Nonpaletti
Image default
Industrie

Chroom-6 en dieselmotoremissie laten saneren door een expert

In de industrie kunnen schadelijke stoffen vrijkomen, zoals Chroom-6 en dieselmotoremissie. Deze stoffen komen vooral vrij in de leer- en bontindustrie, bij houtveredeling en metaalbewerking, maar ook wanneer een dieselmotor gassen uitstoot. Om de gezondheid van industriemedewerkers te waarborgen, is het belangrijk dat deze stoffen zo snel mogelijk verwijderd worden. Een langdurige blootstelling aan deze stoffen kan namelijk zeer schadelijk zijn voor de gezondheid. Zoekt u een bedrijf dat voor u vakkundig en veilig chroom-6 en dieselmotoremissie kan saneren? Dan is GOM Specialistische Reiniging een echte aanrader. De experts die hier werken weten precies hoe ze deze gevaarlijke stoffen veilig en efficiënt verwijderen, zodat het gezondheidsrisico voor uw medewerkers tot een minimum wordt beperkt.

Waarom chroom-6 saneren zo belangrijk is

Als u chroom-6 niet laat saneren en uw medewerkers hierdoor langdurig blootstaan aan deze stof, is er kans op acute of chronische problemen voor de gezondheid. Schade aan de luchtwegen is bijvoorbeeld een acuut gevolg. Een chronisch gevolg is bijvoorbeeld blijvende verminderde vruchtbaarheid. Aangezien chroom-6 zelfs gemakkelijk in huidcellen wordt opgenomen, is er zelfs risico op kanker. Kortom: chroom-6 is zeer gevaarlijk voor de gezondheid en de stof saneren is dan ook noodzakelijk.

Waarom het verwijderen van dieselmotoremissie zo belangrijk is

De uitlaatgassen van dieselmotoren bevatten giftige stoffen. Denk bijvoorbeeld aan roet en zware metalen. Mensen die regelmatig blootgesteld worden aan deze stoffen, hebben een verhoogde kans op blaas- en longkanker. Ook ontstekingsreacties en luchtwegklachten kunnen veroorzaakt worden door deze stoffen. De experts van GOM Specialistische Reiniging verwijderen dieselmotoremissie met een industriestofzuiger die is voorzien van een HEPA-filter. Daarna nemen de specialisten oppervlakken nat af. Zo wordt voorkomen dat uw medewerkers lang blootstaan aan deze stof.

Een vrijblijvende offerte en meer informatie

Bij GOM Specialistische Reiniging kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor het laten saneren van chroom-6 en dieselmotoremissie. Zo weet u snel waar u financieel aan toe bent. Neem voor meer informatie ook gerust contact op met de medewerkers van dit bedrijf, want zij helpen u graag.