Nonpaletti

Eenvoudig een prachtige bedrijfsruimte huren in hartje Almere

Voor het huren van een bedrijfsruimte in Almere schakel je een specialist in die kennis heeft van de regio, zoals Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting. Waar bent u namelijk naar op zoek als u een nieuwe bedrijfsruimte wilt gaan huren in Almere? Het kan zijn dat u enkel op zoek bent naar een tijdelijke oplossing vanwege een verbouwing of dat er vanwege een drukkere periode extra werkplekken nodig zijn. Het kan ook voorkomen dat u uw bedrijf gaat uitbreiden en daarom meer ruimte nodig heeft. Wat de reden ook is voor het zoeken naar een extra ruimte, de bedrijfsmakelaars bij Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting zoeken voor u!

Waar helpen deze experts u allemaal bij tijdens de verhuur?

In de eerste fase, wanneer u op zoek bent naar een geschikte bedrijfsruimte in Almere om te huren, wordt u deskundig begeleid. Tijdens een gesprek met de bedrijfsmakelaar wordt duidelijk waar u naar op zoek bent op het gebied van ruimte, faciliteiten en ligging. Op basis daarvan worden er (meerdere) bezichtigingen in gepland of wordt er een zoekopdracht voor u uitgezet. De keuze voor Almere is eigenlijk erg simpel; het is dicht bij de grote steden en heeft een goede infrastructuur, maar is een stuk voordeliger op het gebied van huur- en koopprijzen.

Direct een afspraak inplannen met de bedrijfsmakelaar

Wilt u ook meer weten over bedrijfsruimtes die momenteel te huur staan in Almere? Of heeft u zeer specifieke wensen en wilt u graag als eerste op de hoogte zijn wanneer er een ruimte vrijkomt die aan uw eisen voldoet? In beide gevallen is het verstandig om direct contact op te nemen met de specialisten bij Van Westrhenen Voerman Bedrijfsvesting om een afspraak te maken. In Almere vindt u zeker de bedrijfsruimte die voldoet aan al uw eisen om te huren. Wacht dus niet langer en maak de stap!

https://vanwestrhenen-bog.nl/
Nonpaletti

Een kleinschalige vergaderlocatie in Boxtel

Wilt u met uw team extern vergaderen in Boxtel? Bekijk dan de mogelijkheden bij Hof van Vijfeijken in Boxtel. Deze kleinschalige vergaderlocatie bevindt zich in een monumentale boerderij in Boxtel die wel vijf eeuwen oud is. Eén ding is dus zeker: u zult vergaderen in een inspirerende omgeving. Ga aan de slag met uw vergadering, brainstormsessie of teambuildingactiviteit en kom tot nieuwe en innovatieve inzichten. De locatie leent zich tevens perfect voor een overnachting, waardoor deze ook geschikt is voor meerdaagse activiteiten.

U en uw team zijn de enigen die hier verblijven

Wanneer u bij deze vergaderlocatie in Boxtel verblijft, is uw bedrijf het enige dat hier verblijft. U heeft de gehele locatie tot uw beschikking. Bij het Hof van Vijfeijken streven ze naar kleinschaligheid, helderheid en een privésfeer voor uw bedrijf, zodat de perfecte vergaderruimte in Boxtel wordt gecreëerd. Een fijne bijkomstigheid is dat uw team hierdoor altijd geniet van een private diner. De gastheer op de locatie kookt graag voor u. Dit doet hij met lokale streek- en seizoensproducten. Uw gezelschap geniet dus altijd van heerlijke maaltijden tijdens het verblijf. Dit is slechts een van de vele voordelen waarvan u profiteert bij de keuze voor extern vergaderen in Boxtel op deze locatie.

Laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden

Wilt u Hof van Vijfeijken als vergaderlocatie in Boxtel inschakelen? Goede keuze! De locatie is eenvoudig vanaf de A2 te bereiken vanuit Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van het Hof. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is wanneer u hier komt vergaderen. Extern vergaderen in Boxtel was nog nooit zo exclusief! Bekijk de website voor de contactgegevens. Hier kunt u tevens meer informatie vinden over wat er allemaal mogelijk is. Neem vandaag nog contact op met een van hun medewerkers en laat u informeren.

Nonpaletti

Periodiek reinigen van luchtkanalen voor een gezond binnenklimaat

Om een gezond werkklimaat voor uw personeel te verzekeren, is het van groot belang om periodiek de luchtkanalen van uw bedrijf te reinigen. Als dit regelmatig gebeurt, blijft uw bedrijfspand voorzien van schone lucht voor een goede ventilatie. Wilt u het reinigen van de luchtkanalen van uw bedrijf uit handen geven, doe dit dan aan de experts van VOS CRC. Dit bedrijf is gespecialiseerd in de reiniging van zowel compacte als grote industriële systemen. In welke sector uw bedrijf ook opereert, bij dit bedrijf weten ze raad met de luchtkanalen van uw bedrijfspand en het reinigen hiervan!

Het belang van luchtkanaalreiniging

De luchtkanalen van uw bedrijf zorgen voor een constante toe- en afstroom van frisse lucht. Deze frisse lucht is van groot belang voor een goede ventilatie. Als de luchtkanalen vervuild zijn met stof en ander vuil, stapelen de bacteriën zich op en belemmert dit de doorstroom van lucht. Dit kan leiden tot het zogenoemde ‘Sick Building Syndrome’ wat mogelijk hoofdpijn, huidproblemen en geïrriteerde slijmvliezen tot gevolg heeft. Als u kiest voor het periodiek laten reinigen van de luchtkanalen van uw bedrijf, voorkomt u dat u of uw personeel een van deze symptomen krijgt. De experts van VOS CRC komen graag langs in bijvoorbeeld uw ziekenhuis of kantoorgebouw om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat!

Neem direct contact op met de specialist om de mogelijkheden te bespreken

Zijn de luchtkanalen van uw bedrijf toe aan een grondige reiniging? Of heeft u een andere klus als het aankomt op reiniging van klimaatsystemen? Dan laat u dit het beste over aan VOS CRC. Deze specialist in het op verantwoorde wijze technisch reinigen, renoveren en conserveren van klimaatinstallaties helpt uw bedrijf graag op weg naar een gezonder binnenklimaat. Neem direct contact met hen op via de contactgegevens op hun website om de mogelijkheden te bespreken en een afspraak in te plannen voor een gratis analyse!

https://www.voscleaning.nl/
Nonpaletti

Een passende vergaderruimte reserveren

Ben je op zoek naar een passende vergaderruimte? Dan wil je natuurlijk niet te veel poespas. Gewoon een goede ruimte waar je met jouw gezelschap terechtkunt voor een productief overleg. Bij Napkins in Woerden, goed te bereiken vanuit Utrecht, zit je goed. Zij zijn goed te bereiken vanuit de gehele Randstand. Zo is het openbaar vervoer op loopafstand en is de A12 nog geen kilometer verderop. De medewerkers van deze vergaderruimte zorgen ervoor dat jij alles hebt om goed en effectief te kunnen vergaderen. Het reserveren van een vergaderruimte was nog nooit zo leuk!

Een vergaderruimte die volledig volgens wens is

Wanneer je een vergaderruimte gaat reserveren bij Bij Napkins in omgeving Utrecht, weet je zeker dat deze voldoet aan al je wensen en eisen. Bij het reserveren van de ruimte kun je namelijk al jouw voorkeuren aangeven. Naast de datum, het tijdstip en de tijdsduur van de vergadering kun je ook zelf de ruimte kiezen. Zo kun je kiezen uit het huislokaal, het contactlokaal of het nieuwslokaal. En welke opstelling had je gewenst? Kies bijvoorbeeld voor een u-opstelling, carre, schoolopstelling, theater, cabaret of block. Er zijn ook nog extra opties te kiezen, zoals een zoet of hartig tussendoortje, een losse vergaderlunch, een borrelronde met bittergarnituur en zelfs een compleet 3-gangen vergaderdiner.

