Veel lagere telecommunicatie factuur dankzij zakelijke telefonie

U kunt kosten besparen met zakelijke telefonie, dus hoe sneller u overstapt, hoe beter. Uw functionaliteit neemt toe, u bent flexibeler en spaart geld, wat wilt u nog meer.

Zakelijke telefonie factureren

Ondanks de lagere kosten krijgt u voor zakelijke telefonie maandelijks een factuur.

Hoe komt deze factuur tot stand en wat gebeurt er met de portokosten? Als u via een e-mail of brief goedkope postzegels krijgt aangeboden dan moet u zich achter het oor krabben. Als u het verzenden van drukwerk uitbesteedt en u krijgt meer dan 12% korting op de portokosten, dan is verdacht. Als u regelmatig brieven verstuurt, kunt u deze korting ook zelf krijgen door een frankeermachine aan te schaffen. Kortingen van 25% of meer kunnen alleen maar wijzen op een vorm van manipulatie. Tenzij u contractafspraken maakt met de postbedrijven zelf. Zij hebben de vrijheid om ‘maatwerk’ bulkafspraken te maken.

Met de aanbestedingsrichtlijnen in de hand gaan steeds meer voormalige staatsbedrijven, dat zijn de posterijen uiteindelijk, moeten concurreren met de andere spelers op de markt. Belastingbrieven die voorheen standaard werden verspreid door de nationale posterijen kunnen ook worden bezorgd door buitenlandse postbedrijven. Commerciële bedrijven maken hier al veel langer gebruik van, omdat het verzenden van bulkmail uit bijvoorbeeld Duitsland goedkoper is, dan het verzenden vanuit Nederland of België.

MKB of KMO en zakelijke telefonie

De kosten binnen MKB en KMO staan altijd onder druk, dus een lagere telecommunicatie factuur voor zakelijk telefonie is altijd welkom. Hetzelfde geld voor de postafhandeling. Maar kun je als ondernemer in het MKB of als KMO ook goedkoper verzenden. Ja, dat is mogelijk door een frankeermachine aan te schaffen. Nu hangt het er sterk vanaf hoeveel poststukken u maandelijks verstuurt. Zijn dit er meer dan 200, dan levert u dit al een snel een besparing op van 12%. Dit staat los van het feit dat uw medewerkers productiever zijn. Ze vinden post versturen minder vervelend en er hoeven geen postzegels te worden gekocht. De brieven zelf mogen in de reguliere brievenbus wordt gedaan, dus u hoeft er ook niet speciaal mee naar het postkantoor te rijden. Wanneer u heel veel brieven moet versturen, dan kunt u met een couverteermachine de brieven automatisch vullen. De machine vouwt de brieven en plaatst deze in de enveloppe. Voor uw medewerkers is dit minder vervelend. Zij zullen het werk meer waarderen.

Meer informatie: https://www.zakelijketelefoniespecialisten.nl