Nonpaletti

Totaalservice bij dit uitzendbureau in Heerhugowaard

Bij FlexPeople4U, een uitzendbureau in Heerhugowaard, kun je als werkgever en als werknemer terecht voor het vinden van de juiste match. Zij vinden diverse opdrachtgevers in uiteenlopende branches die regelmatig op zoek zijn naar geschikt personeel. Vervolgens gaan ze aan de slag om de juiste werknemers te vinden voor alle beschikbare functies. Wil je als werkgever of als werknemer gebruik maken van de diensten van FlexPeople4U? Dan profiteer je van totaalservice. Indien nodig, bijvoorbeeld bij buitenlandse werknemers, regelt deze specialist namelijk ook huisvesting, vervoer en de juiste documenten om in Nederland aan de slag te kunnen gaan.

Een uitzendbureau voor buitenlandse werknemers

FlexPeople4U in Noord-Holland is niet alleen actief als uitzendbureau voor Nederlandse werknemers, maar werft ook veel buitenlands personeel voor Nederlandse bedrijven. Ben jij als werkgever op zoek naar personeel en wil je bijvoorbeeld Poolse uitzendkrachten inzetten voor bepaalde werkzaamheden? Dan ben je bij FlexPeople4U aan het juiste adres. Dit uitzendbureau uit Heerhugowaard heeft namelijk ook een selectiekantoor in Gdansk, van waaruit ze een groot bestand aan betrouwbare en harde werkers opzetten. Daarnaast regelt deze specialist niet alleen de werknemers zelf, maar ook alle zaken eromheen. Hierdoor weet je zeker dat alles in orde is wanneer je een Poolse werknemer in dienst neemt. Ook als je bijvoorbeeld met spoed personeel nodig hebt, kan FlexPeople4U je de juiste hulp bieden.

Ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige uitzendbureau

Als je dringend nieuw personeel nodig hebt en wel de juiste mensen wilt aannemen, is FlexPeople4U de perfecte partner om mee in zee te gaan. Ook als je als werknemer een baan zoekt, kun je bij dit uitzendbureau uit Heerhugowaard in Noord-Holland terecht. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die deze specialist jou kan bieden? Neem dan contact met ze op via hun website en vraag gerust naar meer informatie. Zij leren jouw bedrijf of jou als persoon graag kennen en gaan direct aan de slag om de perfecte match te vinden.

Nonpaletti

Ontdek uitdagende vacatures in de life sciences

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de wereld van de voeding, geneesmiddelen, energie, duurzaamheid of andere economisch relevante gebieden binnen de chemie en life sciences? Bekijk dan eens het ruime aanbod aan vacatures van de specialisten van CLS Services. Zij kennen deze sector als geen ander, waardoor zij een uitstekende partij zijn om jou aan een baan te helpen binnen deze sector. Zij zorgen er niet enkel voor dat je een baan krijgt. Deze specialist doet er alles aan om een goede match te vinden tussen sollicitant en opdrachtgever. Zij hechten er namelijk veel waarde aan om een langdurige, prettige werkplek te vinden. Om dit te realiseren, moet zowel de sollicitant als de opdrachtgever een prettig gevoel overhouden aan de samenwerking. De hulp van de specialisten van CLS Services zorgt ervoor dat jij alles uit je loopbaan haalt. Het begint allemaal bij een van de vacatures binnen de life sciences van deze expert.

De diverse vacatures van deze specialist

Life sciences is een erg breed begrip, waardoor er ook veel verschillende vacatures denkbaar zijn. Je denkt bijvoorbeeld aan:

 • Vacatures als productontwikkelaar
 • Vacatures als biotechnoloog
 • Vacatures als research analist

Dit is echter maar een greep uit de vacatures die beschikbaar zijn binnen de life sciences. Het centrale aspect van dit type vacatures is kennisontwikkeling en het doen van onderzoek naar de gezondheid van mensen, dieren en planten. Bezoek dus snel eens de website van CLS Services en bekijk of er een vacature openstaat die aan jouw wensen voldoet.

