Kies voor een houdbaarheidsstudie met een listeria analyse

Uw product gaat veranderen in de loop van tijd. Dit begint al bij de selectie van de grondstoffen en eindigt pas zodra het in de schappen ligt. Na de commerciële levensduur is het belangrijk dat uw product geconsumeerd wordt met de verwachte kwaliteit en kenmerken. Om verzekerd te zijn van deze kwaliteit, is het noodzakelijk om een houdbaarheidsstudie uit te laten voeren. Tijdens deze studie worden diverse onderzoeken uitgevoerd, waaronder een challenge test. Verschillende bederf of ziekteverwekkers zoals gisten of listeria monocytogenes worden gedurende de analyse gebruikt. Hierdoor weet u zeker dat uw product aan de voedselveiligheid wetgeving voldoet. De professionals van Mérieux NutriSciences zijn u ook graag van dienst op het gebied van een allergenen analyse of salmonella onderzoek of naar veiligheid van voedselproducten.

Onderzoeken, zoals een salmonella onderzoek, laat u over aan een gespecialiseerd bedrijf

Het is belangrijk dat de voedselveiligheid bovenaan de prioriteitenlijst staat van veel verschillende sectoren. Daarom is het belangrijk om dit over te laten aan een gespecialiseerd bedrijf met kennis van zaken. De professionals van Mérieux NutriSciences staan klaar om voedingsmiddelenbedrijven te ondersteunen. Denk hierbij aan het ontwikkelen en invoeren van protocollen op het gebied van voedselveiligheid die in overeenstemming zijn met de geldende wetgeving. Daarnaast schakelt u deze gespecialiseerde partij ook in voor diverse analyses, zoals een allergenen analyse en analyse met listeria monocytogenes. Ook verzorgt dit bedrijf verschillende onderzoeken zoals een salmonella onderzoek. Waar u ook gevestigd bent, overal ter wereld biedt Mérieux NutriSciences analyses, audits, advies, training en onderzoek.

Een allergenen analyse voorkomt een gezondheidsrisico

Tot op heden bestaan er eigenlijk geen correcte behandelmethodes om diverse voedselallergieën mee te bestrijden. Daarom is het belangrijk te weten of uw product een gezondheidsrisico voor consumenten vormt. Schakel daarom Mérieux NutriSciences in voor een allergenen analyse. Dit bedrijf biedt een kwalitatieve en kwantitatieve testdienst voor voedselallergenen met geavanceerde technologieën. Denk hierbij aan PCR, ELISA en LC-MS / MS. Deze onderzoeken worden altijd volgens de voedselveiligheid wetgeving uitgevoerd. Door deze testen uit te laten voeren bent u ervan verzekerd dat personen met bijvoorbeeld een glutenallergie, notenallergie of mosterdallergie uw product veilig kunnen consumeren. Daarnaast is dit bedrijf u ook graag van dienst voor tal van andere testen, zoals een listeria analyse of salmonella onderzoek.