Nonpaletti
Image default
Mobiliteit

Mango Mobility levert betrouwbare voertuigen

Een elektrische scooter is een uitkomst voor iedereen die tijdelijk of permanent moeilijk ter been is. E-scooters geven u de vrijheid terug die u wellicht verloren bent door een operatie, een ongeluk of een ziekte. Om u te overtuigen van de voordelen van elektrische scooters, hierbij enkele eigenschappen van deze vervoersmiddelen:

-ze rijden geruisloos;

-e-scooters zijn CO2-vrij;

-u hoeft nooit langs een benzinestation om te tanken;

-elektrische scooters zijn relatief gezien goedkoop in aanschaf én prijs.

Als u overweegt een e-scooter aan te schaffen staat er een mooi assortiment tot uw beschikking. Bij Mango Mobility heeft u de keuze uit meer dan 15 modellen, waaronder de NIU M1-serie, de NIU M Cargo 45, de EMCO Novi en de Goodyear Ego 2. Laten we eens kort stilstaan bij laatstgenoemde uitvoering met twee, kantelbare voorwielen. Deze moderne e-scooter is veilig, wendbaar en krachtig. De lithium ion batterij en de Bosch motor leveren grote prestaties. Als u duurzaamheid belangrijk vindt, is dit een uitstekende keuze.

Brommobiels in alle modellen en maten

Brommobiels zijn er in diverse kleuren, modellen en maten. Als u goed om zich heen kijkt, ziet u er steeds meer rijden in de grote steden in ons land: Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht. Doorgaans heeft een brommobiel vier wielen. In 1980 werden brommobielen ontwikkeld in Frankrijk. Rond 1995 verschenen ze in Nederland. Aanvankelijk was er de keuze uit modellen met een verbrandingsmotor en elektrische ontwerpen. De Nederlandse wet beschouwt de brommobiel als een bromfiets. Tegelijkertijd worden ze op bepaalde punten gelijk gesteld aan auto’s. De maximumsnelheid is officieel 45 km per uur. Iedereen die in een brommobiel rijdt, moet over een bromfietsrijbewijs beschikken. Motorrijtuigenbelasting bent u niet verschuldigd als u een brommobiel rijdt. Overweegt u een brommobiel aan te schaffen? U kunt bij Mango Mobility vrijblijvend een catalogus aanvragen. U krijgt dan 72 pagina’s aan producten en advies. En van voordeelbonnen ter waarde van € 750 wordt u vast blij! Als u online enkele gegevens invult, komt er zo snel mogelijk een catalogus uw kant op.

https://www.mangomobility.nl