Nonpaletti
Image default
Dienstverlening

Je naambord zelf ontwerpen of kant-en-klaar kopen bij De Naambordenspecialist

Een kant-en-klaar naambordje bestellen is mogelijk bij De Naambordenspecialist. Als je een ruime keuze wilt hebben uit diverse naambordjes en naamplaten ben je hier absoluut aan het juiste adres. Onze online naambordenshop is namelijk uitgerust met een enorme collectie aan allerlei verschillende naamborden, huisnummers, platen, dierenpenningen, verbodsbordjes en wensbordjes.

Bij onze kant-en-klare naamborden hoef je alleen nog maar het lettertype, de tekst en jouw huisnummer in te vullen. Wil je liever een naambord kopen dat je helemaal zelf naar wens kunt invullen/personaliseren? Oftewel zelf ontwerpen? Ook dat kan bij ons. Met onze online editor, waar nagenoeg ieder naambord van is voorzien, kan je het gehele naambord zelf ontwerpen. Origineel en zeer leuk om te doen.

Naamborden zijn bij ons al vanaf €4,95 verkrijgbaar. Onze naamborden zijn niet alleen scherp geprijsd, de kwaliteit is ook nog eens uitstekend. Ook bij de goedkope naamborden lever je niet in op de kwaliteit. De meeste borden worden gratis verzonden. Een kleine bijdrage voor verzending wordt alleen gevraagd bij zeer grote naamborden en uithangborden. Als dit het geval is staan de verzendkosten duidelijk aangegeven. Ieder naambord in onze shop kan online besteld worden. Wij kennen korte levertijden, in het algemeen kan je binnen twee dagen al van je bestelde naambord genieten. Wanneer wij een naambord met de hand moeten beschilderen begrijp je dat het wat langer duurt voordat je het naambord in huis hebt. Een actueel overzicht met levertijden is te vinden op onze website, maar staan ook per naambord aangegeven.

Charmant leisteen naambord

Een naambord dat naar ons idee wat extra aandacht verdient is het leisteen naambord. Dit naambord, gemaakt van een zeer charmante steensoort, heeft een bijzondere en unieke uitstraling. Omdat het gemaakt is van een natuurproduct is geen naambord hetzelfde. De donkergrijze tot zwarte structuur is grillig en altijd anders. De tekst wordt met lichte kleur in de steen gelaserd, hierdoor is de naam en het huisnummer extra opvallend. Het is ook mogelijk om een leistenen naambord te combineren met RVS, wat weer zorgt voor een strakker uiterlijk.

Dit sterke en duurzame naambord heb je binnen twee werkdagen en gratis in huis. 

https://www.denaambordenspecialist.nl/