Nonpaletti
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een kleinschalige vergaderlocatie in Boxtel

Wilt u met uw team extern vergaderen in Boxtel? Bekijk dan de mogelijkheden bij Hof van Vijfeijken in Boxtel. Deze kleinschalige vergaderlocatie bevindt zich in een monumentale boerderij in Boxtel die wel vijf eeuwen oud is. Eén ding is dus zeker: u zult vergaderen in een inspirerende omgeving. Ga aan de slag met uw vergadering, brainstormsessie of teambuildingactiviteit en kom tot nieuwe en innovatieve inzichten. De locatie leent zich tevens perfect voor een overnachting, waardoor deze ook geschikt is voor meerdaagse activiteiten.

U en uw team zijn de enigen die hier verblijven

Wanneer u bij deze vergaderlocatie in Boxtel verblijft, is uw bedrijf het enige dat hier verblijft. U heeft de gehele locatie tot uw beschikking. Bij het Hof van Vijfeijken streven ze naar kleinschaligheid, helderheid en een privésfeer voor uw bedrijf, zodat de perfecte vergaderruimte in Boxtel wordt gecreëerd. Een fijne bijkomstigheid is dat uw team hierdoor altijd geniet van een private diner. De gastheer op de locatie kookt graag voor u. Dit doet hij met lokale streek- en seizoensproducten. Uw gezelschap geniet dus altijd van heerlijke maaltijden tijdens het verblijf. Dit is slechts een van de vele voordelen waarvan u profiteert bij de keuze voor extern vergaderen in Boxtel op deze locatie.

Laat u informeren over de uitgebreide mogelijkheden

Wilt u Hof van Vijfeijken als vergaderlocatie in Boxtel inschakelen? Goede keuze! De locatie is eenvoudig vanaf de A2 te bereiken vanuit Den Bosch, Eindhoven en Tilburg. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van de medewerkers van het Hof. Zij vertellen u graag meer over wat er allemaal mogelijk is wanneer u hier komt vergaderen. Extern vergaderen in Boxtel was nog nooit zo exclusief! Bekijk de website voor de contactgegevens. Hier kunt u tevens meer informatie vinden over wat er allemaal mogelijk is. Neem vandaag nog contact op met een van hun medewerkers en laat u informeren.

Gerelateerde artikelen

Een praktijkruimte inclusief services huren nabij Utrecht

Ervaren monteurs onderhouden uw vrachtwagen opbouw en onderdelen in Deurne

Een Romneyloods kopen geeft u meer flexibiliteit