Scooter theoriecertificaat halen? Gelijk Geslaagd helpt je daarbij!

Kan jij niet wachten om op je nieuwe scooter of brommer te kunnen rijden zodat jij lekker de vrijheid tegemoet kan gaan? Gaan en staan waar je wilt en veel minder reistijd hebben? Eerst zal je je scooter theorie certificaat nog even moeten halen. Zie je hier als een blok tegenop, want vind je het maar wat lastig om al die theorie regels uit je hoofd te leren? Of heb je gewoon geen zin of misschien erg weinig tijd om hier lang mee bezig te zijn? Wij, Gelijk Geslaagd, kunnen jou fantastisch helpen bij het aanleren van alle saaie scooter theorie! Je hoeft hiervoor niet wekenlang een cursus te volgen, als je onze cursus volgt kan je binnen 2 dagen je examen maken. En bijna zeker dat je het CBR examen meteen haalt!

We stomen je binnen 2 dagen klaar voor het examen

Onze scootertheorie cursus bestaat dus uit 2 dagen, zondag en maandag. De eerste cursusdag kan je nog lekker uitslapen, we verwachten je dan pas om 12.00. Zorg er wel voor dat je goed uitgeslapen bent, want we willen natuurlijk wel knallen. De les duurt tot 18.00. We hebben dus 6 uur de tijd om jou op een unieke manier alle regels en theorie uit te leggen en aan te leren. Door onze handige trucs, tips en ezelsbruggetjes wordt het een makkie om de theorie goed te onthouden.

Om 18.00 kan je naar huis, met alle theorie al goed in je hoofd. Ontspan thuis nog even en ga op tijd naar bed. De volgende dag, maandag, verwachten we jou namelijk al om 07.00. Deze dag herhalen we in 2 uurtjes alle theorie die we de dag daarvoor hebben geleerd. De stof zit nu weer super vers in je hoofd! Om 09.00 is het tijd om naar het CBR te gaan. Je voorbereiding is zo goed dat je geen stress zal hebben tijdens het examen en je het makkelijk kunt halen.

Na het examen heb je de hele middag de tijd om heerlijk rond te toeren op je brommer of scooter, je hebt immers je theoriecertificaat gehaald!

Aanmelden via onze site

Opgeven voor de scooter theoriecursus kan via onze site. We geven trouwens niet alleen een cursus voor de scootertheorie. Met de theorie cursus auto helpen we je op weg naar je autorijbewijs en met de theorie cursus motor naar je motorrijbewijs.

Heb je nog vragen? Kijk eens bij de veelgestelde vragen op de website, of mail, bel of app ons even!

 

https://www.gelijkgeslaagd.com/

van Marbella tot Ibiza

Sociedad Española de Automóviles de Turismo, dat is de volledige naam achter de afkorting SEAT. De Spaanse bouwer heeft in de kern een sportief imago en houdt zijn hoofdkwartier in Martorell, nabij Barcelona. Het bedrijf wordt opgericht op 9 mei 1950 door het Instituto Nacional de Industria (INI), een overheidsholding. Vandaag de dag is het volledig in handen van de Duitse Volkswagen Groep.

Model namen

De meeste Seat modellen zijn vernoemd naar Spaanse plaatsen. Zo zijn er de SEAT Ibiza, Alhambra, Altea, Arona, Arosa, Ateca, Córdoba, Inca, León, Málaga, Marbella, Ronda en Toledo.

Ook het nieuwste SUV-model, de Tarraco is vernoemd naar een plaats. Deze naam is door het publiek gekozen in een verkiezing waarbij de andere finalisten bestonden uit de Spaanse plaatsen Avila, Aranda en Alboran. Mogelijk gaat SEAT één van deze namen gebruiken voor een volgende nieuwe modellen.

Seat Ronda

Ronda is een stad in de provincie Malaga die ongeveer 100 kilometer van de stad Malaga ligt. Deze toeristische stad aan de Costa del Sol, die meer dan 33.000 inwoners telt, was de eerste Spaanse stad die een Seat-model noemde. 

