Nonpaletti
Image default
Dieren

Nu Muizen doden met muizengif

 

Soms heb je ineens in de schuur of een andere ruimte buitenhuis last van muizen. Ze zijn op resten eten afgekomen of bijvoorbeeld in een stal waar open voer stond voor dieren. Het zijn dieren die je niet graag ziet en je wilt er dan ook weer snel van af. Dat kan door het kopen van muizengif.

Welke muizengif kun je het beste gebruiken?

 Welk muizengif je het beste kunt kopen is afhankelijk van de grootte van de muizenplaag. Zo heeft een ongediertebestrijder verschillende soorten muizengif om te kopen. Je kunt kiezen voor kant-en-klaar lokaas in eetbare zakjes waarin vergif zit opgenomen. Dit wordt dan opgegeten door muizen. Deze methode werk goed tegen een paar muizen en zorgt voor snel resultaat. Je kunt ook kiezen om muizengif te kopen wat vermengd wordt met ander voer. Dit wordt dan graag door ratten en muizen opgenomen een klein portie is al dodelijk. Het vervelend is alleen dat je de rest van het voer ook niet meer kunt gebruiken, want je wilt niet dat andere dieren dit ook binnenkrijgen. Deze oplossing is geschikt als je vaak een muizenplaag heb of als je het laatst restje voer overhebt. Weet je niet welk bestrijdingsmiddel het beste kan gebruiken? Een ongediertebestrijder helpt je met het maken van de beste keus voor het kopen van muizen. Als je vertelt hoe vaak je last hebt van muizen, welke muizen het betreft en waar ze zitten kan de ongediertebestrijder je het juiste muizengif aanraden.

Waar kun je muizengif kopen?

 Muizengif kopen kun je het beste doen bij een ongediertebestrijder. Zij hebben kennis en ervaring in het bestrijden van allerlei soorten plaagdieren rondom woningen en zakelijke panden. Daarnaast kunnen ze je ook adviseren om overlast in de toekomst te voorkomen door preventieve maatregelen te nemen. En natuurlijk beschikken ze over de kennis en maken ze gebruik van moderne methoden, apparatuur en professionele bestrijdingsmiddelen, Muizengif kun je dus ook het beste bij hen kopen.