Nonpaletti
Image default
Zakelijke dienstverlening

Kies voor een tijdregistratiesysteem of prikklok voor duidelijke urenregistratie

Wilt u uw bedrijfspand zo goed mogelijk beveiligen en inzicht krijgen in wie er allemaal het gebouw in- en uitkomt? Dan helpt EasySecure u graag verder! Dit bedrijf is specialist op het gebied van toegangscontrole, tijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, projectregistratie en bezoekersregistratie. Het bedrijf is opgericht in 2005 en sinds die tijd zijn ze uitgegroeid tot echte experts. Ze bieden verschillende systemen aan en blijven constant vernieuwen. Zo wordt er continue geïnvesteerd in nieuwe systemen volgens de nieuwste technologieën.

Krijg meer inzicht in de uren van uw medewerkers met dit systeem

Een van de systemen die EasySecure aanbiedt is een tijdregistratiesysteem. Met dit systeem wordt door middel van handige software de urenregistratie van uw medewerkers bijgehouden. Dit is zowel handig voor hen als voor u. U krijgt meer inzicht in de uren die uw medewerkers maken en kunt op basis van deze informatie hun loon uitkeren. Het tijdregistratiesysteem werkt op basis van de mobiele telefoon, een kaart, tag of code. Vooral de mobiele telefoon wordt vaak gebruikt. Die heeft iedereen altijd bij en zo voorkomt u dat bijvoorbeeld pasjes kwijtraken.

Eenvoudig in- en uitklokken met een prikklok

Een ander innovatief systeem dat vaak gebruikt wordt voor urenregistratie binnen een bedrijf, is de prikklok. Met dit systeem dienen uw medewerkers in en uit te klokken. Hiermee kunt u precies zien op welke tijden zij binnenkomen en weer naar huis gaan. Ook de registratie van de prikklok gebeurt aan de hand van een mobiele telefoon, persoonlijke kaart, tag of code, maar werkt ook met een vingerscan en gezichtsherkenning.

Neem contact op met deze specialist voor deskundig advies

Wilt u een tijdregistratiesysteem, prikklok of een van de andere systemen van deze specialist bij uw bedrijfspand laten installeren? Bekijk dan de website van EasySecure voor meer informatie over de mogelijkheden. Ook kunt u altijd contact opnemen met deze specialisten. Zij geven u graag advies over welk systeem binnen uw bedrijf het meest passend is.

Gerelateerde artikelen

Exact consultancy helpt u om alles uit de software te halen

Eenvoudig een prachtige bedrijfsruimte huren in hartje Almere

Alles is verbonden dankzij een integratieplatform