Seat Malaga

In 1984 werd de Seat Málaga geïntroduceerd. Het was een sedan die werd opgevolgd door de Seat Toledo. De Seat Málaga is vernoemd naar de beroemde stad aan de Costa del Sol.

Seat Marbella

De compacte Seat Marbella was een bestelwagen die was afgeleid van de Seat Panda. Marbella is een populaire kustplaats in de provincie Málaga. Hij werd vervangen door de Seat Arosa.

Seat Cordoba

In 1993 lanceerde Seat de Córdoba, een compacte sedan die een platform deelde met de Seat Ibiza. Córdoba is een mooie stad in Andalusië aan de oevers van de rivier de Guadalquivir.

Seat Alhambra

De Seat Alhambra werd in samenwerking met Volkswagen en Ford geproduceerd. Deze minivan dankt zijn naam aan het monumentale complex in de stad Granada.

Seat Toledo

De opvolger van de Seat Málaga werd de Seat Toledo. De naam komt van de historische stad Toledo, behorend tot Castilla-La Mancha.

Seat Altea

De Seat Altea dankt zijn naam aan de kustplaats in de provincie Alicante. In 2015 werd de Altea in al zijn varianten stopgezet om plaats te maken voor de Seat Ateca.

Seat Ateca

De Ateca is de eerste SUV van Seat. Het is momenteel de middenklasser in het SUV-gamma van Seat, tussen de Arona en de Tarraco. Ateca is een klein stadje in de provincie Zaragoza.

Populaire Seat Modellen

De 3 populairste Seat-modellen zijn de Ibiza, Leon en Arona. Via Seat Private Lease zijn ze alle drie voordelig te rijden voor een vast bedrag per maand.

Ibiza

De Ibiza is het model waarmee Seat groot is geworden. In 1984 kwam de legendarische Seat Ibiza op de markt. Nu 5 generaties later is de Ibiza nog een van de pijlers van Seat. De Ibiza is goed voor zo’n veertig procent van de verkopen van Seat en is de bestverkochte SEAT aller tijden. Ook Seat Ibiza Private Lease is al jaren populair.

De Ibiza dankt zijn naam aan het feesteiland in de Balearen-archipel dat ook beroemd is om zijn stranden en zijn omgeving.

De tweede generatie Ibiza stamt uit 1993 en is de eerste generatie die volledig onder het beheer van de Volkswagen groep is ontwikkeld. Deze maakte gebruik van een platform dat een jaar later ook voor de Volkswagen Polo werd ingezet. Vanaf dit punt maakte de Ibiza zich los van zijn wat stoffige, conservatieve karakter en ging tot de verbeelding spreken met aantrekkelijke rondingen en stroomlijning waarmee hij ook een jongere doelgroep aanspreekt.

Leon

De Seat León is een stijlvolle auto die sinds 1999 op de markt is en nu in zijn vierde generatie zit. De nieuwste SEAT Leon heeft een uitgesproken design. Dit model is efficiënter, sportiever en veiliger dan de vorige modellen.  Hij dankt zijn naam aan de stad León, gelegen in het noorden van de autonome gemeenschap Castilla y León.

De SEAT Leon is een moderne auto met een high-tech interieur en de modernste rij-assistentiesystemen. Wat de auto ook aantrekkelijk maakt, is de hybride motor met een lage CO2-uitstoot. Hiermee rijd je tot 60 kilometer puur elektrisch. De Leon is verkrijgbaar als sedan of station wagon.

De verlichting is modern. In de LED-koplampen en de opvallende LED-balk aan de achterkant wordt gebruik gemaakt van nieuwe en geavanceerde lichttechnologie, waardoor de auto lekker opvalt.

Seat Leon Private Lease is aantrekkelijk voor iedereen die een voordelig en zorgeloos een nieuwe Leon wil rijden.

