Nonpaletti
Image default
Eten en drinken

Een Dutch oven BBQ voor iedere maaltijd

Ben jij benieuwd naar de Dutch oven BBQ en wil je ontdekken wat je hier allemaal mee kan? Bij Outdoor Outfitter geven ze jou persoonlijk advies, zodat jij altijd jouw favoriete gerechten bereidt. De mogelijkheden van deze authentieke kookpot zijn namelijk zeer divers. Je kan ermee stoven, bakken, grillen, frituren en natuurlijk braden. Deze gietijzeren pan is afkomstig uit Amerika en wordt vooral buiten gebruikt op open vuur. Natuurlijk kies je er zelf voor op welke wijze jij de Dutch oven BBQ gebruikt. Het is heerlijk om hem op de traditionele manier te gebruiken, maar als het slecht weer is, gebruik je hem ook probleemloos in je eigen keuken.

Ontdek de bourgondische wereld van het koken

Bij Outdoor Outfitter schaf je niet alleen jouw Dutch oven BBQ aan, maar ook alle producten die je nodig hebt voor de perfecte barbecue. Denk aan hittebestendige handschoenen, dekselhaken en pizzaovens. Nodig jouw gezelschap uit en je gasten hebben samen met jou een onvergetelijke, bourgondische ervaring. Wil je meer leren over buiten koken? Neem dan deel aan één van de workshops van dit bedrijf in Overasselt, vlak bij Nijmegen. Leer de juiste technieken zodat jij gerechten klaarmaakt zoals je deze nog nooit eerder hebt geproefd. Ontdek de geheimen van de Dutch oven BBQ, leer de basisbeginselen van de kunst van het messenslijpen of geniet van een heerlijke proeverij van drankjes en hapjes.

Bestel jouw Dutch oven BBQ online

Bekijk de webshop, vraag eventueel advies aan de experts en bestel de Dutch oven BBQ die het beste bij jouw levenswijze past. Ben je er, net als Outdoor Outfitter, van overtuigd dat dit dé manier is van buiten koken? Bestel dan een hele gietijzeren pannenset. Zo kom jij nooit iets tekort en schotel je je gasten altijd een traditionele en bourgondische maaltijd voor. Genieten is gegarandeerd!