Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Het adres voor een rijbewijskeuring in Eindhoven

Bent u op zoek naar een geschikt adres om een rijbewijskeuring te laten uitvoeren in de omgeving van Eindhoven? Dan kunt u hiervoor uitstekend terecht bij MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven. Deze huisartsenpraktijk beschikt over een betrouwbare keuringsarts voor uw medische rijbewijskeuring. Het is belangrijk dat u deze rijbewijskeuring elke vijf jaar laat uitvoeren door een gecertificeerde arts wanneer u 75 jaar bent of ouder. Ook als u lijdt aan bepaalde medische aandoeningen, moet u een dergelijke keuring periodiek ondergaan om uw geschiktheid om zelfstandig een auto te besturen te laten onderzoeken.

Wat wordt onderzocht tijdens de keuring?

Tijdens een rijbewijskeuring onderzoekt de arts van MJRM Keunen Huisarts uit Eindhoven verschillende facetten van uw gezondheid. De arts onderzoekt uw mentale en uw lichamelijke toestand. Daarbij wordt de werking van uw armen, benen en wervelkolom onderzocht. Ook zal de huisarts uw bloeddruk onderzoeken en uw bloed testen op diabetes. Als laatste wordt ook uw gezichtsscherpte getest. Daarom is het belangrijk dat u als brildrager uw bril zeker meeneemt naar de rijbewijskeuring in Eindhoven. Draagt u geen bril maar contactlenzen? Neem dan zeker een bewijs van de sterkte van uw lenzen mee naar uw afspraak! Verder neemt u natuurlijk ook uw geldig rijbewijs mee, alsook uw medicijnenlijst en een door u zelf ingevulde eigen verklaring.

Maak een afspraak voor uw rijbewijskeuring bij deze praktijk

Wilt u een rijbewijskeuring aanvragen bij MJRM Keunen Huisarts in Eindhoven? Bel dan zeker voor een afspraak. Op de website van de praktijk vindt u alle contactgegevens, en een routeomschrijving. Heeft snel nood aan een afspraak? Bel dan nog voor 9:30 uur naar een van de assistenten. Dan is de kans groot dat u vandaag nog kunt langskomen voor uw medische keuring voor uw rijbewijs. De keuring zelf neemt overigens slechts 20 minuten in beslag. Het is dus een snelle procedure om uw rijbewijs te kunnen verlengen.

https://www.huisartsenpraktijk-keunen.nl/