Nonpaletti
Image default
Mode en Kleding

Tips om een stijlvolle trouwjurk te kiezen

Een trouwjurk kiezen is een van de momenten die jij je voor eeuwig zult herinneren. In deze jurk zal je namelijk dansen en het ja-woord geven aan de man van je dromen: alle ogen zijn op jou gericht. Daarom wil je vast een jurk waarmee je de show steelt! Het vinden van de juiste trouwjurk kan echter heel wat stress met zich meebrengen. Maar zowel voor een klein en gezellig trouwfeest als voor een groots evenement met honderden genodigden is er een trouwjurk voor iedereen en voor elke lichaamsbouw, persoonlijkheid en smaak.

Kun je wel wat inspiratie gebruiken bij het kiezen van je trouwjurk? Ontdek dan zeker onze tips om je droomjurk te vinden!

  1. Laat je niet overweldigen door het aanbod

Misschien lijkt het alsof er gewoon te veel keuze is. Maar neem het van ons aan: een groot assortiment is een goede zaak, want zo vind je zeker een jurk die zeker helemaal bij je past. De beste manier om een jurk te vinden is online, want zo is het eenvoudig om . Online winkels, zoals JJ’s House, hebben trouwjurken in alle stijlen, kleuren en modellen. Selecteer bijvoorbeeld het silhouet, de stof en de prijs die je voor ogen hebt en ontdek welke jurken aan jouw noden en wensen voldoen.

  1. Kies voor één stijl

Of je nu een traditionele trouwjurk zoekt of eerder een moderne toets wil op je huwelijk, het aantal mogelijkheden is zo goed als eindeloos. Het gaat echter niet enkel om de jurk, maar ook de accessoires spelen een belangrijke rol. Gouden of zilveren oorringen? Een elegante ketting of een subtiele armband? Een mooie broche of toch maar niet?

Zorg er zeker voor dat je accessoires dezelfde stijl als de jurk hebben. Een kakafonie aan kleuren en zorgt ervoor dat zelfs de mooiste jurk op de achtergrond komt te staan. Weet je nu al dat je een sluier in kant wil dragen? Kies dan voor een mooie trouwjurk met details in kant. Als je dan toch voor een moderne jurk gaat, dan kun je bijvoorbeeld één accessoire in een gewaagde kleur dragen om het geheel een origineel kantje te geven.

  1. Houd je maximumprijs in het achterhoofd

Ook al is het aanlokkelijk om nét iets boven je budget te gaan, toch is het aan te raden om je aan je maximumprijs te houden. Bepaal een budget voor de trouwjurk en voor de accessoires, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Op online shops, zoals JJ’s House, vind je vast een betaalbare trouwjurk die er toch stijlvol en kwalitatief uitziet.

Heb je een jurk in gedachten die onder een iets hogere prijsklasse valt? Dan zijn er verschillende oplossingen! Bezoek bijvoorbeeld een outlet of een winkel die designjurken met korting verkoopt. Misschien zijn er ook trouwjurken van iets goedkopere merken die een gelijkaardige snit hebben als de duurdere jurk en die er even goed uitzien?

  1. Denk aan jezelf

Niet elke trouwjurk zal elke vrouw even goed staan. We zien er dan ook allemaal anders uit! Sommige vrouwen hebben lange en slanke benen, anderen hebben een lang bovenlichaam, andere vrouwen zijn misschien onzeker over hun buik… Maar voor elke lichaamsbouw is er een jurk. Vraag advies aan de medewerkers van een bruidswinkel om je op te meten en om een jurk voor te stellen waarmee jíj er prachtig uitziet! Met of zonder mouwen, een prinsessenjurk of een nauwsluitende jurk, in kant of satijn … Elke vrouw verdient het om op hun huwelijk in de spotlights te staan en met de juiste jurk wordt alle aandacht op jou gevestigd.

https://www.jjshouse.com/nl/Bruidsjurken-c2/