Nonpaletti
Image default
Electronica en Computers

Beste samsung tablets van dit moment

Als u op zoek bent naar een nieuwe tablet, vraagt u zich misschien af welke Samsung-tablet de beste van 2022 is. In deze blogpost bekijken we de beste Samsung-tablets van 2022, op basis van design, display, hardware en prestaties, camera’s en batterijduur.

Samsung Galaxy Tab S8

De Galaxy Tab S8 blinkt uit als multifunctionele Android-tablet, hoewel hij ook in veel andere dingen uitzonderlijk goed is. Hij kan worden gebruikt om snel taken te voltooien, maar in mijn ervaring werkt hij het best als een snelle alleskunner om het plezier van zowel werk als gaming te vergroten.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat de Galaxy Tab S8 te vaak zonder stroom komt te zitten dankzij de verbazingwekkende batterijduur ruim 12 uur. Tot slot hebben de camera’s echt indruk op ons gemaakt. Tegenwoordig is de juiste apparatuur essentieel voor videoconferenties, en met de Galaxy Tab S8 hoeft u zich geen zorgen te maken over een wazig beeld van een minderwaardige camera.

Samsung Galaxy Tab S7(+)

Dankzij de lange batterijduur is de Samsung Galaxy Tab S7 een van de beste Samsung tablets. De batterij van de tablet gaat meer dan 13 uur mee.

De 13MP primaire camera en 5MP secundaire ultra wide lens op de Samsung Galaxy Tab S7 en Samsung Galaxy Tab S7+ zijn beide uitstekende camera’s. Er is een 8MP selfiecamera aan de voorkant. De Samsung Galaxy Tab S7+ heeft een 12,4 inch scherm van 2800 x 1752 pixels en is daarmee overduidelijk een van de beste Samsung tablets. De batterijduur lijdt echter onder het prachtige AMOLED-scherm.

Samsung Galaxy Tab S7 FE

De 13MP primaire camera en 5MP secundaire ultrabrede lens op de Samsung Galaxy Tab S7 en Samsung Galaxy Tab S7+ zijn beide uitstekende camera’s. Er is een 8MP selfiecamera aan de voorkant. De Samsung Galaxy Tab S7+ heeft een 12,4 inch scherm van 2800 x 1752 pixels en is daarmee een van de beste Samsung tablets. De batterijduur lijdt echter onder het prachtige AMOLED-scherm waardoor deze nog geen 9 uur kan halen.

Verder is deze Android tablet in het bezit van 4GB RAM waarmee u gemakkelijk de nieuwste tablet games kunt spelen.