Nonpaletti
Image default
Zakelijke dienstverlening

Werkstress; hoe is dat bij de verschillende DISC temperamenten?

Werkstress; veel mensen hebben er last van

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1 volgens het TNO en hebben 1 miljoen Nederlanders last van burn-out klachten. Ook veel jonge werknemers. Werkstress-gerelateerd ziekteverzuim kost de werkgevers op dit moment 1,8 miljard Euro. Natuurlijk zijn alle stressfactoren van toepassing op elke stijl, maar bij de ene stijl kan die wat ‘harder binnenkomen’ dan de andere. Welke zijn dat per stijl?

D-stijl

Te weinig autonomie Ergeren aan regels – die je beperken Onmacht ervaren

 I-stijl

Slechte relatie of conflict met je leidinggevende of een collega Niet gewaardeerd worden Leeg voelen, niet gelukkig op/met het werk

S-stijl

Hoge werklast – onduidelijkheid taken Onzekerheid over de toekomst van je baan Loopbaan, blijven hangen in werk dat je eigenlijk niet leuk vindt

C-stijl

Ergeren aan regels – die niet voldoen volgens/aan jouw eisen Te gemakkelijk werk Te veel focus op wat er verkeerd gaat

DISC

Wat is je natuurlijke manier van doen? Wat is je stijl van communiceren? Wat zijn je onbewuste drijfveren? Inzicht in ons gedrag, in hoe we iets doen en waarom we iets doen helpt ons om onze talenten en kwaliteiten beter te benutten. Het maakt ons bewust van het effect van ons gedrag en hoe we effectiever kunnen zijn. Met deze kennis werk je prettiger en bereik je betere resultaten! DISC geeft inzicht al deze aspecten die je gedrag en communicatie bepalen. Her gaat bij DISC over hoe anderen jou zien en hoe jij naar de wereld kijkt. Wil je meer diepgang met DISC? Dan is een DISC training zeker iets om eens goed over na te denken.

Meer diepgang met DISC? Volg een DISC training!

Met een DISC training krijg je meer diepgang met DISC. De combinatie van theorie, spelvormen, opdrachten en met elkaar over materie discussiëren, maar dat een DISC training een perfecte manier is om snel meer te weten te komen. Volg een DISC training wel bij een DISC certicated trainer, zodat je zeker bent van de kwaliteit. Een DISC training kun op 2 manieren volgen, namelijk:

  • Een klassikale DISC training
  • Online DISC training

Een online DISC training als perfect alternatief

Een online disc training is een perfect alternatief voor een klassikale DISC training. Een online DISC training heeft enkele voordelen, zoals:

  • Geen reistijd
  • Veel interactie
  • Efficiënt in tijd
  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • Snel uit te voeren

Wil je meer diepgaan met DISC? Kies dan voor een DISC training, klassikaal of online

https://style-by-yvs.nl/