Nonpaletti
Image default
Zakelijke dienstverlening

Alles is verbonden dankzij een integratieplatform

Een integratieplatform van Datacon uit Tilburg brengt de afzonderlijke applicaties van uw organisatie of bedrijf met elkaar in verbinding. In plaats van losse verbindingen tussen elke applicatie te maken, maakt u gebruik van een centraal en overkoepelend platform. Dit wordt ook wel het API platform genoemd. Het API platform hervormt en vereenvoudigt de structuur waarop uw applicaties met elkaar in verbinding staan. Tegenwoordig kunt u niet effectief een online omgeving runnen zonder gebruik te maken van een overkoepelend API platform. De verschillende apps werken allen op het platform en op het platform kunt u informatie van alle los apps vinden.

De API Express: stap allemaal aan boord

API technologie is de technologie die uw bedrijf nodig heeft om de toekomst te lijf te kunnen en zonder kleerscheuren uit de ‘strijd’ te komen. Vandaag de dag wordt alles gedigitaliseerd: alles wat met een computer kan worden gedaan, wordt nu ook met een computer gedaan. Maakt u gebruik van het API platform technologie van een professional als Datacon, dan hoeft u zich nergens druk om te maken. Alles wordt voor u geregeld. Het bedrijf zorgt ervoor dat u en uw klanten eenvoudig bij de informatie kunnen die u zelf online hebt opgeslagen.

De kracht van iPaaS

iPaaS is de naam van het centrale integratieplatform van deze expert. Met een werkend API platform kunt u alle data die u nodig heeft eenvoudig integreren. U bepaalt zelf met wie u deze data wilt delen. Hiervoor gebruikt u het ‘monetizing’ systeem. Tegen betaling laat u klanten gebruikmaken van uw integratieplatform en van de vele diensten die hier worden aangeboden. Op deze manier kan kennis snel worden verspreid en bepaalde data snel worden ingezien. Bent u benieuwd wat Datacon voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met hen op en vraag advies. Ze helpen u graag verder!