Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Ga voor het gemak van digitaal toetsen

Tegenwoordig gebeuren toetsen en examens nog steeds meestal op papier. Dat zorgt ervoor dat na afloop de verbeteraar met een hele stapel papierwerk zit opgezadeld en deze een voor een nauwkeurig moet nakijken. Maar wat als je heel dit proces nu een stuk dynamischer maakt? Uiteraard is digitaal toetsen niets nieuws, maar door gebruik te maken van de systemen van Eureka Examens, wordt het echt makkelijk. Door de vragen te digitaliseren en onder te brengen in een vragenbank heb je meteen een toegankelijk overzicht van de toetsen. Daarnaast combineer je deze met een toetsmatrijs zodat je willekeurige toetsen uitdeelt aan de deelnemers. Wanneer iedere kandidaat een uniek examen krijgt, dan is spieken geen zorg meer. Laat Eureka Examens meedenken over de ideale oplossing.

Een veilige en betrouwbare methode

Bij Eureka Examens willen ze ervoor zorgen dat het digitaal toetsen zo veilig en betrouwbaar mogelijk verloopt. Het is namelijk niet de bedoeling dat deelnemers eenvoudigweg het systeem omzeilen en toegang krijgen tot data die niet voor hun ogen bestemd is en hen kan helpen bij het examen. Laat daarom de experten van deze onderneming helpen om een gedegen oplossing te zoeken. De afnamecomputers die zij aanbieden zijn eveneens preventief ingericht om fraude te vermijden en een betrouwbare testomgeving aan te bieden. Dat betekent niet dat de installatietijden hoog oplopen, alles is namelijk snel klaar voor gebruik.

Neem contact met hen op voor meer informatie

Heb je interesse in het digitaal toetsen met behulp van Eureka Examens? Neem dan contact op met deze medewerkers en zij helpen je graag verder bij de installatie van alle systemen. Leg aan hen je situatie uit en zij zorgen er tevens voor dat je beschikt over een oplossing op maat. Op die manier verloopt het toetsen zonder problemen en hoef je je geen zorgen te maken over fraude.

https://eureka-examens.nl/