Ga het gesprek aan met deze expert

Wil je graag reageren op een bepaalde vacature of ben je nog zoekende en weet je niet zeker welk type vacature bij jou past? Neem dan gerust contact op met de specialisten van CLS Services. Zij gaan graag het gesprek met je aan, zodat het duidelijk wordt welke vacatures binnen de life sciences bij jou passen.

https://www.cls-services.nl/nl/
Nonpaletti

Vind snel een nieuwe baan met een gepersonaliseerd outplacementtraject

Het verliezen van een baan kan helaas de beste overkomen. Het kan zijn dat jouw huidige werkgever bezig is met een reorganisatie of dat jouw functie boventallig is geworden. Wat de reden ook is, je moet op zoek naar een nieuwe baan. Dit is een belangrijk proces, waarin belangrijke keuzes gemaakt moet worden. De ervaren coaches van Focus helpen je graag met het zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden. Je gaat een begeleid outplacementtraject in, volledig gepersonaliseerd naar jouw situatie. De coaches van Focus helpen je tijdens dit outplacementtraject met het vinden van jouw kwaliteiten, het verkennen van de arbeidsmarkt en het solliciteren zelf. Precies op de manier zoals jij dat prettig vindt.

Vraag om deskundig advies van een loopbaancoach

Naast een outplacementtraject, biedt Focus ook loopbaancoaches aan voor persoonlijke ontwikkeling tijdens jouw carrière. Een loopbaancoach geeft inzicht in jouw waarden en kwaliteiten. Ook voor twijfels over je werk of functie schakel je een loopbaancoach van Focus in. Met de juiste begeleiding haal je uiteindelijk meer plezier uit je werk. Misschien heb je wel meer uitdaging nodig, of zit je toch niet helemaal op de juiste plek bij je huidige baan. Met een professionele loopbaancoach beantwoord je samen al deze vragen, zodat je weer met een goed gevoel naar je werk gaat. Zo niet? Dan is het misschien goed om te kijken naar een volgende stap. Ook hiervoor helpen de loopbaancoaches van Focus je graag verder in het proces.  

Neem contact op voor een persoonlijk traject

Ben je aan het zoeken naar een nieuwe baan of wil je jezelf graag verder ontwikkelen in het werkveld? Schakel dan een coach in van Focus. Zowel voor een outplacementtraject, als een loopbaanontwikkeling kun je hier terecht. De coaches helpen je graag verder met een persoonlijk advies en professionele begeleiding. Neem contact op via de website en bespreek samen de mogelijkheden voor jouw ontwikkeling.

https://focusnederland.nl

Economie

Economie

Jouw verantwoordelijkheden

De rol bestaat hoofdzakelijk uit de volgende taken:

 • verantwoordelijkheid nemen voor de financiële kwartaalrapportering en de financiële planning van de groep op middellange termijn, met bijzondere aandacht voor de Belgische activiteiten;
 • voor degelijke financiële rapportering en accurate prognoses zorgen, met de klemtoon op de belangrijkste factoren voor waardecreatie voor de groep, en tegelijkertijd processen en procedures verbeteren binnen het Finance-departement (Accounting & Local Controlling);
 • elk kwartaal zorgen voor de voortschrijdende prognose (rolling forecast), en daarbij de aandacht vestigen op risico’s en kansen, en verbeteracties voorstellen in nauwe samenwerking met de Controlling van de groepsentiteiten;
 • de financiële rapportering stroomlijnen binnen de context van digitale transformatie en voorstellen doen voor het verbeteren en/of automatiseren van interne financiële processen, werk- en documentstromen en rapportering;
 • als financiële zakenpartner optreden bij strategische projecten van de groep;

Als Financial Controller word je tewerkgesteld in Brussel en maak je deel uit van het team  dat bestaat uit collega’s die in Brussel en Berlijn werken. Je rapporteert aan de verantwoordelijke van Financial Controlling.

Jouw profiel

 • Een masterdiploma in economie, bedrijfskunde of gelijkwaardig.
 • Minstens 4 jaar ervaring in een controlling-, financiële of auditfunctie.
 • Goede kennis van BEGAAP en IFRS.
 • Sterke analytische vaardigheden en een proactieve houding.
 • Sterk met cijfers, nauwkeurig en duidelijk.
 • Uitstekende kennis van Excel en affiniteit met innovatieve rapporteringstools. Ervaring met SAP is een pluspunt.
 • Vloeiend Engels + Nederlands en/of Frans, Duits is een pluspunt.
 • Zowel zelfstandig als in een team kunnen werken.
 • Bereid zijn om af en toe te reizen (vooral naar Duitsland).