Arona

De kleinste SUV van Seat is de Arona. Hij is vernoemd naar een stad op het eiland Tenerife.

Pas sinds 2016 richt Seat zich op het ontwikkelen van SUV’s. In eerste instantie deed men dat met de grotere SEAT Ateca. Om ook de automobilist met een beperkter budget van dienst te zijn introduceerde Seat in 2017 de SEAT Arona.

De SEAT Arona is een 5-deurs auto en heeft zitplaatsen voor vijf personen. Het model is deels geïnspireerd op de in april 2017 verschenen vijfde generatie van de SEAT Ibiza en werd ook op hetzelfde platform gebouwd. Meerdere uiterlijke kenmerken komen overeen.

De Arona SEAT is leverbaar in zeven uitvoeringen, waarvan de prijzen van het goedkoopste en duurste model nogal uiteenlopen. Alle uitvoeringen zijn zorgeloos te rijden via Seat Arona Private Lease.

 

https://leaseauto.nl/private-lease/seat/
Nonpaletti

Auto Chip Tuning – Installeer de juiste motor om uw voertuigprobleem op te lossen

Ben je geïnteresseerd om meer te weten te komen over de verschillende methoden om je auto te tunen? Welnu, je zult graag weten dat er veel professionele opties beschikbaar zijn in de vorm van chip-afstemming voor je auto. Veel mensen vinden het erg moeilijk om de technieken en methoden te leren die betrokken zijn bij auto-afstemming, maar je kunt het gemakkelijk leren met de hulp van een goed boek. Als je niet zo goed thuis bent met dit veld, suggereer ik dat je een automonteur moet inhuren om je in dit opzicht te helpen en hij zal je alles leren die nodig is om je auto of voertuig af te stemmen. Als je het echter alleen wilt leren, stel ik je aan om een aantal eenvoudige stappen te volgen, zodat je je auto kunt afstemmen.

 

Dus, als u van plan bent om uw auto of motor af te stemmen, kunt u in de war raken met betrekking tot waar u moet beginnen en hoeveel het u zal kosten. Dus als u het alleen wilt leren, stel ik u aan om deskundige auto-chip-tuning UK in te huren, omdat ze slechts minimaal en voor het maximale mogelijke bedrag in rekening brengen en dat het zeker meer is dan dat. Als u echter zeer goed thuis bent met het afstemmen van uw auto of motor, zou ik u aanraden om een handleiding aan te schaffen die u gedetailleerde informatie over het onderwerp biedt.

Het lezen van de handleiding stelt u ook in staat om uw auto of motor zelf af te stemmen en als u een goede handleiding koopt, kunt u uw auto of motor in minder dan een dag afstemmen.

 

Nu we de verschillende manieren van het doen van auto tuning hebben geïntroduceerd, laten we het hebben over de methoden van tuning. Er zijn veel mensen die kiezen voor de DIY-methode wanneer ze niet de tijd hebben om het te leren of ze hebben er geen vereiste hulpmiddelen voor. Dit is verkeerd omdat het een zeer duur proces is en je moet vermijden om het te gebruiken als je de vereiste tools voor het niet hebt en dit omvat schroevendraaiers, sockets, sleutels, tangen enz. In plaats daarvan is het raadzaam dat u een professional inhuurt voor deze taak. De reden is dat het je veel extra geld zal kosten en het kan ook levensbedreigend voor je zijn als je het werk niet goed doet.

 

U kunt alle tuning-jobs van de auto-afstemmen op uw eigen huis uitvoeren en het beste is dat u zoveel van deze banen kunt doen als u wilt zonder Falende angst. Maar voordat u begint, moet u alle benodigde hulpmiddelen verzamelen, waaronder een afstemmingsmotor, het afstemmen van auto of auto’s, vervangende motoronderdelen als alle handleidingen voor het onderhoud van auto’s. Een gedetailleerde lijst van alle dingen die u nodig hebt, samen met de juiste aanwijzingen is absoluut noodzakelijk om al het werk goed uit te voeren en om falen te voorkomen.

