Kies voor uw kinderfeestje eens voor paintball in Brabant

Is uw kind binnenkort jarig? Dan hoort daar natuurlijk een kinderfeestje bij. U heeft alleen geen idee op welke manier u de vriendjes van uw kind kunt vermaken. Heeft u al eens aan outdoor activiteiten zoals paintball in Brabant gedacht? Bij De Hooghei kunnen kinderen paintball spelen in een natuurrijke omgeving. U kunt kiezen uit verschillende soorten pakketten, die bestaan uit een outdoor activiteit en friet met een snack en ranja. Een arrangement voor een kinderfeestje is op iedere dag te boeken en de kinderen zijn er zeker een paar uur zoet mee.

Talloze outdoor activiteiten, waaronder paintball, in bosrijke omgeving in Brabant

Outdoor activiteiten worden steeds populairder. Bij vrijwel iedere gelegenheid besluiten mensen om een outdoor activiteiten te ondernemen. Of dit nu een verjaardagsfeestje of een vrijgezellenfeest is. En waarom ook niet? Iedereen is tijdens zo’n spel actief en fanatiek bezig, heerlijk in de buitenlucht en de natuur. Wilt u een outdoor activiteit zoals paintball in Brabant spelen? Misschien moet u dan eens kijken naar het aanbod aan activiteiten van De Hooghei. Hier kunt u namelijk naast paintballen ook survivallen, boerenspellen spelen, klootschieten, mountainbiken, golfen en nog veel meer. Er zit in dit uitgebreide aanbod vast een spel dat u en uw vrienden, collega’s of familieleden leuk vinden.

Paintball in arrangement voor origineel schooluitje in Brabant

Jaarlijks organiseren scholen een schoolreisjes. Aan u dit jaar de taak om het te organiseren. Maar waar gaat u met zoveel kinderen heen? U wilt natuurlijk dat alle kinderen het naar hun zin hebben tijdens het schooluitje, maar wat vinden ze tegenwoordig leuk om te doen? U bent met een lastige taak opgezadeld. Heeft u al aan outdoor activiteiten gedacht? Bij De Hooghei kunt u kiezen uit verschillende schoolarrangementen die in het bijzonder geschikt zijn voor het voortgezet onderwijs. Wat denkt u van een arrangement met golf en paintball in Brabant, waarna de kinderen kunnen genieten van frietjes, een snack en limonade? Profiteer van groepskorting bij De Hooghei. U kunt kiezen uit verschillende arrangementen; er is vast een arrangement dat u geschikt acht voor uw scholieren.