Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Diverse naambordjes vindt u op naambordkopen.nl. Van Modern tot Klassiek.

Bent u op zoek naar een naambordje naast uw voordeur? Dan bent u bij naambordkopen.nl aan het juiste adres! Hier vindt u een ruim assortiment aan naambordjes van diverse materialen zoals: emaille, glas, hout, kunststof, leisteen, messing, perspex, plexiglas en RVS. Naast naambordjes vindt u er ook naamplaten, uithangborden en huisnummers. Deze zijn allen aantrekkelijk geprijsd. Dus het is zeker de moeite waard om hier een kijkje te nemen. Wilt u voor uw bedrijf een naambord bestellen? Ook dit is mogelijk. Deze kan op maat en met- of zonder logo gemaakt worden. Veel naambordjes kunnen al binnen 2-5 werkdagen geleverd worden.

Moderne naambordjes

Als u op zoek bent naar een naambordje met een moderne uitstraling? Misschien is een modern emaille naambord dan wel iets voor u. Deze worden compleet handmatig vervaardigd wat ieder bordje uniek maakt. U heeft de keuze uit diverse kleurcombinaties en lettertypes. Deze naambordjes worden blind op de muur gemonteerd met speciale afstandhouders. Hierdoor komen ze ongeveer 17 mm van de muur af te staan. Deze afstandhouders worden bij uw bestelling geleverd. Een andere optie is een rvs naamplaat. U heeft de keuze uit recht, gebogen, met achter- of voorplaat. Het RVS kan ook gecombineerd worden met plexiglas. Wat zorgt voor een chique effect. RVS is een zeer sterk materiaal en is roestvrij. Wat zeker handig is bij een Hollands klimaat.

Klassieke naambordjes

Bent u op zoek naar een naambordje met een klassieke uitstraling? Dan is een licht gebold emaille zeer geschikt. Deze passen zeer goed bij een jaren 30 woning. De emaille bordjes worden vervaardigd door echte vaklui. De bordjes worden tot 800 graden verhit waardoor ze een beschermlaag krijgen. Hierdoor gaat het bordje langer mee. De opgegeven tekst wordt ook in het bordje gebrand. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleurcombinaties. Daarnaast kunt u kiezen u 3 lettertypes. De bordjes hebben 4 gaatjes waarmee je ze goed aan de muur kunt bevestigen. Op het bordje kunt u eigen tekst plaatsen met- of zonder huisnummer. Deze naamborden worden standaard geleverd met RVS bevestigingsmateriaal.

https://naambordkopen.nl/