Krijg dus alle gereedschappen tegelijk en begin uw werk vanaf het begin van de installatie van de chip.

 

Nu is het de beurt van de motor om af te koelen, zodat u de kap van uw auto moet openen en uitcheckt of het oliepeil voldoende is. Als u merkt dat het niet is, moet er dan een blokkering zijn ergens in de oliepassages. Als je niet weet hoe je de olie moet controleren, vraag dan iemand om hulp. Als uw motor fijn is, is het de tijd om de nieuwe chip te installeren. Dit installatieproces kan u wat tijd nemen om te voltooien, maar maak je geen zorgen. Zodra de chip is geïnstalleerd, kunt u stoppen met sleutelen met uw motor en al enige tijd te laten.

 

Nu moet u alle motoren sluiten en de brandstoftank openen. U moet het gasniveau controleren en deze indien nodig vullen. Nu is het de beurt van uw automotor om op te warmen en dit zal enige tijd duren. Zodra uw automotor warm genoeg is, kunt u uw automotor opnieuw beginnen.


Klik hier voor meer informatie Chipperformance

Nonpaletti

WAAROM JE EEN KOFFERBAK BESCHERMING MOET HEBBEN

Wilt u graag uw kofferbak beschermen tegen vloeistoffen, scheuren en krassen, dan is de beste kofferbak bescherming de beste keus voor u, en hiervoor bent u bij ons op het juiste adres. We verkopen al reeds tientallen jaren kofferbak beschermingen voor alle typen autos. Ons materiaal is van de beste kwaliteit beschikbaar en zijn zeer variërend van aard. Zo kunt u kofferbak beschermingen aanschaffen bij ons die zeer geschikt zijn tegen harde objecten maar ook kofferbak beschermingen die van zachter materiaal zijn gemaakt speciaal tegen iets wat zachtere objecten bijvoorbeeld sporttassen. Naast verschillende materialen hebben wij ze ook in verschillende kleuren en texturen te koop. De kofferbak beschermingen zijn zowel in permanente als niet permanente vorm beschikbaar. De voordelen van een permanente kofferbak bescherming is dat het niet elke keer geplaatst of weggehaald hoeft te worden. De voordelen van de semi permanente kofferbak bescherming is dat ze wel weggehaald kunnen worden om makkelijker schoon te maken etc. het hangt helemaal van u preferentie af wat u wilt. U kunt gerust een kijkje nemen in onze online winkel of langslopen indien u vragen of adviezen nodig hebt. Ook voor het plaatsen van een kofferbescherming kunnen wij u mee assisteren. Wij helpen u vanaf het proces van kiezen tot plaatsen van uw kofferbak bescherming.

HOEVEEL KOST EEN KOFFERBAK BESCHERMING?

De kosten van een kofferbak bescherming is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hebben wij reeds uitgelegd dat de beschermingen te vinden zijn aan de hangt van het materiaal, kleur textuur, als ze permanent of semi permanent zijn. Al deze factoren zijn bepalend voor de prijs. Weliswaar kunnen wij aangeven dat wij de meest scherpe prijzen hebben op de markt en dat onze kwaliteit niet te evenaren is. Wij zorgen ervoor dat u de beste kwaliteit  kofferbak bescherming krijgt voor de best prijs mogelijk. Neemt u een kijkje op onze website voor een betere uiteenzetting van de prijzen.

 

Nonpaletti

Leerzame lessen bij de autorijschool in Haaksbergen

Ben je op zoek naar een goede autorijschool in Haaksbergen? Zoek dan niet langer verder! Deze autorijschool in Haaksbergen kan jou helpen met het behalen van je rijbewijs en staat ook nog eens erg goed aangeschreven. Op de Facebook pagina van de autorijschool in Haaksbergen kan je zien wat andere hierover zeggen en hoeveel mensen er iedere week weer slagen. Ook op de website is deze informatie natuurlijk te vinden en wordt er uitgebreid informatie gegeven over alles wat deze autorijschool in Haaksbergen je te bieden heeft. Wil je bijvoorbeeld rijles volgen aan de hand van een lespakket, of ga je liever gewoon zitten en zie je wel hoeveel lessen je nodig hebt? Bij de autorijschool in Haaksbergen is alles mogelijk!

