Nonpaletti
Image default
Horeca

Boek hier de perfecte hotelovernachting in IJsselstein

Bent u op zoek naar een hotelovernachting in IJsselstein? Dan bent u bij Hotel Epping aan het juiste adres. Dit hotel is een echt familiebedrijf: de vierde generatie is er momenteel aan het werk. Hoewel het bedrijf inmiddels van alle faciliteiten van de 21e eeuw is voorzien, is de kleinschaligheid van het familiebedrijf erg voelbaar en zult u zich er helemaal thuis voelen. Bovendien kunt u gebruikmaken van het heerlijke restaurant Bites & Nights.

Beleef veel in de omgeving

Het hotel is veel meer dan een hotelovernachting in IJsselstein. Het is de perfecte uitvalsbasis voor veel leuke dagtripjes, zoals een dagje naar Utrecht of een wandeling of fietstocht in het Groene Hart. Bovendien kunt u er ook terecht voor vergaderingen. Geef aan de medewerkers aan wat uw wensen zijn wat betreft een vergaderruimte en er wordt een kantoor op loopafstand van het hotel gezocht. Dineren, overnachten en ontbijten kunt u vervolgens in het hotel zelf doen.

Boek een fijn arrangement

Naast het vergaderarrangement, zijn er nog veel meer arrangementen die uw hotelovernachting in IJsselstein nóg leuker maken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een verwenarrangement, waarbij u helemaal in de watten wordt gelegd? Of een fietsarrangement, waarbij de leukste fietsroutes al voor u zijn uitgestippeld en het hotel zelfs (elektrische) fietsen voor u kan regelen. Ook kunt u bij dit arrangement onbeperkt in het restaurant eten.

Reserveer een kamer en slaap heerlijk uit

Hotel Epping biedt dus volop keus. Het hotel is ook nog eens van goede kwaliteit, evenals de bedden. Het is van alle faciliteiten voorzien en in het hele hotel is gratis wifi aanwezig, zowel in de kamers als in de openbare ruimtes. Bovendien doen de medewerkers er alles aan om uw verblijf zo goed en leuk mogelijk te laten verlopen. U als klant bent koning en het belangrijkste doel is dat u met een glimlach en fijne herinneringen weer naar huis gaat en snel een keer terug wilt komen. Reserveer vlot een kamer en slaap binnenkort op een van de heerlijke bedden van het hotel.