Nonpaletti
Image default
Eten en drinken

Een vegan restaurant op een toplocatie in Utrecht

Ben jij bewust bezig met het eten van biologisch en veganistisch voedsel en vind je het ook zo lastig om een geschikt restaurant te vinden die bij deze levensstijl aansluit? Dan hebben wij de oplossing voor je. In Utrecht vind je namelijk een vegan restaurant op twee toplocaties: GYS. Dit restaurant is van mening dat biologisch en veganistisch eten voor iedereen bereikbaar moet zijn. Daarom zijn ze in 2014 gestart met een 100% biologisch restaurant. Van gerechten tot drankjes en van desserts tot borrelplanken, alles is 100% biologisch en vaak ook glutenvrij.

Proef de verschillende smaken van biologisch eten

Biologisch en veganistisch eten biedt meer mogelijkheden dan je denkt. Veel mensen zijn nog steeds onder de indruk dat veganistisch eten saai is. GYS uit Utrecht werkt er hard voor om het tegendeel te bewijzen. Zij maken verschillende gerechten met 100% biologische ingrediënten en zorgen daarmee voor een ware smaaksensatie. Van lunchgerechten tot borrelplanken en van dinergerechten tot een high-tea, bij dit vegan restaurant in Utrecht ben je verzekerd van een geweldige ervaring.

Meerdere locaties in Utrecht

Ben je al enthousiast en wil je lekker gaan eten bij GYS in Utrecht? Dan heb je de keuze uit twee verschillende locaties. GYS zit zowel aan de Voorstraat als aan de Amsterdamsestraatweg, waar je zelfs gebruik kunt maken van het buitenterras. Met welke groep je ook bent, bij dit vegan restaurant ben je altijd van harte welkom om een hapje te eten of een drankje te doen.

Reserveer direct een plekje in een van de restaurants

Wil je graag met familie of vrienden vegan gaan eten bij GYS? Of wil je bijvoorbeeld met een business partner een lekkere biologische lunch pakken? Voor ieder wat wils bij dit vegan restaurant in Utrecht. Boek online een tafeltje of ga gerust langs en kijk of er plek vrij is.

https://gysutrecht.nl/nl/