Magazijnmedewerker/Uitvoerder

Functie

Gek op auto’s of iets met auto’s? Nou, we hebben goed nieuws! Voor een bekende garage in Oostende zijn wij op zoek naar een baliemedewerker die mede instaat voor advies en onderdelenverkoop. Soms gaat u naar de garage waar u uw bestelling heeft geplaatst. Dit maakt dit werk erg divers en spannend.

Aanbod

 • Werk met een stabiel team in een goede sfeer!
 • Goed voordeel
 • Werk overdag en werk af en toe op zaterdagochtend
 • Vaste optie
 • Bereikbaar met openbaar vervoer

Kent u iemand die gekwalificeerd en geïnteresseerd is, stuur deze vacature dan gerust door!

Jouw profiel

 • Klantvriendelijk
 • betrouwbaar
 • Passie voor techniek
 • Het perfecte Nederlands
 • Kan van maandag tot en met vrijdag werken
 • Rijbewijs B is een must!
 • Je bent goed voor pc
 • De administratie houdt je niet tegen

Registreer de vervolggegevens van interventiemaatregelen en geef de informatie door aan gerelateerde diensten, onderhoud fietsen of motorvoertuigen en machines, verpak en sorteer de teruggewonnen vloeistoffen, Bepaal de aard van de interventiemaatregelen op basis van technische documenten en instructies van experts en klanten; gebruik fietsen of motorfietsen voor tests op de weg; plan het werk volgens de behoeften of bestellingen van de klant; maak voertuigen klaar voor levering of gebruik (maak de binnenkant en buitenkant schoon, vul het vloeistofpeil, …), organiseer en reinig het werkgebied en voer het basisonderhoud van gereedschappen en installatie uit

De derde graad van het middelbaar beroepsonderwijs (TSO3)

https://www.vindazo.be/vacatures/uitvoerder.html
Nonpaletti

Bespaar uzelf tijd en moeite en besteed uw arbeidsbemiddeling uit

Als ondernemer houdt u zich natuurlijk het liefst bezig met uw core business. Maar u heeft ook goede werknemers nodig. Daarom kunt u de arbeidsbemiddeling omtrent openstaande vacatures beter uitbesteden. Dit is immers een tijdrovende klus. U moet eerst de vacature opstellen en plaatsen. Staat deze live? Dan is het afwachten of er reacties komen en als er wordt gereageerd of er ook daadwerkelijk personen reageren die goed bij de functie passen. Wanneer u veelbelovende reacties heeft, nodigt u hen uit op gesprek. Er kunnen meerdere gesprekken nodig zijn en het komt regelmatig voor dat deze gesprekken op niets uitlopen. Daarom is het fijn om uzelf die frustraties te besparen en de arbeidsbemiddeling over te laten aan een expert.

Kies voor een betrouwbare bemiddelaar met een persoonlijke aanpak

Wanneer u een betrouwbare partij voor arbeidsbemiddeling in Zuid-Holland zoekt, kiest u het best voor Scope People uit Alblasserdam. Dit bedrijf hanteert namelijk een persoonlijke aanpak. Hierdoor weten de medewerkers alle details van uw situatie en kunnen ze u uitstekend van dienst zijn en waar nodig goed adviseren. Als werkzoekende vindt u via dit bedrijf dan ook zeker een passende baan. Als werkgever vindt u via dit bureau eenvoudig de juiste invulling voor uw openstaande vacatures. Iedereen is ermee geholpen als de arbeidsbemiddeling soepel verloopt. Daarom schakelt u het best de hulp van Scope People in.

Neem contact op met deze expert en informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer weten over de mogelijkheden omtrent arbeidsbemiddeling die Scope People uit Alblasserdam, Zuid-Holland biedt? Of bent u benieuwd naar hun andere diensten, zoals uitzenden, detacheren en payrolling? Bezoek dan eens de website van dit bedrijf. Hier vindt u meer informatie en contactgegevens. Uiteraard kunt u ook direct contact opnemen met de vriendelijke medewerkers. Zij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden al uw vragen.

https://scopepeople.nl/

Logistiek medewerker DPD

Wil je gratis spieren opbouwen en tegelijkertijd geld verdienen? Ligt het uurinkomen tussen de 10,34 euro en 15,19 euro? Als logistiek medewerker van de DPD van Veenendaal kan dat!

