Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Een passende logopedie behandeling bij deze praktijk nabij Bergen op Zoom

Wanneer u of uw kind last heeft van logopedische problemen, is het belangrijk om dit te laten behandelen. Bij logopedische problemen moet u denken aan problemen met spraak, stem, slikken, adem, gehoor, schrijf- en leesproblemen en sensorische informatieverwerking. Om deze problemen aan te pakken, kunt het best naar een specialist gaan. Zo weet u zeker dat u de juiste behandeling krijgt. Trivers Logopedie Roosendaal is zo’n specialist. Deze allround logopedie praktijk in de buurt van Bergen op Zoom biedt verschillende behandelingen aan voor diverse logopedische stoornissen. Zij hebben verschillende logopedisten in dienst met elk hun eigen specialisaties. Deze logopedisten zijn allemaal aangesloten bij de beroepsvereniging.

Een breed zorgaanbod en een behandeling op maat

Door de verscheidenheid aan kennis, een breed zorgaanbod en een persoonlijke benadering bent u bij Trivers Logopedie Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, op de juiste plek voor een logopedische behandeling. Ze nemen de tijd om met u kennis te maken, de logopedische problemen te onderzoeken en te kijken naar een passende behandeling. Deze praktijk richt zich voornamelijk op kinderen en jongvolwassenen en hun ouders. Of uw kind nu problemen heeft met zijn of haar spraak, stem of het gehoor; bij deze specialist bent u verzekerd van een behandeling op maat.

Neem contact op met deze specialist voor vragen en advies

Wanneer u logopedische stoornissen wilt laten behandelen door deze specialist in logopedie, nabij Bergen op Zoom, kunt u eenvoudig online een afspraak maken. Ook is het mogelijk om contact op te nemen. U kunt zowel met als zonder verwijsbrief terecht bij deze praktijk. Of u een verwijsbrief nodig heeft is echter afhankelijk van uw zorgverzekeraar. Wilt u meer informatie hierover, heeft u andere vragen of wilt u advies? Neem dan contact op met Trivers Logopedie Roosendaal en stel uw vragen. Zij helpen u graag verder en maken direct een afspraak voor u en uw kind.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/