Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Voor iedere vorm van schuldhulpverlening in regio Rotterdam schakelt u deze professional in

Heeft u behoefte aan professionele schuldhulpverlening van een specialist in de buurt van Rotterdam, bijvoorbeeld op het gebied van schuldbemiddeling, budgetbeheer of schuldsanering? Laat u dan bijstaan door de deskundigen van Modus Vivendi uit Zwijndrecht. Al jarenlang helpt deze organisatie particulieren en bedrijven bij hun problematische schulden. Ze geven advies, staan hen bij gedurende verschillende procedures en informeren hen uitgebreid op basis van specifieke schuldensituaties. Modus Vivendi biedt schuldbemiddeling, dwangakkoorden en beschermingsbewind aan en doet dit altijd met oplossingsgerichtheid en oog voor de wensen van de client. In de wijde omgeving van Rotterdam verlenen ze hulp op basis van NEN-8048. Heeft u schuldhulpverlening nodig in de buurt van Rotterdam, bijvoorbeeld ondersteuning gedurende de procedure van schuldsanering? Lees dan verder en ontdek de mogelijkheden.

Het minnelijk en wettelijk traject

De procedure van schuldsanering komt voor wanneer het minnelijk traject niet toereikend bleek te zijn. Onder het minnelijk traject vallen bijvoorbeeld schuldbemiddeling en dwangakkoorden. Zonder tussenkomst of bemoeienis van een rechter, wordt hierbij getracht een regeling te treffen met schuldeisers. Hierbij wordt een betaalregeling afgesproken die meestal drie jaar duurt. Soms loopt een minnelijk traject niet tot een goed einde. Daarom kunt u Modus Vivendi uit Zwijndrecht, in de buurt van Rotterdam, ook inschakelen voor schuldhulpverlening in het kader van schuldsanering. Dit wordt ook wel het wettelijk traject of de WSNP genoemd, waarbij dus wel een gerechtelijke procedure wordt gestart. Het is dan ook zeer verstandig om de hulp van een professional in te roepen wanneer u in aanmerking komt voor een dergelijke procedure.

Plan een intakegesprek in

Wanneer u contact opneemt met Modus Vivendi, leggen zij u graag uit hoe zij in hun schuldhulpverlening te werk gaan, bijvoorbeeld voor uw bedrijf uit Rotterdam. Tijdens een intake heeft u de mogelijkheid om advies te vragen over uw situatie. Deze organisatie streeft naar een samenwerking voor de lange termijn, waardoor u altijd kunt terugvallen op een professional gedurende een langer traject of langere gerechtelijke procedure.