Wat ga je doen?

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het gehele pakketbezorgproces. Eerst lossen jij en je collega’s het pakket uit de vrachtwagen. Je spieren komen hier goed van pas! Zorg er vervolgens voor dat de verpakking wordt gesorteerd en op de juiste band wordt gelegd. Ten slotte controleer je de verpakking. Beschadigd pakket gevonden? Het moet voor verzending worden gerepareerd. Ten slotte zorg je ervoor dat iedereen het juiste pakket ontvangt!

Wat krijg je als logistiek medewerker?

Naast een geweldig cv krijg je ook:

• 10,34 euro per uur (ongeveer 22 jaar oud) salaris

• Tot 50% toeslag: € 13,17 tot € 15,19 per uur!

• Reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer 0,19 euro per kilometer

• Mogelijkheden om door te groeien tot bijvoorbeeld operator of voorman.

• Geef u aanbiedingen en kortingen van DPD!

Wie ben je?

Naast fysiek sterk te zijn (in staat om een ​​pakket van 30 kg te tillen), kun je ook:

• Woont in de regio Veenendal.

• Minimaal 20 uur per week (3 ploegen).

• Kan werken tussen 10:00 en 16:00 uur (Opmerking: tijd kan variëren)

Jouw werkomgeving

Als logistiek medewerker werk je in een gelukkig en vrolijk team. In de cafetaria kunnen ze met hun collega’s heerlijk eten. Het uitladen en sorteren van pakketten kan lastig zijn, daarom kun je het abonnement opzeggen bij de sportschool.

Deze vacature staat uiteraard open voor iedereen die dit beseft.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/logistiek-medewerker.html

Expediteur

Expediteur

Transport regelen van A tot Z (intern / extern)

Blijf in contact met vervoerders, klanten, transportbedrijven en terminals

Onze klant is een logistieke dienstverlener die de logistieke last van klanten in heel Europa kan verminderen.

 Omschrijving

Regelen en plannen of plannen van transportinspectie en / of coördineren met laad- en losagenten en klanten om lading te laden

Blijf in contact met interne afdelingen, klanten en chauffeurs. Bepaal en los alle knelpunten op. Administratieve afhandeling van de reis. Tariefonderhandelingen

Profiel kandidaat

MBO / HBO logistieke ervaringstrainingen met vergelijkbare functies zijn een pré. Vaardig in Nederlands en Engels; Duits en Frans zijn voordelige bedrijfsorganisaties

Aanbod

Goede primaire- en secundaire voorwaarden

https://www.vindazo.nl/keywords/expediteur.html
Nonpaletti

Het studentenuitzendbureau in Tilburg inschakelen

Als werkgever zijn er meerdere redenen om te kiezen voor het uitbesteden van personeelswerving. Mogelijk heeft u niet voldoende wervingservaring om het zelf te doen of een beperkt netwerk. In dat geval kunt u kiezen voor het inzetten van een bemiddelaar zoals een studentenuitzendbureau in omgeving Tilburg.

Het inschakelen van studentenuitzendbureau Tilburg

Het studentenuitzendbureau Tilburg helpt werkgevers aan personeel en werkzoekenden aan een baan. Ze bemiddelen zowel in vast als in tijdelijk werk. Gaat het om tijdelijk werk? Dan komt de nieuwe werknemer niet in dienst van de werkgever maar bij het uitzendbureau. Goed om te weten: ook alle lasten zijn in dat geval voor rekening van het uitzendbureau. Veel werkzoekenden zien uitzendwerk als mogelijkheid om veel werkervaring op te doen in korte tijd en verschillende sectoren. Een uitzendbaan is uiteraard niet altijd tijdelijk maar kan tevens leiden tot een vaste aanstelling. Als werkgever kunt u ervoor kiezen om een bepaalde kandidaat eerst op uitzendbasis te laten werken. Voldoet de uitzendkracht aan de verwachtingen en bent u tevreden over zijn/haar werk? Dan kan de werknemer na een bepaald termijn, daadwerkelijk bij u in dienst treden.

