuurlijk een aantal dingen net als bij een nieuwe auto. Zo laat je de auto overschrijven en verzekeren. In veel gevallen is het echter ook aan te raden om een pechhulp abonnement af te sluiten. Je hoeft er uiteraard niet vanuit te gaan dat je pech krijgt, maar je kunt altijd ongeluk hebben als je voor een tweedehands auto kiest. Heb je een probleem als auto start niet, dan wil je uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden. Sluit je een abonnement af, dan kost pechhulp je een stuk minder als het een keer nodig is. Zeker als je voor een iets oudere auto kiest, kan dit verstandig zijn. Overigens is de Renault Megane zeer zeker geen slechte auto, en hoef je niet van pech uit te gaan. Je kunt er echter wel rekening mee houden, voor als het zich ooit een keer voordoet.

 

Nonpaletti

Rijschool in Rijssen nodig?

Op het moment dat je je bij onze rijschool in Rijssen aanmeldt als cursist om één van onze rijopleidingen te volgen, nodigen we je eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier kun jij je alvast op je gemak voelen bij onze organisatie en leren we elkaar beter kennen. Het is natuurlijk wel zo prettig voor beide partijen om te weten met wie je werkt en zo kun je er ook achter komen of wij wel de rijschool in Rijssen zijn voor jou waar jij je lessen wilt gaan volgen. Ook kunnen we in dit gesprek een aantal punten naar voren brengen die jij belangrijk vindt bij het halen van je rijbewijs. Als dit gesprek is afgerond, gaan we een rondje rijden om te kijken wat je al kan en op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken van de tijd die jouw opleiding in beslag gaat nemen. Het is helemaal geen probleem als je het eng vindt om voor de eerste keer in de auto te moeten rijden, maar het is wel zo prettig dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Op het moment dat wij een goede inschatting hebben kunnen maken van jouw vaardigheden wat betreft het autorijden, gaan we je een speciaal op maat gemaakt pakket aanbieden waarmee jij zo snel en effectief mogelijk je rijbewijs kan halen. Wij vinden het bij onze rijschool in Rijssen onnodig om te betalen voor rijlessen die je niet afneemt, dus daarom krijg je van ons al het geld terug dat teveel betaald is bij het afnemen van het rijlespakket. Heb je een pakket van 40 lesuren bij onze rijschool in Rijssen, maar heb je er maar 30 gebruikt? Dan krijg je de rest gewoon terug! Kijk voor meer informatie over onze rijschool in Rijssen op onze website of bel voor meer informatie naar onze rijschool in Rijssen.Nonpaletti

5 situaties waarin een sleutelmaker van pas komt

5 situaties waarin een sleutelmaker van pas komt

Enkele belangrijke redenen waarom mensen slotenmakers inhuren zijn: vervanging van sloten, schoonmaken van sloten, repareren van sloten en installatie van sloten. Misschien heeft u op een bepaald moment in uw leven de slotenmaker ingehuurd om gebruik te maken van alle of een van bovenstaande genoemde slotenmaker services. Dit zijn heel elementaire en normale situaties waarbij u een slotenmaker nodig hebt, dus u hebt de tijd om de beste slotenmaker te kiezen die in u buurt toegankelijk is. Maar wat als een noodsituatie zich voordoet en u meteen een slotenmaker hulp nodig heeft? In dat geval heeft u een noodslotenmaker nodig die 24 uur per dag bereikbaar is. Dus, wanneer u toevallig in een van deze hieronder 5 omstandigheden staat, kun u beter Slotenmaker Rotterdam benaderen

  1. Wanneer u uzelf opsluit in een kantoor, auto of huis – Als deze situatie zich overdag voordoet, dan zult u niet veel last hebben van en gespannen omdat u eenvoudig u buurman, familielid of bekende persoon of een bekende kunt opbellen waarvan u weet dat het kan helpen Jij uit. Maar voor het geval u zich op vreemde uren op kantoor, in een auto of in een huis opsluit, laten we middernacht zeggen, de omstandigheden zijn dringender en misschien verontrustend. Het is gelukkig dat slotenmakers beschikbaar zijn om u in dergelijke situaties te helpen.
  2. Wanneer u uw sleutels verliest – Een van de meest irritante en frustrerende situaties is dat u zich te laat hebt gerealiseerd dat uw sleutels ontbreken. Eigenlijk kunnen er maar twee redenen zijn waarom u ze bent kwijtgeraakt: de ene is iemand heeft ze van jou en twee gestolen, u bent ze kwijtgeraakt. Wat de reden ook is, u moet uw sloten onmiddellijk laten vervangen. Als u dat niet doet, kan dit leiden tot diefstal of andere gevaarlijke omstandigheden die voor u van belang kunnen zijn.
  3. In een situatie waarin kluizen, kasten, laden en andere beveiligingskaders niet worden geopend. Dit probleem kan te maken hebben met mensen die elektronische beveiligingen hebben geïnstalleerd in hun huis of kantoor. Het kan heel irritant zijn als u de kans hebt dat u ze niet kunt openen, maar u hebt wel degelijk de belangrijke papieren nodig die u in u hebt bewaard. Nogmaals, wie te bellen? Het is niets anders dan een noodslotenmaker.
  4. Wanneer u op vakantie gaat, met niemand om voor uw unit of huis te zorgen. Op vakantie gaan is leuk. Maar stel u eens een scenario voor waarin u na een week of een maand vakantie komt en u ziet dat al u waardevolle spullen worden gestolen. Dat zal ongetwijfeld het wreedste zijn dat u zou kunnen overkomen. Dat is de reden voor u op vakantie, zorg ervoor dat u sloten worden beoordeeld en geanalyseerd door een slotenmaker voor noodgevallen.
  5. Wanneer u toevallig een voertuigongeval meemaakt – Als getuige kunt u de berokkende passagier of persoon enorm helpen door een noodslootsmelthotline op te roepen. De slotenmaker kan de persoon zijn die kan helpen het leven van die persoon te redden, maar dat is alleen mogelijk als u ons daadwerkelijk belt.
http://www.locksecure.nl/slotenmaker-rotterdam
Nonpaletti

