Het aanleggen van een tennisbaan: de mogelijkheden voor buiten

Bent u een sportliefhebber en heeft u thuis ruimte over? Kies er dan voor om een tennisbaan te laten aanleggen. Bij de specialist heeft u verschillende mogelijkheden. Ton de Rooij Tennis is een professionele partner die u helpt bij het aanleggen en onderhoud van uw tennisbanen. Zij hebben legio mogelijkheden voor het aanleggen van de buitenbanen. Zo zijn ze gespecialiseerd op het aanbrengen van coatings, al dan niet op waterdoorlatende ondergronden. Dit kan variëren van acrylcoating tot aan bijvoorbeeld het aanbrengen van meerdere millimeters kunststof. Tevens zorgt het bedrijf ook voor het onderhoud van uw tennisbanen. Dit geldt voor zowel de binnen- als buitenbanen. Zodoende is Ton de Rooij Tennis een gewaardeerde specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van tennisbanen.

Onderhoud van zowel tennisbanen, atletiekbanen als hockeyvelden

Als u aanklopt bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het onderhoud van tennisbanen, verwacht u natuurlijk de beste service. Daarnaast kunnen zij verrassen met het uitgebreide assortiment. Zoekt u een bedrijf die uw atletiekbaan of hockeyveld onderhoudt? Ton de Rooij Tennis is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van het onderhoud en het aanleggen van tennisbanen. Maar ook op het gebied van andere sporten kan men u helpen met de verzorging en het verlengen van de levensduur van uw veld. Zij zijn specialist in ieder type onderhoud. Wanneer u hier meer over wilt weten, is het zeker eens aan te raden om te bekijken wat de mogelijkheden van dit specifieke bedrijf zijn.

Het onderhoud van tennisbanen door de specialist

Het onderhoud van tennisbanen is erg belangrijk om de levensduur te vergroten. Veel mensen die een tennisbaan hebben willen niet om de 5 jaar een nieuwe tennisbaan aanleggen. Dit is natuurlijk ook begrijpelijk. Kies daarom voor een specialist die onderhoud pleegt aan uw baan. Door het gebruik van tennisbanen komt er bepaald vuil en balpluis vrij in de poriën van de baan. Dit zorgt voor afbraak van de tennisbaan, waardoor de levensduur gereduceerd wordt. Belangrijk is dan om deze tennisbanen goed te onderhouden. Dit laat u dan natuurlijk doen door een gespecialiseerd bedrijf genaamd Ton de Rooij Tennis. Zij kunnen naast het aanleggen van uw tennisbaan, deze ook onderhouden op deskundige wijze.