Bespaar tijd

Het werven en selecteren van kandidaten kost veel moeite noch tijd. Constant moet er actief worden gezocht en na deze voorselectie zullen er tevens veel gesprekken plaatsvinden. Door deze werkzaamheden uit te besteden, blijft er meer tijd over voor andere belangrijke zaken. Met name wanneer u op zoek bent naar personeel voor een specifieke branche, kan het erg lastig zijn om juiste kandidaten te vinden. In dat geval kunt u gebruik maken van de expertise van het studentenuitzendbureau Tilburg. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om met het studentenuitzendbureau Tilburg samen te werken? Of bent u benieuwd naar de kandidaten? Kom dan eens vrijblijvend langs voor een gesprek.

Nonpaletti

Hét uitzendbureau in Gemert voor jongeren

Ben jij op zoek naar die ene parttime of fulltime baan bij een leuk bedrijf in Gemert? Of je nou zoekt naar een fulltime baan of juist een bijbaan. Wij van uitzendbureau Gemert voor jongeren hebben sowieso een paar leuke vacatures voor jou online staan in de buurt. Wij hebben ook een uitzendbureau in Gemert Mocht je extra hulp nodig hebben bij het vinden van de juiste vacature, kom dan gerust langs bij ons uitzendbureau in Gemert. Wij helpen je aan een leuke baan.

Vacatures

Werken in Gemert biedt jou veel leuke kansen. Gemert en omgeving is innovatief en er zijn veel banen te vinden. Zo ligt Eindhoven dicht bij en is met de komst van Philips en de Technische Universiteit Eindhoven een belangrijke technische ontwikkelregio geworden voor Nederland en Europa. Wil je werken in Eindhoven op een commerciële afdeling? Of ben je op zoek naar een baan bij een IT-bedrijf in Gemert? Het kan allemaal. Van marketing functies, inpakwerk tot verschillende technische banen. Wij hebben een groot aanbod aan diverse vacatures. Vind jouw droomcarrière en kom langs bij ons uitzendbureau in Gemert.

Neem contact met ons op

Ben jij van plan om een bezoekje te brengen aan ons uitzendbureau in Gemert. Dat is een goed idee! Het pand zit niet meer op de markt maar zit nét iets meer dan 5 minuten van het station. Dat is makkelijk bereikbaar Na je gesprek kun je op de terugweg lekker shoppen in binnenstad. Wees niet bang om langs te komen. Wij geven jou de beste hulp bij het vinden van een leuke baan. Kom jij ook langs bij het l uitzendbureau in Gemert? Je bent altijd welkom! Samen zoeken we die leuke baan voor jou en ga je aan de slag bij een bedrijf waar je kan groeien in je carrière.

 

https://www.jongerenarbeidsmarkt.nl/nl/uitzendbureau/gemert
Nonpaletti

Zelfvertrouwen bij Ananta Opleidingen en Advies

Wilt u werken aan zelfvertrouwen?

Zelfvertrouwen: dat wilt iedereen wel. Het is een eigenschap die sommige mensen van nature lijken te hebben. Toch heeft ieder persoon in zijn of haar leven onzekere momenten. Maar wat veel mensen zich niet beseffen, is dat het opbouwen van zelfvertrouwen iets is wat u uzelf kunt aanleren. En heeft u dit eenmaal gedaan? Dan krijgt u hier iets heel moois voor terug! U leert op uzelf te bouwen, te vertrouwen, te kiezen hoe ú wilt denken en voelen. Wellicht stelt u zich altijd maar ten dienste van anderen en durft u nooit eens nee te zeggen uit onzekerheid. Misschien merkt u dat u niet optimaal functioneert op uw werk door een gebrek aan zelfvertrouwen. Of wellicht wil het maar niet lukken in de liefde, omdat u uzelf veel lager inschat dan nodig is. Onzekerheid kan uw leven flink belemmeren. Wilt u graag werken aan zelfvertrouwen? Dat is een uitstekende keuze! U krijgt er een prachtig resultaat voor terug.