Ons aanbod

Wij bieden jou meer dan zomaar een functie: een uiterst professionele en boeiende omgeving, een uniek vormingsaanbod en volop kansen om je te ontplooien… Daarnaast bieden wij een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen. 

https://www.vindazo.be/vacatures/economie.html
Nonpaletti

Help anderen met hun leefstijl dankzij een opleiding tot life coach

Sta je op een punt in je leven waarin je een andere richting op wilt gaan? Heb je het menselijk gedrag en brein altijd interessant gevonden en krijg je energie van mensen helpen? Dan is een opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO iets voor jou. SCHOTT & CO is een academie voor leefstijl, sport en vitaliteit met verschillende opleidingslocaties in het land. Tijdens de opleiding tot life coach van deze opleider leer je mensen coachen, trainen en begeleiden. Je leert andere mensen omgaan met stress, maar helpt hen ook met het behalen van hun doelen. Jouw doel als coach is een persoonlijke groei waarmaken bij jouw cliënten. Een verantwoordelijke taak waar je veel voldoening uit haalt!

Wat kun je verwachten van de opleiding tot life coach?

SCHOTT & CO heeft een prettige structuur opgebouwd in hun lesprogramma. Zo is het voor jou precies duidelijk wat je van de opleiding kunt verwachten. De totale opleidingsduur bedraagt 108 uur. Tijdens deze opleidingsuren krijg je les van docenten met ruime ervaring op het gebied van coachen en trainen, zoals psychologen, topsportbegeleiders en mentale krachttrainers. Naast de opleidingsuren ben je ongeveer zes tot acht uur per week bezig met zelfstudie. De 108 opleidingsuren zijn opgedeeld in drie modules van zes lesdagen. De drie modules hebben de volgende thema’s:

 • Module 1- Basic: Allround Coach
 • Module 2- Advanced: Mental Coach
 • Module 3 – Master: Master Coach

In iedere modules leer je nieuwe thema’s. Zo begin je in module 1 met communicatieve vaardigheden, leer je in module 2 alles over het brein en psychologie en oefen je in module 3 met interventies. Je sluit module 1 en 2 af met een examen en module 3 met een assessment. Behaal je alle modules? Dan ben je geslaagd voor de opleiding en mag je jezelf life coach noemen!

Ga voor het beroep van je dromen met een opleiding tot life coach

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan? Meld je dan direct aan voor de opleiding tot life coach bij SCHOTT & CO! Dankzij de ervaren docenten en het gestructureerde, uitgebreide lesprogramma wordt je gegarandeerd een succesvolle life coach. Wil je graag meer weten over het programma of de opleider? De vriendelijke medewerkers beantwoorden je vragen graag via het contactformulier op de website.

https://www.schottenco.nl/

Bestel eenvoudig werkboeken voor rekenen online

Bent u op zoek naar een website waar u eenvoudig online werkboeken voor rekenen en ander oefenmateriaal bestelt? Educatieve Uitgeverij Kinheim biedt divers lesmateriaal aan op het gebied van rekenen, waarmee kinderen op een leuke en uitdagende manier zelfstandig leren te werken. Dit oefenmateriaal bevat verschillende werkboeken die oplopen in niveau en is additioneel en verdiepend voor leerlingen op de basisschool. De uitgaven zijn geschikt voor leerlingen van groep 1 tot en met groep 8: voor leerlingen die het rekenniveau prima bijbenen, maar ook voor kinderen die al aan wat meer uitdaging toe zijn op het gebied van rekenen.

