Nonpaletti

Deze specialist geeft u graag WBSO-advies voor optimaal gebruik

Wilt u graag een WBSO-subsidie aanvragen voor uw innovatieproject, maar heeft u geen idee hoe u dit moet doen? Dan is het fijn om een specialist in te schakelen die hier ervaring mee heeft en die u hierbij kan helpen. TechForce is een subsidieadviesbureau uit Hilversum met veel ervaring op het gebied van het geven van innovatieadvies aan diverse ondernemingen. Zo kunt u ook bij hen terecht voor deskundig WBSO-advies voor uw eigen bedrijf. WBSO is een toegankelijke regeling die helaas niet altijd optimaal benut wordt. Door een bedrijf als TechForce in te schakelen, weet u zeker dat u wel het maximale eruit haalt.

Geef uw aanvraag uit handen aan een specialist

Wanneer u subsidie wilt aanvragen, gaat het een stuk eenvoudiger dankzij WBSO-advies van een specialist dat hier al veel ervaring mee heeft. De specialisten van TechForce geven u graag advies over het inrichting en bijhouden van de complete administratie. Hiervoor hebben ze een speciaal online portal, wat het een stuk eenvoudiger maakt. Zij geven niet alleen deskundig WBSO-advies, maar begeleiden u gedurende het gehele traject. Zo helpen ze u bij alles op het gebied van het innovatieproces. Op deze manier haalt u het optimale uit het fiscaal voordeel voor ontwikkelings- en onderzoeksprojecten. Hierdoor bespaart u niet alleen op uw (loon)kosten, maar krijgt u ook een boost om onderzoek en innovatie voort te zetten.

Neem contact op en kom achter de vele voordelen

Wanneer u wel wat WBSO-advies kunt gebruiken, is het verstandig om een ervaren organisatie, zoals TechForce uit Hilversum in te schakelen. Zij zorgen voor een sterke onderbouwing en zorgen ervoor dat u de WBSE-regeling zo optimaal mogelijk benut. Heeft u vragen over de mogelijkheden of wilt graag WBSO-advies ontvangen? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij helpen u graag verder!

Nonpaletti

Werkstress; hoe is dat bij de verschillende DISC temperamenten?

Werkstress; veel mensen hebben er last van

Stress op het werk is beroepsziekte nummer 1 volgens het TNO en hebben 1 miljoen Nederlanders last van burn-out klachten. Ook veel jonge werknemers. Werkstress-gerelateerd ziekteverzuim kost de werkgevers op dit moment 1,8 miljard Euro. Natuurlijk zijn alle stressfactoren van toepassing op elke stijl, maar bij de ene stijl kan die wat ‘harder binnenkomen’ dan de andere. Welke zijn dat per stijl?

D-stijl

Te weinig autonomie Ergeren aan regels – die je beperken Onmacht ervaren

 I-stijl

Slechte relatie of conflict met je leidinggevende of een collega Niet gewaardeerd worden Leeg voelen, niet gelukkig op/met het werk

S-stijl

Hoge werklast – onduidelijkheid taken Onzekerheid over de toekomst van je baan Loopbaan, blijven hangen in werk dat je eigenlijk niet leuk vindt

C-stijl

Ergeren aan regels – die niet voldoen volgens/aan jouw eisen Te gemakkelijk werk Te veel focus op wat er verkeerd gaat

DISC

Wat is je natuurlijke manier van doen? Wat is je stijl van communiceren? Wat zijn je onbewuste drijfveren? Inzicht in ons gedrag, in hoe we iets doen en waarom we iets doen helpt ons om onze talenten en kwaliteiten beter te benutten. Het maakt ons bewust van het effect van ons gedrag en hoe we effectiever kunnen zijn. Met deze kennis werk je prettiger en bereik je betere resultaten! DISC geeft inzicht al deze aspecten die je gedrag en communicatie bepalen. Her gaat bij DISC over hoe anderen jou zien en hoe jij naar de wereld kijkt. Wil je meer diepgang met DISC? Dan is een DISC training zeker iets om eens goed over na te denken.

Meer diepgang met DISC? Volg een DISC training!

Met een DISC training krijg je meer diepgang met DISC. De combinatie van theorie, spelvormen, opdrachten en met elkaar over materie discussiëren, maar dat een DISC training een perfecte manier is om snel meer te weten te komen. Volg een DISC training wel bij een DISC certicated trainer, zodat je zeker bent van de kwaliteit. Een DISC training kun op 2 manieren volgen, namelijk:

  • Een klassikale DISC training
  • Online DISC training

Een online DISC training als perfect alternatief

Een online disc training is een perfect alternatief voor een klassikale DISC training. Een online DISC training heeft enkele voordelen, zoals:

  • Geen reistijd
  • Veel interactie
  • Efficiënt in tijd
  • Onbeperkt aantal deelnemers
  • Snel uit te voeren

Wil je meer diepgaan met DISC? Kies dan voor een DISC training, klassikaal of online

https://style-by-yvs.nl/
Nonpaletti

Met supplier management software krijgt u grip op contractmanagement

Met moderne supplier management software maakt u uw bedrijf klaar voor de toekomst en wordt contractmanagement makkelijker en overzichtelijker dan ooit. Voor de optimale bedrijfsvoering is inzicht in uw kosten en uitgaven essentieel. Door contractmanagement software wordt uw netwerk van medewerkers, leveranciers en andere contacten overzichtelijk en inzichtelijk. Dat maakt het samenwerken tussen afdelingen van uw onderneming soepeler. Inkoopadviesbureau Grippr raadt u de softwarepakketten Greenstone en Gatekeeper aan.

Contractmanagement en moderne supplier management software

Stelt u eens voor: u kunt al uw leveranciers online beheren en segmenteren vanuit één centrale plek en documenten automatisch onderhouden en bijwerken Dat is de kracht van moderne supplier management software, die door veel inkoopadviesbureaus gehanteerd wordt. Door deze software worden uw leveranciers en contracten transparant. Dit heeft vele voordelen.

Een contract kan nooit meer ongemerkt verlopen

Implementatie van contractmanagement software is belangrijk voor uw bedrijf. Met professionele software krijgt u inzicht in compliancy van uw leveranciers en voorkomt u dat contracten verlopen zonder dat u het in de gaten heeft. Dat verkleint de risico’s die uw bedrijf loopt en voorkomt ongewenste situaties. Optimaal contractmanagement heeft daarom veel voordelen voor uw onderneming en met deze software is zijn deze voordelen binnen handbereik.

Regelgeving rond de supply chain

Supplier management software maakt uw leveranciers en contracten transparant. De communicatie met uw leveranciers wordt daarmee vele malen soepeler, wat de onderlinge tevredenheid ten goede komt. Het programma zorgt er bovendien voor dat u aan alle actuele regelgeving voldoet. Wet- en regelgeving verandert voortduren, dus het is een groot voordeel dat u door deze software altijd op de hoogte bent van de laatste wijzigingen.

Is uw bedrijf klaar voor de toekomst?

Aan de hand van moderne software kan uw inkoopproces meetbaar gemaakt worden. Heldere informatie over leveranciers en contracten leiden vaak tot verhelderende inzichten en nieuwe mogelijkheden tot kostenbesparing. Ook uw onderneming kan hiervan profiteren.