Nonpaletti
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een Romneyloods kopen geeft u meer flexibiliteit

Bij veel bedrijven speelt ruimtegebrek een rol. Extra ruimte, bijvoorbeeld voor het veilig kunnen opbergen van voorraden, grondstoffen of machines is dan ook vaak erg welkom. U kunt hiervoor een Romneyloods kopen. Deze loodsen zijn zeer flexibel en praktisch. U kunt ze in diverse formaten laten plaatsen. Het ronde dak geeft ze bovendien een aantrekkelijk uiterlijk. De loods is voorzien van een royale toegangsdeur en kan bovendien, als u wilt, van extra deuren worden voorzien. U kunt een Romneyloods kopen met extra isolatie, zodat u er ook in de winter als het koud is comfortabel in kunt werken. U kunt er ook zonder problemen goederen stof- en vochtvrij opslaan.

Snelle levering van uw loods

Als u een loods wilt laten plaatsen dan is daar soms haast bij. Misschien verwacht u een partij goederen uit het buitenland waar u op dat moment geen ruimte voor heeft. Neem dan contact op met Systeem Loodsen Bouw B.V. in Bergschenhoek. Zij leveren loodsen op maat op elke locatie in Nederland. U kunt een Romneyloods kopen of huren. Het formaat kan naar wens worden aangepast, evenals het aantal deuren of de hoeveelheid lichtinval. De loods is niet overdreven zwaar in gewicht en kan dus op verschillende ondergronden worden geplaatst. Ook verplaatsen of aanpassen op een later moment is mogelijk.

Het voordeel van een flexibele loods

Wanneer u op uw bedrijfsterrein een loods laat bouwen dan zit u vast aan het formaat van deze loods. Als een jaar later blijkt dat de ruimte niet voldoet kan dit niet zomaar worden aangepast. Als u kiest voor een flexibele Romneyloods die u kunt kopen maar ook huren bij Systeem Loodsen Bouw B.V. dan heeft u veel meer mogelijkheden. Neem contact op voor een offerte of voor meer informatie. De contactgegevens vindt u op de website van het bedrijf.

https://www.systeemloodsenbouw.nl/