Nonpaletti
Image default
Zakelijke dienstverlening

Met de diensten van deze specialist wordt uw CNC freeswerk snel én nauwkeurig uitgevoerd

Wilt u uw materialen op maat laten frezen? Dan wilt u natuurlijk dat dit snel én nauwkeurig gebeurt. Vaak heeft u een aantal machines nodig om verschillende materialen, zoals metaal, hout en kunststof, te kunnen frezen. Met het CNC freeswerk van Overlasko Konstruktie BV uit Nieuwdorp, nabij Middelburg, is dit niet langer nodig. CNC freeswerk wordt namelijk uitgevoerd met een computergestuurde machine en is geschikt voor alle materiaalsoorten. Zo bespaart u een hoop tijd en materiaalkosten. Lees verder en ontdek alle voordelen van deze aanbieder!

Bespaar tijd en materiaalkosten met deze computergestuurde machine

De computergestuurde machine verwijdert materiaal door een roterende beweging. Doordat er met CNC freeswerk zeer nauwkeurig gewerkt wordt, blijft er zo min mogelijk restmateriaal over. Ook is het materiaal precies op maat gefreesd voor uw project. Naast een zorgvuldige werkwijze, profiteert u bij Overlasko Konstruktie BV van de volgende voordelen:

  • Naast snelheid, ontvangt u bij deze specialist ook altijd de hoogste kwaliteit. Er wordt namelijk gewerkt volgens de kwaliteitsnormen van ISO 9001 en ISO 3834-2.
  • Het bedrijf biedt ook andere werkzaamheden aan, zoals CNC draaiwerk, laswerk, het snijden van platen en het vervaardigen van grote of kleine constructies. Hierdoor laat u verschillende diensten uitvoeren door één bedrijf.
  • Het bedrijf is al jarenlang werkzaam in de constructie-, machinebouw en offshore-industrie, waardoor de medewerkers u goed kunnen adviseren over uw project.

Bel of e-mail de experts voor meer informatie

Bent u benieuwd naar wat de experts van Overlasko Konstruktie BV voor u kunnen betekenen op het gebied van CNC freeswerk? Of wilt u meer weten over de andere diensten die zij aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact op met het bedrijf door te bellen of te e-mailen. De medewerkers vertellen u dan graag meer over deze nauwkeurige methode voor freeswerk. U vindt de contactgegevens op de website.

https://overlasko.nl/