Efficiëntste soort van opslag bij logistiekbedrijf in Den Bosch

Wanneer u een opslagruimte huurt en een efficiënte werkwijze gehanteerd wil hebben, dan zit u goed bij Brouwers. Dat komt door de innovatieve opslagmogelijkheden die zij in huis hebben. U vindt op twee locaties in Den Bosch een modern warehouse voor de opslag van uw goederen. Dat wil zeggen dat de opslag is uitgevoerd met inrijdstellingen, verrijdbare stellingen en conventionele stellingen. Een andere reden van de efficiënte werkwijze is de persoonlijke benadering, professionaliteit en klantgerichtheid van het bedrijf. Zij denken met u mee, luisteren aandachtig naar uw wensen en houden rekening met uw bedrijfsprocessen. Zo verloopt het opslaan van uw goederen zo efficiënt mogelijk en wordt er aan uw behoeften voldaan. Een betrouwbare schakel in het logistieke proces.

Meer dan alleen mogelijkheden voor opslag bij transportbedrijf in Den Bosch

Bent u nog zoekende naar een partner die naast de opslag van uw goederen meer kan verzorgen door het zijn van een transportbedrijf in regio Den Bosch en ook uw goederen kan vervoeren? Voor het transport van pallets, containers of stukgoederen? Dan schakelt u Brouwers in. U hoeft slechts één bedrijf uit Den Bosch te benaderen voor zowel de opslag als het transport van goederen. Of u er u goederen naar het buitenland moeten, er producten vanuit Duitsland of België naar Nederland moeten of u binnen Nederland goederen transporteert: bij Brouwers is het mogelijk. Dankzij het uitgebreide wagenpark is het transportbedrijf altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

Opslag van al uw goederen op twee locaties in Den Bosch

Zoekt u al een tijdje naar een specialist op het gebied van logistiek voor de opslag van goederen en meer in de regio Den Bosch? Dan is het logisch dat u rekent op een uitstekende dienstverlening, een zorgvuldige omgang met uw goederen en moderne opslagfaciliteiten. Dit vindt u bij Brouwers. Hier komen twee diensten, transport en logistiek, samen op twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. Met een modern warehouse en verschillende soorten stellingen staat het transportbedrijf uit Den Bosch garant voor de opslag van ongeveer 25.000 pallets. Weet u al welke goederen u wilt opslaan op een van de twee locaties?