Reserveer nu jouw vergaderruimte

Een vergaderruimte reserveren is helemaal niet lastig bij Bij Napkins. Dit doe je eenvoudig online of via de telefoon. Wil je eerst wat meer informatie inwinnen over wat er allemaal precies mogelijk is? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem hiervoor gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en staan voor je klaar voor het beantwoorden van vragen. Bekijk de contactgegevens op de website. Hier lees je bovendien nog veel meer aanvullende informatie!

https://www.bijnapkins.nl/
Nonpaletti

Deze specialist geeft u graag WBSO-advies voor optimaal gebruik

Wilt u graag een WBSO-subsidie aanvragen voor uw innovatieproject, maar heeft u geen idee hoe u dit moet doen? Dan is het fijn om een specialist in te schakelen die hier ervaring mee heeft en die u hierbij kan helpen. TechForce is een subsidieadviesbureau uit Hilversum met veel ervaring op het gebied van het geven van innovatieadvies aan diverse ondernemingen. Zo kunt u ook bij hen terecht voor deskundig WBSO-advies voor uw eigen bedrijf. WBSO is een toegankelijke regeling die helaas niet altijd optimaal benut wordt. Door een bedrijf als TechForce in te schakelen, weet u zeker dat u wel het maximale eruit haalt.

Geef uw aanvraag uit handen aan een specialist

Wanneer u subsidie wilt aanvragen, gaat het een stuk eenvoudiger dankzij WBSO-advies van een specialist dat hier al veel ervaring mee heeft. De specialisten van TechForce geven u graag advies over het inrichting en bijhouden van de complete administratie. Hiervoor hebben ze een speciaal online portal, wat het een stuk eenvoudiger maakt. Zij geven niet alleen deskundig WBSO-advies, maar begeleiden u gedurende het gehele traject. Zo helpen ze u bij alles op het gebied van het innovatieproces. Op deze manier haalt u het optimale uit het fiscaal voordeel voor ontwikkelings- en onderzoeksprojecten. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw (loon)kosten, maar krijgt u ook een boost om onderzoek en innovatie voort te zetten.

Neem contact op en kom achter de vele voordelen

Wanneer u wel wat WBSO-advies kunt gebruiken, is het verstandig om een ervaren organisatie, zoals TechForce uit Hilversum in te schakelen. Zij zorgen voor een sterke onderbouwing en zorgen ervoor dat u de WBSE-regeling zo optimaal mogelijk benut. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt graag WBSO-advies ontvangen? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder!

Nonpaletti

Werkstress; hoe is dat bij de verschillende DISC temperamenten?

Werkstress; veel mensen hebben er last van

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1 volgens het TNO en hebben 1 miljoen Nederlanders last van burn-out klachten. Ook veel jonge werknemers. Werkstress-gerelateerd ziekteverzuim kost de werkgevers op dit moment 1,8 miljard Euro. Natuurlijk zijn alle stressfactoren van toepassing op elke stijl, maar bij de ene stijl kan die wat ‘harder binnenkomen’ dan de andere. Welke zijn dat per stijl?