Lesmateriaal voor de boven- en onderbouw

Of u nu werkboeken zoekt voor leerlingen in de onderbouw of de bovenbouw: voor iedere leerling biedt Educatieve Uitgeverij Kinheim het juiste lesmateriaal aan. Er is volop keuze bij de uitgeverij. In het lesmateriaal en de werkboeken voor rekenen leren leerlingen zowel de basisvaardigheden van het rekenen met zorgvuldig opgebouwde lesstof als vaardigheden zoals het rekenen met verschillende eenheden. Daarnaast kunnen de kinderen spelenderwijs aan de slag met cijfers met behulp van spannende puzzels en wordt ook standaardkennis, zoals het leren van tafels, behandelt.

Een duidelijke weergave

Zoekt u een specifiek werkboek of snuffelt u enkel maar een beetje rond? Op de website van Educatieve Uitgeverij Kinheim kunt u eenvoudig specifiek lesmateriaal zoeken, gegevens filteren en kiezen, waardoor u snel vindt waar u naar zoekt. Bent u benieuwd hoe de boeken er van binnen uit zien? Op de website staat bij elk werkboek een aantal extra pagina’s om te bekijken. Zo krijgt u een impressie van de inhoud.

Ontdek de mogelijkheden

Heeft u interesse in het lesmateriaal, zoals de werkboeken voor rekenen, ontwikkeld door Educatieve Uitgeverij Kinheim? De meeste uitgaven die beschikbaar zijn, bestaan uit meerdere delen. Wilt u liever eerst een standaard proefpakket bestellen? Dan ontvangt u een pakket met boeken van één serie uit één vakgebied, in verschillende niveaus. Natuurlijk is het ook mogelijk om losse uitgaven te bestellen van boeken van verschillende vakgebieden. Heeft u vragen over de uitgeverij en/of het lesmateriaal? Neem dan contact op. De professionals zijn u graag van dienst. 

https://www.kinheim.com/

Magazijnmedewerker/Uitvoerder

Functie

Gek op auto’s of iets met auto’s? Nou, we hebben goed nieuws! Voor een bekende garage in Oostende zijn wij op zoek naar een baliemedewerker die mede instaat voor advies en onderdelenverkoop. Soms gaat u naar de garage waar u uw bestelling heeft geplaatst. Dit maakt dit werk erg divers en spannend.

Aanbod

 • Werk met een stabiel team in een goede sfeer!
 • Goed voordeel
 • Werk overdag en werk af en toe op zaterdagochtend
 • Vaste optie
 • Bereikbaar met openbaar vervoer

Kent u iemand die gekwalificeerd en geïnteresseerd is, stuur deze vacature dan gerust door!

Jouw profiel

 • Klantvriendelijk
 • betrouwbaar
 • Passie voor techniek
 • Het perfecte Nederlands
 • Kan van maandag tot en met vrijdag werken
 • Rijbewijs B is een must!
 • Je bent goed voor pc
 • De administratie houdt je niet tegen

Registreer de vervolggegevens van interventiemaatregelen en geef de informatie door aan gerelateerde diensten, onderhoud fietsen of motorvoertuigen en machines, verpak en sorteer de teruggewonnen vloeistoffen, Bepaal de aard van de interventiemaatregelen op basis van technische documenten en instructies van experts en klanten; gebruik fietsen of motorfietsen voor tests op de weg; plan het werk volgens de behoeften of bestellingen van de klant; maak voertuigen klaar voor levering of gebruik (maak de binnenkant en buitenkant schoon, vul het vloeistofpeil, …), organiseer en reinig het werkgebied en voer het basisonderhoud van gereedschappen en installatie uit

De derde graad van het middelbaar beroepsonderwijs (TSO3)

https://www.vindazo.be/vacatures/uitvoerder.html
Nonpaletti

Bespaar uzelf tijd en moeite en besteed uw arbeidsbemiddeling uit

Als ondernemer houdt u zich natuurlijk het liefst bezig met uw core business. Maar u heeft ook goede werknemers nodig. Daarom kunt u de arbeidsbemiddeling omtrent openstaande vacatures beter uitbesteden. Dit is immers een tijdrovende klus. U moet eerst de vacature opstellen en plaatsen. Staat deze live? Dan is het afwachten of er reacties komen en, als er wordt gereageerd, of er ook daadwerkelijk personen reageren die goed bij de functie passen. Wanneer u veelbelovende reacties heeft, nodigt u hen uit op gesprek. Er kunnen meerdere gesprekken nodig zijn en het komt regelmatig voor dat deze gesprekken op niets uitlopen. Daarom is het fijn om uzelf die frustraties te besparen en de arbeidsbemiddeling over te laten aan een expert.

