Nonpaletti

Heeft u hulp nodig bij het ontwikkelen van een WordPress website?

Bent u klaar voor uw eerste of volgende stap online? Wordt u beperkt door technische problemen of heeft u geen idee waar u moet beginnen? Kies dan voor een WordPress specialist die voor jullie een goede website kan ontwikkelen. Met een goed doordacht design en een mooi ontwikkelde website zal uw bedrijf goed gevonden worden in de zoekmachines en meer klanten naar uw website trekken. Dit resulteert in meer omzet, en welke ondernemer wil dit nu niet?

Een maatwerk website is uniek

Als u kiest voor een WordPress specialist kiest u ook vaak voor maatwerk design. In het WordPress CMS zijn veel standaard oplossingen te vinden waardoor men zelf makkelijk een website kan maken. Deze websites doen alleen vaak teniet aan een website die ontwikkeld is door een specialist. Door unieke plug-ins en een mooi design zal uw website goed scoren bij uw doelgroep maar ook zeker in Google. Want Google houdt bij het ranken van websites namelijk ook rekening met hoe een website in elkaar zit. Een website die technisch niet goed in elkaar zit zal slecht scoren in de zoekmachines.

Nadelen van een standaard website

Online zijn veel websites te vinden die ontwikkeld zijn met een standaard WordPress template. Deze worden veel gebruikt door hobbyisten en bloggers. Voor een basis website is dit inderdaad een mooi begin, maar als u als professioneel bedrijf een website wilt kunt u dit het beste laten doen door een specialist. Aan een standaard template zitten veel nadelen. Zo gaan er vaak dingen mis in de backend van een website omdat sommige plug-ins niet goed met elkaar samen werken. Hierdoor wordt een website traag en zal deze niet goed scoren in zoekmachines zoals Google en Bing.

Website laten bouwen doe je in de Brainport regio

Eindhoven is de Brainport regio van ons land. In Eindhoven komen design en techniek samen tot een geheel. Dit maakt ook de ideale combinatie voor een website. Want een goed ontwikkelde website bestaat uit veel techniek. Zo is een goed ontwikkelde website responsive en voorzien van verschillende codes waarmee een ondernemer de actuele bezoekers op een website kunt zien. Hierdoor kan een ondernemer of een specialist precies zien waar een bezoeker afhaakt en welke knoppen het meest gebruikt worden. Daarnaast is het design van een website ontzettend belangrijk. Door het gebruik van kleur, typografie en beeld zal een website beter opvallen ten opzichte van een website van de concurrent. Bent u overtuigd van de kennis en kunde van de webdevelopers in het zuiden van ons land? Laat dan je website bouwen Eindoven en zie je omzet door het gebruik van een goed ontwikkelde website groeien.

Nonpaletti

De bouw van een buiten led scherm; een veelomvattend project

Als men een buiten led scherm wil gaan bouwen dan is dat een uitgebreid project. Het is niet alleen het leveren van elektronica maar er zit ook een geheel bouwproject aan vast. Met name bij de grotere Buiten led schermen is er een grote stalen constructie nodig en heeft men een gedegen fundering nodig. Hiervoor is civiele kennis nodig. Daarnaast heeft men kennis nodig van windbelasting.

De installatie van een buiten led scherm

Een buiten led schermproject omvat verschillende disciplines, zoals optica, communicatie- en computertechnologie, elektronica, netwerktechnologie, architectuur en bouwkunde.

Voor de installatie van een buiten led scherm zijn een mechanische en elektronische installatie nodig. Leddisplayexpert weet hier alles van.

De civiele techniek van een buiten led scherm

Als men een buiten led scherm gaat plaatsen dan komen de kabinetten te hangen aan een metalen constructie. Deze zorgt ervoor dat de schermen netjes naast en boven elkaar komen te hangen en in de loop der jaren er geen naden ontstaan.

Met name bij een led zuil, waar de kabinetten op een paal komen te staan is een goede dragende constructie nodig die ook nog eens berekend is tegen een bepaalde windsterkte zodat de ledzuil niet om valt bij harde wind.

De belangrijkste onderdelen zijn: de fundering van gewapend beton, inclusief het inbedden van bepaalde onderdelen en de overkapping.

De betonnen fundering is gemaakt van cement, grind, water dat men in bepaalde verhouding mengt zodat er goede specie ontstaat die later goed kan uitharden. Het beton wordt versterkt met ijzervlechtwerk om de constructie nog sterker te maken. Afhankelijk van de grootte van het te plaatsen display kan de bouw van een dergelijk constructie wel dagen lang duren.

In de constructie worden bij het storten van het beton ook stalen draadeinden gegoten waar men dan de stalen paal op kan monteren. Deze ledzuil is in de fabriek al geheel op maat gemaakt zodat hij precies over de draadeinden past en met moeren wordt vastgemaakt.

De constructie van het stalen frame

Het stalen frame voor het buiten led scherm vormt de basis voor het te installeren scherm. Afhankelijk van de grootte wordt er een speciale constructie gemaakt. Soms wordt er een apart gedeelte gemaakt waar men de kabinetten op monteert. Dit kan dan van aluminium worden gemaakt omdat thermisch verzonken staal vervormd bij het verwarmen en het gedeelte niet meer zo nauwkeurig is. Bij de rest van het frame is dat niet zo belangrijk.

Installatie van het buiten led scherm

Als het geheel geplaatst is dan komt er nog de elektrische installatie. Dit betreft het voorzien van het scherm van voedingen en van databekabeling. Tevens moet er een aansturing geplaatst worden die het signaal op de juiste wijzen naar het buiten led scherm brengt. Een specialist op dit gebied is leddisplayexpert.