Een stalen buis met diverse staalkwaliteiten altijd op voorraad

Waarom is het voor u van belang om te weten wat een spiraalnaad of langsnaad is? U wilt uiteraard niet de verkeerde naar voor uw bouwproject. Een spiraalnaad gelaste stalen buis wordt vervaardigd uit een coil. Of te wel een opgerolde staalplaat die spiraalwijs onder poederdek gelast wordt. Door middel van coiljunction kan er een nieuwe coil aangelast worden zodat er enorm lange buizen geproduceerd kunnen worden. Een langsnaad gelaste stalen buis kan onderverdeeld worden in twee groepen: LSAW en ERW. De LSAW is een buis die vervaardigd wordt uit een plaat die rond gezet wordt en onder poederdek wordt afgelast. Een ERW stalen buis wordt net als een spiraalnaad geproduceerd uit coils. Maar deze wordt rond gezet over de lengte en aan elkaar gelast. De specialisten van Swanenberg IJzer Groep geven u graag meer informatie over de verschillende buizen. Wist u dat u hier ook rijplaten kunt huren en kopen?

Een stalen buis die aan de kwaliteitsnormen voldoet

Om te zorgen dat de kwaliteit van alle buizen goed is, zijn er Europese normeringen opgesteld. Het gaat hierbij om een stalen buis met een normering als S235, S275, S355 en S460. Andere normeringen zoals K52 en K56 zijn ook niet onbekend bij een specialist als Swanenberg IJzer Groep. Naast dat de kwaliteit van de producten optimaal moet zijn, is het voor de specialist ook belangrijk dat er alleen medewerkers werkzaam zijn die over de juiste certificeringen en normeringen beschikken. Zo bieden zij uitmuntende service en vakkundige  kwaliteit wanneer u bijvoorbeeld van een erkende toeleverancier van stalen buizen wilt huren.

Kunststof rijplaten huren

Tegenwoordig vindt u niet alleen stalen rijplaten die u kunt huren bij Swanenberg IJzer Groep. Ook kunststof rijplaten zijn beschikbaar voor huur bij deze specialist. Kunststof platen zijn namelijk makkelijker te hanteren dan stalen rijplaten en bieden weer andere mogelijkheden. Heeft u bijvoorbeeld een binnenstedelijk infraproject op de planning staan die u gaat voorbereiden? Dan bieden kunststof rijplaten de oplossing. Ook voor tijdelijke fietspaden en bescherming van een straat kunt u kunststof rijplaten huren. Naast stalen en kunststof rijplaten met trekgaten kunt u bij deze specialis ook terecht voor een stalen buis. Deze zijn weer zeer geschikt voor constructiedoeleinden bij een complexe ondergrond. Voor iedere ondergrond heeft deze specialist dé oplossing.