Op deze camping dichtbij Eindhoven verveel je jezelf nooit!

Wanneer je een camping in de buurt van Eindhoven bezoekt is kamperen nooit saai. We hebben het hier over Camping De Zwarte Bergen. Zelfs als je de hele vakantie op de camping blijft heb je hier de tijd van je leven. Met verschillende faciliteiten heeft jong en oud hier meer dan genoeg plezier en vertier. Bezoek een van de cafés of eet een lekker hapje in het restaurant met terras. Liever iets sportiefs? Dan vind je zeker je plekje bij de gratis sportvelden waar je kan tennissen, basketballen, beachvolleyballen en veel meer. En zoals het bij een camping niet mag ontbreken, neem je uiteraard een heerlijke duik in het verwarmde zwembad. Ontdek nog meer fantastische faciliteiten tijdens je bezoek!

Je vakantie wordt nog tien keer leuker dankzij de recreatiemogelijkheden op de camping in de regio Eindhoven

Wanneer je besluit te verblijven op een camping bij Eindhoven wordt niemand uit het gezin overgeslagen. Hoe oud je ook bent, op deze camping heb je altijd de vakantie van je leven. Hier vind je recreatie voor jong en oud, onderverdeeld in ‘Recreatie voor de kleintjes’, ‘Recreatie voor de oudere jeugd’ en ‘Recreatie voor volwassenen’. Of je je nu verveelt, graag vermaakt wordt of het leuk vindt om andere gasten te leren kennen, de recreatie is hiervoor de uitgelezen kans. Het professionele recreatieteam staat tijdens de vakantieperiodes klaar om gezellige, leuke of spannende activiteiten te organiseren. Niks is verplicht, maar meedoen is wel heel leuk! Daarnaast loopt kindervriend ‘Doedel’ regelmatig over het park voor de jongste vakantiegangers. Heb jij hem al gespot?

Kies op deze camping zelf of je overnacht in een tent of caravan in de regio Eindhoven

Vind jij het fijn om lekker de ruimte te hebben wanneer je gaat kamperen? Dan zit je sowieso goed bij Camping De Zwarte Bergen. Je hebt bij deze camping in de buurt van Eindhoven keuze uit verschillende soorten velden. Kies voor een fijn beschutte plek onder de bomen of in het bos, of ga voor ruimte op een van onze groene grasvelden. Heb je al de keuze gemaakt tussen een tent of een caravan? Het kan allebei. Waar je ook staat en in wat voor accommodatie je ook overnacht, je bent zeker van voldoende ruimte, altijd water in de buurt en mooie natuur. Met ruim 110m2 per plaats heb je altijd meer dan genoeg privacy. Zoek je toch liever de gezelligheid op? Je hebt je buren zo gevonden voor een kopje suiker of een gezellig gesprek.