Kies voor een betrouwbare bemiddelaar met een persoonlijke aanpak

Wanneer u een betrouwbare partij voor arbeidsbemiddeling in Zuid-Holland zoekt, kiest u het best voor Scope People uit Alblasserdam. Dit bedrijf hanteert namelijk een persoonlijke aanpak. Hierdoor weten de medewerkers alle details van uw situatie en kunnen ze u uitstekend van dienst zijn en waar nodig goed adviseren. Als werkzoekende vindt u via dit bedrijf dan ook zeker een passende baan. Als werkgever vindt u via dit bureau eenvoudig de juiste invulling voor uw openstaande vacatures. Iedereen is ermee geholpen als de arbeidsbemiddeling soepel verloopt. Daarom schakelt u het best de hulp van Scope People in.

Neem contact op met deze expert en informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent arbeidsbemiddeling die Scope People uit Alblasserdam, Zuid-Holland biedt? Of bent u benieuwd naar hun andere diensten, zoals uitzenden, detacheren en payrolling? Bezoek dan eens de website van dit bedrijf. Hier vindt u meer informatie en contactgegevens. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.

https://scopepeople.nl/

Logistiek medewerker DPD

Wil je gratis spieren opbouwen en tegelijkertijd geld verdienen? Ligt het uurinkomen tussen de 10,34 euro en 15,19 euro? Als logistiek medewerker van de DPD van Veenendaal kan dat!

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele pakketbezorgproces. Eerst lossen jij en je collega’s het pakket uit de vrachtwagen. Je spieren komen hier goed van pas! Zorg er vervolgens voor dat de verpakking wordt gesorteerd en op de juiste band wordt gelegd. Ten slotte controleer je de verpakking. Beschadigd pakket gevonden? Het moet voor verzending worden gerepareerd. Ten slotte zorg je ervoor dat iedereen het juiste pakket ontvangt!

Wat krijg je als logistiek medewerker?

Naast een geweldig cv krijg je ook:

• 10,34 euro per uur (ongeveer 22 jaar oud) salaris

• Tot 50% toeslag: € 13,17 tot € 15,19 per uur!

• Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer 0,19 euro per kilometer

• Mogelijkheden om door te groeien tot bijvoorbeeld operator of voorman.

• Geef u aanbiedingen en kortingen van DPD!

Wie ben je?

Naast fysiek sterk te zijn (in staat om een ​​pakket van 30 kg te tillen), kun je ook:

• Woont in de regio Veenendal.

• Minimaal 20 uur per week (3 ploegen).

• Kan werken tussen 10:00 en 16:00 uur (Opmerking: tijd kan variëren)

Jouw werkomgeving

Als logistiek medewerker werk je in een gelukkig en vrolijk team. In de cafetaria kunnen ze met hun collega’s heerlijk eten. Het uitladen en sorteren van pakketten kan lastig zijn, daarom kun je het abonnement opzeggen bij de sportschool.

Deze vacature staat uiteraard open voor iedereen die dit beseft.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/logistiek-medewerker.html

Expediteur

Expediteur

Transport regelen van A tot Z (intern / extern)

Blijf in contact met vervoerders, klanten, transportbedrijven en terminals

Onze klant is een logistieke dienstverlener die de logistieke last van klanten in heel Europa kan verminderen.

 Omschrijving

Regelen en plannen of plannen van transportinspectie en / of coördineren met laad- en losagenten en klanten om lading te laden

Blijf in contact met interne afdelingen, klanten en chauffeurs. Bepaal en los alle knelpunten op. Administratieve afhandeling van de reis. Tariefonderhandelingen

Profiel kandidaat

MBO / HBO logistieke ervaringstrainingen met vergelijkbare functies zijn een pré. Vaardig in Nederlands en Engels; Duits en Frans zijn voordelige bedrijfsorganisaties

Aanbod

Goede primaire- en secundaire voorwaarden

https://www.vindazo.nl/keywords/expediteur.html