Nonpaletti
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een flexibel en professioneel schoonmaakbedrijf nabij Utrecht

Als jij een kantoor hebt, dan is het voor jou en je werknemers fijn en rustgevend als deze mooi schoon is. Daarnaast laat je dan een goede indruk achter op al je bezoekers. Directschoon is een schoonmaakbedrijf voor kantoren in zowel Utrecht als Rotterdam dat jouw zakelijke schoonmaak voor je oppakt. Bij hen bepaal jij hoe je contract er uitziet en krijg je altijd dezelfde schoonmakers die de werkzaamheden voor je uitvoeren. Dat zorgt voor een laagdrempelig contact, een goede communicatie en het gevoel dat de schoonmakers deel uitmaken van je eigen bedrijf. Je geeft zelf aan wat ze wel en niet moeten schoonmaken die dag en betaalt alleen voor de uren die ze ook daadwerkelijk gebruiken.

Het meest flexibele contract

Het contract dat je met Directschoon, het meest flexibele schoonmaakbedrijf voor regio Utrecht, afsluit, wordt voor jou op maat gemaakt. Jij geeft aan wat de gediplomeerde vaste schoonmakers voor je moeten doen. Ze kunnen alle standaard schoonmaakwerkzaamheden voor je uitvoeren, maar ook je ramen en tapijten reinigen of je sanitaire artikelen aanvullen. Het is volledig aan jou om aan te geven wat er gedaan moet worden en dat kan zelfs dagelijks. Is het die dag niet nodig om een vergaderruimte schoon te maken, dan geef je dat aan en wordt deze overgeslagen. Zoek je een schoonmaakbedrijf voor de schoonmaak van jouw kantoren in Utrecht? Dan betaal je alleen voor de uren die ook daadwerkelijk gebruikt zijn en de opzegtermijn is slechts één maand.

Maak een afspraak met hun schoonmakers

Directschoon is onderdeel van Gom Schoonhouden en dat betekent dat je profiteert van de uitgebreide ervaring van dit gerenommeerde landelijke bedrijf. Er is een enorme poule van schoonmakers die specifiek voor jou worden geselecteerd en die niet veranderen. Via het online platform stel je je contract samen én kun je deze ook veranderen, mocht je dat willen. Of je nu een schoonmaakbedrijf zoekt voor de schoonmaak van kantoren in Utrecht, Directschoon zorgt voor een volledige ontzorging met hele scherpe prijzen.

Gerelateerde artikelen

Deze specialist geeft u graag WBSO-advies voor optimaal gebruik

Eenvoudig een prachtige bedrijfsruimte huren in hartje Almere

Een succesvolle Salesforce implementatie is gegarandeerd met deze partner