Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Bij het vliegveld parkeren versus op het vliegveld parkeren

Het vliegticket is gekocht en de vakantie gepland, de mail stuurt een autoreply en iemand geeft thuis de planten water. Elke detail van de trip is geregeld, behalve de vraag wat te doen met de auto. Als je geen rit van en naar het vliegveld kunt krijgen wordt parkeren een issue. Dan volgt de onvermijdelijke vraag: moet je de auto op het vliegveld parkeren of toch kiezen voor een locatie iets verder uit de buurt?

Voor beide varianten zijn voordelen te bedenken als het gaat om veiligheid, of ze nu bewaakt worden door beveiligers of camera’s, maar men moet ook de andere zaken overdenken voordat er besloten wordt wie er op de auto mag passen als jij op vakantie bent. net zoals je alles zorgvuldig gepland hebt als het gaat om je vakantie, zo zou je ook een planning moeten maken voor de dingen die je achterlaat.

Prijs: zeer waarschijnlijk heeft een vliegveld een vaste prijs voor lang parkeren, ergens tussen 10 en 15 euro per dag, afhankelijk van het vliegveld. Parkeerplaatsen vlakbij het vliegveld kunnen goedkoper zijn en bieden vaak aanbiedingen en kortingen aan voor reizigers (ouderenkorting, auto club korting, etc.). Bel ze op en vergelijk de prijzen van de verschillenden parkeerplaatsen met elkaar om het verschil duidelijk te krijgen. Faciliteiten: parkeren op het vliegveld is makkelijk, je parkeert je auto en daar blijft deze ook staan. Het geeft misschien een goed gevoel te weten dat niemand in de tussentijd aan je auto zal zitten maar het is niet geheel onoverkomelijk. Privé parkeerplaatsen bieden aller faciliteiten die het vliegveld zelf niet aanbiedt, zoals acculaden. Controleer bij de privé parkeerplaatsen welke faciliteiten zij aanbieden.

Shuttle: wellicht denk je dat parkeren op het vliegveld (van Eindhoven bijvoorbeeld) je het voordeel biedt dat je dichtbij de terminal bent. Maar je zult toch een eindje moeten lopen als je je auto ver van de terminal moet parkeren, en dat is niet fijn, zeker met een hoop bagage. Natuurlijk zijn er shuttle diensten maar niet elk vliegveld biedt dit aan (zeker kleine vliegvelden niet). Privé parkeerplaatsen daarentegen bieden naar alle waarschijnlijkheid wel regulier transport van en naar je terminal aan, waardoor je sneller bij de terminal bent dan als he zou moeten lopen. Met een beetje goede research kun je een geïnformeerde beslissing maken als het gaat om lang parkeren. Met je auto veilig geparkeerd kun je je volledig richten op je vakantie.

 

 

 

 

 

https://eazzypark.nl