Nonpaletti
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een passende vergaderruimte reserveren

Ben je op zoek naar een passende vergaderruimte? Dan wil je natuurlijk niet te veel poespas. Gewoon een goede ruimte waar je met jouw gezelschap terechtkunt voor een productief overleg. Bij Napkins in Woerden, goed te bereiken vanuit Utrecht, zit je goed. Zij zijn goed te bereiken vanuit de gehele Randstand. Zo is het openbaar vervoer op loopafstand en is de A12 nog geen kilometer verderop. De medewerkers van deze vergaderruimte zorgen ervoor dat jij alles hebt om goed en effectief te kunnen vergaderen. Het reserveren van een vergaderruimte was nog nooit zo leuk!

Een vergaderruimte die volledig volgens wens is

Wanneer je een vergaderruimte gaat reserveren bij Bij Napkins in omgeving Utrecht, weet je zeker dat deze voldoet aan al je wensen en eisen. Bij het reserveren van de ruimte kun je namelijk al jouw voorkeuren aangeven. Naast de datum, het tijdstip en de tijdsduur van de vergadering kun je ook zelf de ruimte kiezen. Zo kun je kiezen uit het huislokaal, het contactlokaal of het nieuwslokaal. En welke opstelling had je gewenst? Kies bijvoorbeeld voor een u-opstelling, carre, schoolopstelling, theater, cabaret of block. Er zijn ook nog extra opties te kiezen, zoals een zoet of hartig tussendoortje, een losse vergaderlunch, een borrelronde met bittergarnituur en zelfs een compleet 3-gangen vergaderdiner.

Reserveer nu jouw vergaderruimte

Een vergaderruimte reserveren is helemaal niet lastig bij Bij Napkins. Dit doe je eenvoudig online of via de telefoon. Wil je eerst wat meer informatie inwinnen over wat er allemaal precies mogelijk is? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Neem hiervoor gerust eens contact op met een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en staan voor je klaar voor het beantwoorden van vragen. Bekijk de contactgegevens op de website. Hier lees je bovendien nog veel meer aanvullende informatie!

https://www.bijnapkins.nl/