Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Ervaren letselschade advocaat Den Haag

Een ongeluk kan dramatische gevolgen hebben. Zowel fysiek en mentaal als financieel. Is het ongeval veroorzaakt door iemand anders, dan kunt u in elk geval de kosten die hieraan verbonden zijn claimen bij de andere partij. In de meeste gevallen kunt u dit niet zelf regelen, maar heeft u een letselschade advocaat nodig. Deze is gespecialiseerd in het claimen van letselschade kosten bij verschillende soorten ongevallen. Voor een goede letselschade advocaat Den Haag kunt u terecht bij Thomas van Dijk en zijn collega’s. Vanuit zijn kantoor in Zoetermeer staat hij dagelijks letselschade slachtoffers bij.

Van Dijk advocaat helpt u verder

Letselschade advocaat Van Dijk heeft vele jaren ervaring in het helpen van slachtoffers die letselschade hebben opgelopen door toedoen van een andere partij. Van Dijk is gespecialiseerd in verkeersongevallen, arbeidsongevallen en letsel door een medische fout. Ook whiplash gevallen zijn bij Van Dijk advocaat aan het juiste adres. U wordt altijd serieus genomen en er wordt tactisch te werk gegaan.

No-cure-no-pay principe

Thomas van Dijk werkt zoals alle letselschade advocaten op basis van no-cure-no-pay. Dit houdt in dat u niet hoeft te betalen voor zijn diensten als u onverhoopt geen schadevergoeding ontvangt van de tegenpartij. Op deze manier loopt u minder financieel risico wanneer u een advocaat inschakelt. Dit maakt het ook voor mensen met een lager inkomen mogelijk om hulp te krijgen van een letselschade advocaat.

Directe verzekering voor verkeersslachtoffers

In het geval van een ongeluk in het verkeer kunt u als slachtoffer aanspraak maken op de WA verzekering van de andere partij. Een nadeel hiervan is dat het erg lang kan duren voor u een schadevergoeding ontvangt. Om dit te omzeilen wordt er nu gekeken naar de mogelijkheden van een directe verzekering. Hierbij claimt u de kosten direct bij uw eigen verzekering, waardoor het sneller afgehandeld kan worden.

https://www.letselschadeadvocaatvandijk.nl/