D-stijl

Te weinig autonomie Ergeren aan regels – die je beperken Onmacht ervaren

 I-stijl

Slechte relatie of conflict met je leidinggevende of een collega Niet gewaardeerd worden Leeg voelen, niet gelukkig op/met het werk

S-stijl

Hoge werklast – onduidelijkheid taken Onzekerheid over de toekomst van je baan Loopbaan, blijven hangen in werk dat je eigenlijk niet leuk vindt

C-stijl

Ergeren aan regels – die niet voldoen volgens/aan jouw eisen Te gemakkelijk werk Te veel focus op wat er verkeerd gaat

DISC

Wat is je natuurlijke manier van doen? Wat is je stijl van communiceren? Wat zijn je onbewuste drijfveren? Inzicht in ons gedrag, in hoe we iets doen en waarom we iets doen helpt ons om onze talenten en kwaliteiten beter te benutten. Het maakt ons bewust van het effect van ons gedrag en hoe we effectiever kunnen zijn. Met deze kennis werk je prettiger en bereik je betere resultaten! DISC geeft inzicht al deze aspecten die je gedrag en communicatie bepalen. Her gaat bij DISC over hoe anderen jou zien en hoe jij naar de wereld kijkt. Wil je meer diepgang met DISC? Dan is een DISC training zeker iets om eens goed over na te denken.

Meer diepgang met DISC? Volg een DISC training!

Met een DISC training krijg je meer diepgang met DISC. De combinatie van theorie, spelvormen, opdrachten en met elkaar over materie discussiëren, maar dat een DISC training een perfecte manier is om snel meer te weten te komen. Volg een DISC training wel bij een DISC certicated trainer, zodat je zeker bent van de kwaliteit. Een DISC training kun op 2 manieren volgen, namelijk:

  • Een klassikale DISC training
  • Online DISC training

Een online DISC training als perfect alternatief

Een online disc training is een perfect alternatief voor een klassikale DISC training. Een online DISC training heeft enkele voordelen, zoals:

  • Geen reistijd
  • Veel interactie
  • Efficiënt in tijd
  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • Snel uit te voeren

Wil je meer diepgaan met DISC? Kies dan voor een DISC training, klassikaal of online

https://style-by-yvs.nl/
Nonpaletti

Met supplier management software krijgt u grip op contractmanagement

Met moderne supplier management software maakt u uw bedrijf klaar voor de toekomst en wordt contractmanagement makkelijker en overzichtelijker dan ooit. Voor de optimale bedrijfsvoering is inzicht in uw kosten en uitgaven essentieel. Door contractmanagement software wordt uw netwerk van medewerkers, leveranciers en andere contacten overzichtelijk en inzichtelijk. Dat maakt het samenwerken tussen afdelingen van uw onderneming soepeler. Inkoopadviesbureau Grippr raadt u de softwarepakketten Greenstone en Gatekeeper aan.

Contractmanagement en moderne supplier management software

Stelt u eens voor: u kunt al uw leveranciers online beheren en segmenteren vanuit één centrale plek en documenten automatisch onderhouden en bijwerken Dat is de kracht van moderne supplier management software, die door veel inkoopadviesbureaus gehanteerd wordt. Door deze software worden uw leveranciers en contracten transparant. Dit heeft vele voordelen.

Een contract kan nooit meer ongemerkt verlopen

Implementatie van contractmanagement software is belangrijk voor uw bedrijf. Met professionele software krijgt u inzicht in compliancy van uw leveranciers en voorkomt u dat contracten verlopen zonder dat u het in de gaten heeft. Dat verkleint de risico’s die uw bedrijf loopt en voorkomt ongewenste situaties. Optimaal contractmanagement heeft daarom veel voordelen voor uw onderneming en met deze software is zijn deze voordelen binnen handbereik.

Regelgeving rond de supply chain

Supplier management software maakt uw leveranciers en contracten transparant. De communicatie met uw leveranciers wordt daarmee vele malen soepeler, wat de onderlinge tevredenheid ten goede komt. Het programma zorgt er bovendien voor dat u aan alle actuele regelgeving voldoet. Wet- en regelgeving verandert voortduren, dus het is een groot voordeel dat u door deze software altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Aan de hand van moderne software kan uw inkoopproces meetbaar gemaakt worden. Heldere informatie over leveranciers en contracten leiden vaak tot verhelderende inzichten en nieuwe mogelijkheden tot kostenbesparing. Ook uw onderneming kan hiervan profiteren.