Werken aan zelfvertrouwen voor een geweldig leven

Misschien vraagt u zich af; waarom zou ik werken aan zelfvertrouwen? “Ja, ik ben onzeker over bepaalde situaties. Maar heeft niet iedereen dit?”. In zekere mate wel. Niemand is 100% tevreden met en over zichzelf. Maar het leven kan zoveel mooier zijn wanneer u uw zelfvertrouwen een boost geeft. Met het werken aan zelfvertrouwen leert u te geloven in uzelf en worden uw onzekerheden een beetje weggenomen. Heeft u bijvoorbeeld altijd al de droom gehad om een prachtige reis te maken in uw eentje? Houdt uw onzekerheid u tegen om dit ook écht te gaan doen? U leeft daardoor met een voet op de rem. Door te werken aan zelfvertrouwen gaat u met volle gas vooruit! Die droomreis wordt zo steeds meer werkelijkheid! Of wellicht wilt u dolgraag uw eigen bedrijf beginnen, maar door een gebrek aan vertrouwen in uw kunnen stelt u dit maar uit. Een cursus zelfvertrouwen leert u te geloven in uzelf. Wat uw motivatie ook is: het werken aan zelfvertrouwen is altijd een goed idee.

Nooit meer onzeker!

Herkent u uzelf in de volgende opmerkingen: u kraakt zichzelf – hardop of in gedachten – voortdurend af. U bent onwijs bang om kritiek te ontvangen en kan hier maar slecht mee dealen. U heeft de angst om te falen en bent onwijs perfectionistisch. U bent vaak een aan het pleasen, om maar aardig gevonden te worden. Uw eigen mening durft u maar weinig uit te spreken; sterker nog, die heeft u misschien wel niet meer? Wanneer u overal ‘ja’ op kunt antwoorden, is het werken aan zelfvertrouwen voor u weggelegd! Gun uzelf dit cadeau. Want waarom zou ook niet u zelfverzekerd door het leven mogen gaan? Volg bijvoorbeeld de cursus ‘werken aan zelfvertrouwen’ Zelf vertrouwen bij Ananta. Hier ontdekt u in een veilige omgeving hoe u uzelf kunt zijn. Onder begeleiding leert u werken aan zelfvertrouwen. Hierbij staat uw persoonlijke verhaal centraal. Het resultaat? U blaakt van zelfliefde en vertrouwen en u kunt de wereld aan!

https://www.ananta.nl/
Nonpaletti

Rouwverwerking bij baanverlies

Maar weinig mensen nemen echt de tijd om het verlies van hun baan te verwerken. Toch is dat we iets om bij stil te staan. Niet verwerkte gevoelens kunnen een succesvolle sollicitatie in de weg staan.

Bij het UWV is hier veelal te weinig aandacht voor. ‘Er is behoorlijk bezuinigd’, bevestigt een woordvoerder van UWV desgevraagd. ‘Er is nauwelijks echt geld beschikbaar voor persoonlijke re-integratiebegeleiding. Hierdoor ontbreekt ook de ruimte om de emotionele kant van het verliezen van een baan te behandelen. De wetgeving zorgt ervoor dat er vooral moet worden ingezet op zelfredzaamheid. Het grootste deel van de werkzoekenden heeft eigenlijk alleen maar digitaal contact met UWV. Vroeger kwam iedereen minstens een keer of drie op gesprek bij een werkcoach en was er ook ruimte om de emotionele gevolgen van het verliezen van een baan te bespreken. Nu moeten mensen eigenlijk zelf hulp zoeken. Vanaf dit jaar krijgen we wel weer wat meer budget voor begeleiding van een klein aantal oudere werknemers. De rest kan op onze website of in de persoonlijke werkmap tips terugvinden. Gelukkig zien we ook vaak dat ontslagen werknemers een outplacementtraject bij een outplacementbureau volgen. Outplacementbureaus besteden bij outplacement of re-integratie vaak wel eerst aandacht aan de emotionele kant van het baanverlies.

De financiële crisis van 2008, had veel ontslagen en bedrijfsreorganisaties tot gevolg. Mensen die veelal tien tot twintig jaar voor één en dezelfde baas werkten, stonden opeens geheel onverwacht op straat. Met hulp van het UWV lukt het vaak wel de financiën op orde te krijgen, maar met de emoties weet zeker niet iedere ontslagen werknemer raad. ‘Dit kan zowel fysieke klachten als mentale stress tot gevolg hebben’, zegt Bottenberg van FNV. ‘Rouwen om het verlies van een baan is belangrijk om verder te kunnen op de arbeidsmarkt. In familie en vriendenkring is het advies al gauw: “Niet zeuren en schouders eronder en weer op zoek gaan naar nieuw werk”. Dat lukt echter niet zonder eerst goed stil te staan bij je gevoelens over het verlies van je vorige baan.’

 

https://www.outplacementverzekering.nl