Nonpaletti
Image default
Gezondheid

Hoe vind ik het massagetoestel wat bij mij past?

Ben je opzoek naar een massagetoestel maar je weet niet goed welke type toestel je moet kiezen? Ik kende dat gevoel want ik liep twee jaar geleden tegen hetzelfde probleem aan. Ik zag door de bomen het bos niet meer want tegenwoordig worden er zoveel verschillende soorten massage apparaten aangeboden. Om het goede apparaat te kopen wat bij mij past heb ik mijzelf helemaal in het onderwerp verdiept. Uiteindelijk heb ik op die manier het juiste massage apparaat gekocht. Ik heb speciaal voor jullie dit artikel geschreven waarin ik uitleg hoe je het beste massage toestel kan vinden dat perfect past bij jouw wensen. Ik hoop dat ik jouw hiermee veel tijd bespaar bij het maken van de juiste keuze. 

 

Welke lichaamsdelen wil ik graag masseren?

De eerste vraag die je jezelf moet stellen is welke lichaamsdelen je wilt masseren? Door antwoord te geven op deze vraag sluit je al veel verschillende soorten massage apparaten uit. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van je nek dan ga je geen voetmassage apparaat kopen. Daarnaast moet je bepalen of je opzoek bent naar een apparaat die meerdere lichaamsdelen tegelijkertijd kan masseren of juist niet. Wanneer het antwoord op deze vraag “ja” is dan is het beter om voor een groot shiatsu kussen of een massagestoel te kiezen. Een massagekussen is een stuk goedkoper maar natuurlijk minder geavanceerd als een dure massagestoel.  

 

Wil ik het apparaat meenemen naar het werk, op vakantie of naar de sportschool?

Wanneer je opzoek bent naar een draagbaar massagetoestel dan is het beter om voor een compact toestel te kiezen. Een massage pistool, tens apparaat of een nekmassage apparaat is dan een betere keuze. Het grote voordeel is dat deze een stuk kleiner zijn en de meest varianten werken op oplaadbare batterijen. 

 

Wat voor soort massages kan het apparaat uitvoeren?

Wij raden altijd een massagetoestel aan die een shiatsu massage kan geven. Het grote voordeel van een shiatsu massage ten opzichte van andere massages is dat deze een stuk krachtiger is dan bijvoorbeeld een vibratiemassage. Het effect daarvan is dat ook de spieren in het diepere weefsel goed worden gemasseerd. Daarnaast raden wij ook aan om een apparaat te selecteren waarbij je de infrarood warmte kan activeren tijdens de massage. Door de warmte worden je spieren sneller losgemaakt en wordt de bloedcirculatie in je spieren nog meer gestimuleerd. 

 

Wij hopen dat je met deze tips het massagetoestel vindt die het beste aansluit op jouw wensen. 

 

http://www.youtube.com/watch?v=6aIyLlBoiMY&ab_channel=beautyvakbeurs