Nonpaletti
Image default
Horeca

Laat uw BBQ-feest op locatie verzorgen tot in de puntjes

Denkt u eraan een BBQ-feest op een locatie te organiseren maar heeft u geen zin in de voorbereiding en al het werk tijdens de barbecue op locatie? Geen nood! Partycentrum Floor uit Lunteren neemt die zorgen graag uit uw handen. Voor verschillende soorten feesten zoals verjaardagen, bruiloften, recepties en nog veel meer.

Voor deze uitstapjes kunt u bij deze experten terecht

Deze professionals in evenementen weten waarmee ze bezig zijn en kunnen uw evenement, zoals een BBQ-feest op locatie, tot in de puntjes verzorgen. Lees hieronder meer over hun diensten en voorzieningen:

–        Evenementen, zoals een jubileum, bij u ter plaatse

–        Speciale gelegenheden, zoals een huwelijk, bij ons in de feestzaal (met capaciteit tot 220 personen)

–        Een avondje op de kegelbaan

–        Een avondje echt oud Hollandse spelen

En nog veel meer! Daarnaast is het mogelijk om lekkere maaltijden af te halen. Dat is op elke woensdag, vrijdag en zaterdag tussen 11 en 18 uur. Geniet van heerlijke maaltijden zoals varkensschnitzel, kipschnitzel, kipsaté, spareribs, haasbiefstuk en de Floor Burger XL. Deze menu’s worden voorzien van patat, mayonaise, rauwkost en een dessertje. Ook voor barbecues op locatie bij u thuis kunnen wij het lekkerste vlees voorzien en bakken. U geniet al van een all-in-formule voor slechts 30,5 euro per persoon en dat voor een feest van maar liefst 5 uur lang.

Smul nu van de lekkerste gerechten

Bent u geïnteresseerd in onze diensten voor op een BBQ-feest bij u op locatie? Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met deze professionals. Ze beschikken over een uitgebreide brochure, maar indien u hierin niet terugvindt wat u zoekt, kunt u hen steeds contacteren door middel van de contactgegevens op hun website. Wist u overigens dat hun verhaal dateert van 1770 en dan ze al meer dan 250 jaar bestaan? Bovendien werden ze benoemd tot hofleverancier en staan ze bekend om een van de meest gastvrije centra te zijn van heel Lunteren en omstreken. Vlug langsgaan is dus de boodschap!

https://www.partycentrumfloor.nl/