Nonpaletti
Image default
Aanbiedingen

De vele mogelijkheden van figuurglas in jouw huis

Als huiseigenaar weet je dat er zoveel mogelijkheden zijn om je huis te decoreren. Soms vergeet je echter dat er een veelzijdig materiaal zoals figuurglas is, dat jouw huis een totaal nieuwe uitstraling kan geven. Figuurglas is een type glas dat geprefabriceerd is en in tal van maten, ontwerpen en transparanties verkrijgbaar is. Het kan worden gebruikt in raamkozijnen, deuren, wanden en zelfs meubels. Lees verder om te ontdekken hoe jij figuurglas in jouw huis kunt gebruiken om een prachtige uitstraling te creëren.

Maak jouw voordeur opvallender: 

Jouw voordeur is het eerste wat bezoekers zien bij aankomst. Het is een unieke kans om indruk te maken. Door het plaatsen van figuurglas in de voordeur, creëer je een elegante look. Er zijn verschillende ontwerpen om uit te kiezen, van modern tot klassiek. Het geeft je ook privacy. Niemand kan meer binnen gluren, terwijl jouw voordeur nog steeds wordt verlicht.

Stijlvolle meubels: 

Glazen meubels zijn stijlvol, maar met figuurglas zijn ze nog eleganter. Koffietafels zijn bijvoorbeeld veel interessanter als ze figuurglas hebben. Het zal een leuk gespreksonderwerp zijn voor jouw gasten. Bij gebruik in kastdeuren geeft figuurglas een mooie uitstraling, maar biedt toch privacy terwijl het de inhoud laat zien. Het maakt de ruimte ook lichter en ruimer dan massieve deuren.

Verbeter de badkamer: 

Wist je dat figuurglas populair is in badkamers? Het is een uitstekend materiaal om privacy te creëren in de glazen douchecabine of op de glazen wand van de badkuip. Met figuurglas heb je geen gordijnen meer nodig. Het is makkelijker schoon te maken en de badkamer ziet er prachtig uit. Veiligheidsglas wordt ook gebruikt in de badkamer. Het is ideaal omdat als het breekt, het in kleine niet-scherpe stukjes valt

Vernieuw je kamer: 

Heb je een saaie kamer die toe is aan vernieuwing? Plaats figuurglas in de ramen, deuren of zelfs als wandpanelen. In een pantry of wijnkelder kun je figuurglas op de planken plaatsen om te voorkomen dat de inhoud stoft. Creëer een unieke kamer door middel van verschillende figuurglazen.

https://www.glasgigant.nl/