 

Wees niet bang voor het verkeer

Laat je niet afschrikken door het volgen van rijles omdat je het eng vindt en het nog nooit hebt gedaan, want iedereen moet ergens beginnen. De instructeur van de autorijschool in Haaksbergen zal je helpen en begeleiden gedurende dit traject en je hoeft dan ook nergens bang voor te zijn. Laat alles lekker op je afkomen en maak je niet druk, want de instructeur heeft veel ervaring en zit naast je om in te grijpen mocht dit nodig zijn. We gaan er natuurlijk vanuit dat jij ook snel je rijbewijs weet te halen en dat ingrepen helemaal niet veel nodig hoeven te zijn.

 

De invulling van de lessen

Je start de lessen rustig, maar naarmate je meer kennis en ervaring in het verkeer op doet ga je steeds meer dingen leren en word jij ook een echte bestuurder. Zie jij jezelf ook al helemaal achter het stuur zitten en wil jij ook zo snel mogelijk je rijbewijs behalen? Meld je dan snel aan voor een gratis proefles en ga morgen al van start! Rijden is namelijk echt leuk!

 

 Nonpaletti

Wil jij je theorie examen voor de vrachtwagen snel behalen?

Misschien denk je wel dat je hier lang mee bezig bent, maar je kan dit zelfs in één dag halen! Door je Vrachtwagen theorie examen te behalen laat je zien dat je een goede vrachtwagenchauffeur kunt worden. Het is namelijk de bedoeling dat je veilig de weg op kunt. Zo’n vrachtwagen is nogal een zware en grote weggebruiker, dit moet met een goede chauffeur bestuurd worden. Na het theorie examen kun je op voor de praktijklessen van de vrachtwagen.

Het rijbewijs

Voordat je een theorie examen kunt gaan doen voor de vrachtwagen zul je wel in het bezig moeten zijn van rijbewijs B. Dit is het autorijbewijs. Je moet namelijk wel al kunnen rijden voordat je met zo’n groot en gevaarlijk gevaarte de weg op gaat. Zo heb je alvast een achtergrond over rijden in het verkeer, later leer je dus met een groter voertuig om te gaan. Voor een vrachtwagen krijg je rijbewijs C. Er zit nog wel een verschil in of je ermee mag werken of niet, wil je ermee rijden voor je beroep zul je rijbewijs C met code 95 erbij moeten halen. Dit is overigens ook zo wanneer je rijbewijs B voor een bus wilt halen en chauffeur wilt worden. Voor rijbewijs C zul je eerst 21 jaar moeten zijn. Wil je code 95 behalen dan mag je dit ook op je 18e doen. Zo kun jij op je 18e ook al vrachtwagenchauffeur van beroep worden.

Het theorie examen

Voor je theorie examen voor de vrachtwagen moet je minimaal 17 jaar oud zijn. Nadat je dit theorie examen hebt gehaald is deze 2 jaar geldig, in die tijd zul je dan je praktijklessen + praktijkexamen moeten halen. Bij het theorie examen krijg je 50 meerkeuzevragen over verkeersregels, technische aspecten en veiligheid.

