Nonpaletti
Image default
Electronica en Computers

Hoe kun je de was nog efficiënter gedaan krijgen

Natuurlijk, je doet al jaren was – maar doe je het goed? Probeer deze strategieën elke keer opnieuw uit voor perfect schone kleding (en een vrolijke machine!). Zorg er daarom altijd voor dat je goed kijkt naar de kwaliteiten van je wasmachine en let op de volgende zaken om je was efficienter te doen.

Als je de volgende tips gebruikt bij bijvoorbeeld je eigen aangeschafte AEG wasmachine, dan kan het zijn dat je net wat andere programma’s moet gebruiken ten opzichte van een andere type wasmachine.

  • Crammen van het bad is geen kortere weg – kleding moet worden verplaatst om schoon te worden! Pas het waterniveau aan (nieuwere modellen doen dit automatisch) en droogtijd, en als uw wasmachine en droger verschillende capaciteiten hebben, ga dan voor het kleinere volume.
  • Deze instelling schudt de inhoud en kan afwasmiddel afgeven voordat de hoofdcyclus wordt gestart, zodat extra-vuile ladingen schoner worden zonder tweemaal door te gaan.
  • Heb je geen getimede bleekmiddel dispenser, maar wil je zijn extra reinigingskracht? Voeg chloorbleekmiddel (zolang het veilig is voor je stoffen) toe aan de lading vijf minuten nadat de cyclus is begonnen (eerder, en het zal vlekbestrijdende enzymen in het reinigingsmiddel doden).
  • Gebruik alleen producten met het ‘HE’-logo in zeer efficiënte machines. Regelmatige reinigingsmiddelen kunnen te veel zeep produceren, waardoor deze apparaten worden beschadigd.
  • Selecteer de grootste laadcapaciteit, vul de kuip met warm water en een kop bleekwater en voer een cyclus uit (op een nieuwere machine, selecteert u gewoon de zelfreinigingscyclus). Verwijder de dispensers en laden en spoel ze af onder heet water en verwijder resten.

https://witgoedland.net/wasmachine