Nonpaletti
Image default
Bedrijven

Voor een gezond binnenklimaat kunt u het beste een luchtreiniger bestellen

Veel mensen onderschatten het belang van een gezond binnenklimaat, terwijl dit toch veel voordelen met zich meebrengt. Het voornaamste hiervan is dat een gezond binnenklimaat een hoop gezondheidsklachten voorkomt. Denk maar eens aan luchtwegklachten die door kleine stofdeeltjes veroorzaakt worden. Dit wilt u natuurlijk voorkomen, daarom kunt u het beste een luchtreiniger bestellen. Bij Faton Health vindt u diverse soorten van de luchtreiniger, zodat u altijd een geschikt exemplaar kunt bestellen voor uw situatie.

Luchtreinigers voor bedrijven en particulieren

Of u nu een luchtreiniger wilt bestellen voor in uw woning, of voor uw bedrijfsruimte; bij Faton Health kunt u in beide situaties terecht. De bi-polaire luchtzuiveringsapparaten van dit bedrijf zijn namelijk geschikt voor allerlei ruimtes, uiteenlopend van kantoren en praktijkruimtes tot winkels en hotels. Daarnaast zijn ze ook geschikt voor in uw woning. Ongeacht of u een luchtreiniger wilt bestellen voor thuis of voor uw bedrijf, in beide gevallen ontvangt u standaard twee jaar fabrieksgarantie. Daarnaast kunt u altijd bij hen terecht voor persoonlijk advies toegespitst op uw situatie.

Het nut van een luchtreiniger

Voordat u een luchtreiniger gaat bestellen voor in uw huis of bedrijfspand, wilt u natuurlijk weten wat u hieraan heeft. De luchtreiniger die u bij Faton Health kunt bestellen elimineert tot wel 99% van alle schadelijke deeltjes die in de lucht van uw ruimte aanwezig zijn. Daarnaast filtert het apparaat onder meer stof, huismijt en pollen wat ten goede komt van uw eventuele allergie. Wat ook een voordeel is ten opzichte van ventilatie door ramen te openen, is dat een luchtreiniger 24/7 zijn werk doet. Dus ook als u slaapt of als u niet thuis bent, zorgt een luchtreiniger die u bij deze specialist bestelt voor een gezond binnenklimaat.

Neem contact op voor meer informatie

Het is begrijpelijk dat u meer informatie wenst voordat u een luchtreiniger voor uw woning of bedrijf gaat bestellen. Daarom kunt u vrijblijvend contact opnemen met de vriendelijke medewerkers van Faton Health via de contactgegevens op de website. Indien gewenst maken ze voor uw specifieke situatie een offerte op maat waarna u vrij bent om te beslissen of u wel of niet een aankoop doet.