Nonpaletti
Image default
Dieren

Hotel met hond op de Veluwe

Wilt u er een paar daagjes tussenuit om te genieten van de frisse lucht in een mooi natuurgebied? Dan is de Veluwe hiervoor bij uitstek geschikt. In deze veelzijdige omgeving kunt u het hele jaar terecht om fantastische wandelingen te maken en te ontspannen. Nog leuker is het als u ook uw hond mee kunt nemen. Gelukkig zijn er op de Veluwe genoeg gebieden waar uw hond lekker los mag lopen. Als u op zoek bent naar een hotel met hond om te overnachten, dan kunt u terecht bij Van Der Valk Apeldoorn. In ons hotel zijn honden van harte welkom en bieden we alle voorzieningen die u nodig heeft om optimaal van uw uitje te genieten.

Apeldoorn Van der Valk

Bij Apeldoorn Van der Valk doen we er alles aan om uw verblijf op de Veluwe zo aangenaam mogelijk te maken. Overdag kunt u genieten van de prachtige omgeving en in de avond kunt u bijkomen en lekker eten in ons restaurant. Wij bieden verschillende kamers en suites waar u kunt verblijven. Voor welke kamer u ook kiest, u kunt altijd rekenen op veel comfort en alle gewenste voorzieningen. Ook als u met het hele gezin komt hebben we de juiste kamer voor u.

Onze voorzieningen

Als u verblijft in het Van der Valk hotel in Apeldoorn, dan zal het u aan niets ontbreken. U kunt bij ons niet alleen overnachten, wij bieden ook veel andere voorzieningen. Zo kunt u gebruik maken van een van onze ruime vergaderruimten die van alle gemakken voorzien zijn. Daarbij kunt u bij ons terecht als u iets te vieren heeft en is Van der Valk een schitterende trouwlocatie. Op onze website kunt u de beschikbaarheid van onze kamers bekijken. Natuurlijk staan we u ook graag persoonlijk te woord. Neem gerust contact met ons op.

https://www.vandervalkapeldoorn.nl