 Bedrijfsauto vaker gestolen

Hoewel veel mensen stil zitten vanwege de coronacrisis, blijven criminelen door gaan. Lichte bedrijfsvoertuigen tot 3500 kg zijn in het eerste kwartaal van 2020 40 procent meer gestolen dan in het eerste kwartaal van 2019. Dat blijkt uit cijfers van Landelijk Informatiecentrum Voertuigcriminaliteit (LIV) en het Verbond van Verzekeraars. De oplossing tegen diefstal: een blackbox

 

Verdubbeling bij zware voertuigen

In het eerste kwartaal van 2020 zijn er 460 bestelbussen gestolen. Dat is 40 procent meer dan het aantal van 328 gestolen bestelbussen in 2019. Daarnaast zijn ook de zware bedrijfsvoertuigen zoals vrachtwagens populair bij criminelen. Het aantal gestolen zware bedrijfsvoertuigen verdubbelde zelfs naar 20 stuks in 2020. In 2019 bedroeg dat aantal nog 10 gestolen zware bedrijfsvoertuigen.

Terugvindpercentage

Vooral de terugvindpercentages wekken zorgen bij André Bouwman, adviseur bij het LIV. Van de zware bedrijfsvoertuigen wordt 65 procent teruggekomen. Dat komt omdat de lading vaak waardevoller is dan de vrachtwagen zelf, bijvoorbeeld laptops of smartphones. De inhoud wordt meegenomen en de vrachtwagen wordt ergens langs de kant van de weg gedropt. Het terugvindpercentage bij lichte bedrijfsvoertuigen ligt een stuk lager, namelijk 30 procent. Lichte bedrijfsvoertuigen zoals bestelbussen worden vaak gestolen voor de onderdelen en na diefstal direct op transport gezet naar het buitenland.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Volgens Bouwman is het tijd voor actie. “Het zal je als ZZP’er maar gebeuren dat je hard wordt getroffen door de coronacrisis en dan ook nog je bestelbus kwijt raken”, aldus Bouwman. Autofabrikanten, bestuurders en het LIV hebben een simpel advies: “Zorg voor voldoende preventie”.

Met behulp van een blackbox in het voertuig wordt de kans op diefstal verkleind en is de kans om het voertuig terug te vinden groter. Een blackbox kan voor track & trace dienen, maar bijvoorbeeld ook voor rittenregistratie of urenregistratie.

https://www.trackjackeurope.com/blackbox/

Bijtelling in 2020

Wie een zakelijke auto rijdt, weer maar al te goed dat er bijtelling om de hoek komt kijken als er ook privé in de auto wordt gereden. Tenminste meer dan 500 kilometer privé kilometers per kalenderjaar. Als u geen bijtelling wil, houdt u een rittenregistratie bij voor de Belastingdienst om aan te tonen dat u niet meer dan 500 kilometer privé per jaar rijdt.

Bijtelling 2020 ten opzichten van 2019

Ten opzichten van het jaar 2019 is er niet zoveel veranderd. Voor benzine, diesel en hybride voertuigen blijft het bijtellingstarief 22 procent. Onderstaand lichten we verder toe wat de verschillen zijn voor elektrische auto’s.

Bijtelling elektrische auto’s

Ook zakelijke rijders in een elektrische auto hebben in 2020 te maken met bijtelling. In 2019 was dit percentage 4 procent, wat in 2020 is gestegen naar 8  procent bijtelling met een max. cataloguswaarde van € 45.000. Alles hierboven valt in de 22 procent bijtellingscategorie.

Wanneer gaat de bijtelling in

Voor elk jaar geldt; het bijtellingspercentage gaat in op 1 januari en geldt voor de komende 60 maanden nadat de auto op naam is gesteld. Dus ook al verandert de bijtelling binnen deze 60 maanden, u blijft het bijtellingspercentage houden dat gold op het moment van tenaamstelling.