Gun jezelf een auto theoriecursus op maat

Voor iedereen die een theoriecursus in Den Haag wil volgen, is er goed nieuws. Bij 123-theorie krijg je het complete pakket in één dag. Het studeren, het afleggen van je examen en blij naar huis met je certificaat: dit allemaal in nog geen 12 uur geregeld! Als jij mee wilt doen, kun je je online opgeven. Je kiest zelf welke dag voor jou goed is. Je hoeft vervolgens geen voorbereidingen te treffen. Het enige dat we van je vragen, is dat je er op tijd bent.

 In de ochtend geven onze docenten uitleg over de belangrijkste verkeersregels in Nederland. Ook maak je kennis met alle verkeersborden. Je zult merken dat de manier van lesgeven erg prettig is. Om je echt goed voor te bereiden op het examen, krijg je allerlei examenvragen om mee te oefenen. Dat examen vindt dezelfde dag plaats in de middag. En we brengen je er hoogstpersoonlijk naar toe. 

Door heel Nederland vind je een 123-theorie cursus!

Sta jij op het punt staat een theoriecursus in Enschede te volgen? Wees welkom bij 123-theorie! Online staan alle toekomstige cursusdagen op een rij. Dit zijn tegelijkertijd ook de examendata. Inderdaad, alles vindt op één dag plaats. Kort samengevat biedt 123-theorie het volgende: een theoriecursus inclusief CBR-examen op een en dezelfde dag, meer dan tien locaties om uit te kiezen én een 100% slagingspercentage.

Als je nog twijfelt, kunnen we je misschien enthousiast maken met het weetje dat er inmiddels meer dan 15000 jongeren bij ons geslaagd zijn. Je achtergrond, woonplaats en leeftijd zijn niet belangrijk. Iedereen is welkom bij 123-theorie!

https://www.123-theorie.nl/
Nonpaletti

Mercedes Sprinter als zakelijke leaseoptie

Wat is nu eigenlijk een goede bedrijfsauto? Wanneer is een lease ene goede deal? Dit soort vragen zijn zakelijk van groot belang. Wanneer je een auto gaat leasen, dan wil je er als ondernemer natuurlijk wel beter van worden. Een lease auto zakelijk kunnen verantwoorden doe je immers vooral aan de hand van wat het je bedrijf brengt. Een auto die je kan helpen groei te realiseren is een stuk belangrijker dan een auto die er gewoon mooi uitziet. Om die reden is een Mercedes Sprinter een auto die je moet overwegen als je aan lease denkt. Deze auto kan namelijk veel bieden.

Een lease verantwoorden

Wat zijn dan precies het soort zaken waar je als ondernemer op moet letten? Bedenk om te beginnen eens wat voor soort werkzaamheden je doet? Werk je in ploegen? Is het dan geen goed idee als je een voertuig met een dubbele cabine kunt kiezen? Zo kan je de hele ploeg in één bedrijfsauto laten verplaatsen. Dit is een stuk goedkoper dan dat ieder in een eigen auto moet komen. Een ander punt waar je aan moet denken is de hoeveelheid en het soort materiaal dat je moet vervoeren. Een Sprinter heeft een opvallend grote laadruimte. Een belangrijke factor.

Gemak en gebruik bij zakelijk auto leasen 

Naast alle praktische mogelijkheden zijn gemak en gebruik natuurlijk ook van groot belang. De auto die gemakkelijk te hanteren is zal beter presteren dan auto’s waarmee je altijd in de problemen komt. Dit hangt wel deels samen met bijvoorbeeld de omvang van de laadruimte. Wanneer deze wat groter is, dan wordt het flink gemakkelijker om vervoer in goede banen te leiden. Wanneer je de auto veel gebruikt is bovendien het comfort ook een belangrijke factor. Het moet wel aantrekkelijk blijven om in de auto te rijden. Zonder dat daarbij fysieke problemen ontstaan bijvoorbeeld. De Mercedes Sprinter voldoet aan al deze eisen.

https://www.autoleasecentrale.nl/