Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Fysiotherapie volgen van specialisten in rugklachten in regio Den Haag

Heeft u veel last van rugklachten? Zijn uw rugklachten zo erg dat elke beweging pijn doet en moeizaam gaat? Dan is het tijd om actie te ondernemen. Uw rug is namelijk een zeer belangrijk deel van uw lichaam dat u voor veel bewegingen gebruikt. Het is dan ook zeer onprettig als u kampt met rugklachten. Gelukkig biedt Rugschool, een praktijk voor fysiotherapie in Den Haag, uitkomst. Deze praktijk in Den Haag is al ruim vijftien jaar actief met het behandelen van rugklachten middels fysiotherapie. Hun specialisten helpen ook u graag van uw klachten af.

Een behandeling waarbij uitleg centraal staat

Als u besluit om fysiotherapie te gaan volgen voor uw rugklachten bij Rugschool in Den Haag, zult u merken dat de behandeling voor een groot deel bestaat uit uitleg. Natuurlijk doet u fysieke oefeningen, maar ze willen u bij deze praktijk graag leren hoe uw rugklachten zijn ontstaan. Als u dit namelijk weet, weet u in de toekomst ook hoe u de klachten kunt voorkomen. Dat scheelt u een heleboel ongemak en pijn!

Ook met andere klachten kunt u bij deze praktijk terecht

Niet alleen als u last heeft van rugklachten kunt u bij Rugschool terecht. De specialisten staan ook graag voor u klaar als u andere lichamelijke klachten ervaart. Heeft u bijvoorbeeld een sportblessure? Dan kunt u daarvoor specifiek fysiotherapie volgen bij deze praktijk in Den Haag. Heeft u last van uw bekken? Dan biedt bekkenfysiotherapie wellicht uitkomst. De specialisten horen graag met welke vorm van fysiotherapie ze u kunnen helpen.

Maak een afspraak

Wilt u graag een afspraak maken voor fysiotherapie in Den Haag bij Rugschool? Breng dan een bezoek aan de website en maak gebruik van de contactgegevens. U kunt dan een intakegesprek inplannen waarin uw klachten in kaart worden gebracht. Aan de hand hiervan volgt een persoonlijk behandelplan waarmee u snel kunt starten.