Geen bijtelling in 2020? Zo doet u dat

Zoals eerder aangegeven is het ook mogelijk om geen bijtelling te betalen. U kiest er dan voor om maximaal 500 kilometer privé te rijden, dus heel weinig. Dit registreert u door middel van een sluitende rittenregistratie. U houdt alle ritten en kilometers bij die u in de auto rijdt. Dit kunt u met de hand doen, wat u erg veel tijd kost en een hoge mate van discipline vraagt. Een eenvoudigere en fijnere manier is gebruik te maken van een GPS rittenregistratiesysteem. Hiermee wordt de volledige rittenregistratie automatisch bijgehouden.

https://www.trackjackeurope.com/rittenregistratie/

Renault Megane occasion

De Renault Mégane werd in 1996 uitgebracht. Het is een auto uit het C-segment. De Renault Mégane heeft een vrij luxe uitstraling vergeleken met wat je ervoor krijgt.Ook qua betrouwbaarheid is het zeker geen verkeerde auto. De 5e generatie van deze auto komt uit 2015. Het mooie aan de Renault Megane is dat hij in diverse carrosserie stijlen te krijgen is. Als je een Renault Megane occasion koopt, heb je dus heel wat keuze. Overigens zijn de auto’s tweedehands ook vaak spotgoedkoop, terwijl je een uitstekende auto krijgt. Wél moet je een tweedehands auto altijd even goed controleren. Ook als je tweedehands koopt, kan het soms goed zijn om voor een dealer te kiezen. De dealer heeft immers een reputatie hoog te houden en kan de auto’s nog een opknapbeurt geven van tevoren. Een particulier weet niet altijd of er iets aan zijn auto mankeert.

Pechhulp

Koop je een tweedehands auto? Dan regel je natuurlijk een aantal dingen net als bij een nieuwe auto. Zo laat je de auto overschrijven en verzekeren. In veel gevallen is het echter ook aan te raden om een pechhulp abonnement af te sluiten. Je hoeft er uiteraard niet vanuit te gaan dat je pech krijgt, maar je kunt altijd ongeluk hebben als je voor een tweedehands auto kiest. Heb je een probleem als auto start niet, dan wil je uiteraard zo snel mogelijk geholpen worden. Sluit je een abonnement af, dan kost pechhulp je een stuk minder als het een keer nodig is. Zeker als je voor een iets oudere auto kiest, kan dit verstandig zijn. Overigens is de Renault Megane zeer zeker geen slechte auto, en hoef je niet van pech uit te gaan. Je kunt er echter wel rekening mee houden, voor als het zich ooit een keer voordoet.

 

Nonpaletti

Rijschool in Rijssen nodig?

Op het moment dat je je bij onze rijschool in Rijssen aanmeldt als cursist om één van onze rijopleidingen te volgen, nodigen we je eerst uit voor een kennismakingsgesprek. Op deze manier kun jij je alvast op je gemak voelen bij onze organisatie en leren we elkaar beter kennen. Het is natuurlijk wel zo prettig voor beide partijen om te weten met wie je werkt en zo kun je er ook achter komen of wij wel de rijschool in Rijssen zijn voor jou waar jij je lessen wilt gaan volgen. Ook kunnen we in dit gesprek een aantal punten naar voren brengen die jij belangrijk vindt bij het halen van je rijbewijs. Als dit gesprek is afgerond, gaan we een rondje rijden om te kijken wat je al kan en op deze manier kunnen wij een goede inschatting maken van de tijd die jouw opleiding in beslag gaat nemen. Het is helemaal geen probleem als je het eng vindt om voor de eerste keer in de auto te moeten rijden, maar het is wel zo prettig dat je vooraf weet waar je aan toe bent. Op het moment dat wij een goede inschatting hebben kunnen maken van jouw vaardigheden wat betreft het autorijden, gaan we je een speciaal op maat gemaakt pakket aanbieden waarmee jij zo snel en effectief mogelijk je rijbewijs kan halen. Wij vinden het bij onze rijschool in Rijssen onnodig om te betalen voor rijlessen die je niet afneemt, dus daarom krijg je van ons al het geld terug dat teveel betaald is bij het afnemen van het rijlespakket. Heb je een pakket van 40 lesuren bij onze rijschool in Rijssen, maar heb je er maar 30 gebruikt? Dan krijg je de rest gewoon terug! Kijk voor meer informatie over onze rijschool in Rijssen op onze website of bel voor meer informatie naar onze rijschool in Rijssen.