Nonpaletti
Image default
Mode en Kleding

Welke accessoires zijn onmisbaar in je tas?

Welke accessoires zijn onmisbaar in je tas?

 

Wat moet er allemaal in een tas zitten? Dat is natuurlijk voor iedere tas heel verschillend. Dit heeft alles te maken met het doel waarvoor de tas gebruikt wordt. Voor een tas in je vrije tijd of een tas voor zakelijke doeleinden voor je werk heb je toch hele andere dingen nodig die er echt in zouden moeten zitten. In deze blog nemen we de onmisbare inhoud van een aantal van deze tassen onder de loep.

Welk soort tas neem je mee naar een feest en wat zit er dan in? 

Als je uitgaat of naar een feestje toe gaat, zou je een portemonnee tasje mee kunnen nemen. In zo een tasje kan je alleen de dingen stoppen die er echt toe doen. Dan zou je kunnen denken aan wat geld, je pasjes, huissleutel en je telefoon. Meer heb je toch echt niet nodig als je uitgaat? 

 

Het voordeel van een portemonnee tasje is dat je hem over je hoofd aan je schouders kan hangen aan de voorkant van je heup. Hierdoor kan je er altijd een hand op hebben liggen als het een beetje druk is. Hiermee voorkom je dat je bestolen wordt. 

Wat moet er in een tas voor zakelijk gebruik zitten?

Vaak is het zo dat je bij een zakelijke functie ook een computer met tas van de werkgever kan krijgen. Dit soort tassen variëren van gebruiksgemak. Zo heb je ook een laptop rugzak dames waterdicht. Dit zorgt ervoor dat je computer en de papieren die je mee hebt genomen niet nat zullen worden.

 

Vind je het vervelend om een tas op je rug te hebben, dan zou je gebruik kunnen maken van een aktetas. Deze kan je gewoon in de hand met je meedragen, of als deze voorzien is van een schouderband, kan je hem over je schouder met je mee dragen. 

 

Wat mag er absoluut niet ontbreken in je tas? 

In iedere tas moet gewoon pen en papier te vinden zijn. Je kan altijd in een situatie terechtkomen waarbij je snel even iets moet noteren. Op zo een moment hoef je maar een greep in je tas te doen en je hebt alles meteen bij de hand. 

Daarnaast is een deodorant en een kam of borstel ook altijd wel handig om mee te nemen. Mocht je onderweg een beetje zweten kan je jezelf altijd een beetje opfrissen met een deodorant en je haar weer netjes in de plooi doen met een kam of borstel.