Nonpaletti
Image default
Eten en drinken

Je zoektocht naar de beste lunchroom in Doetinchem eindigt hier

Ben je op zoek naar de beste lunchroom van Doetinchem omdat je in de middag graag eens een lekker broodje wilt gaan eten? Of zoek je de beste lunchroom van Doetinchem omdat je een zakelijke lunch moet organiseren? In beide gevallen en meer eindigt je zoektocht bij Station AlexSander. Deze lunchroom, gevestigd op het station van Doetinchem, is een ware toevoeging aan de regio. Je vindt in deze zaak een enorm divers assortiment met rijkelijk belegde warme en koude broodjes. Loopt het water je al in de mond? Lees dan zeker verder om meer over deze zaak te ontdekken.

Gezellig lunchen met gezelschap

Station AlexSander in Doetinchem is een uitstekende lunchroom wanneer je alleen of met gezelschap wilt gaan lunchen. Je geniet op een centrale locatie van een lekker drankje en een smakelijk broodje. Ga jij voor een broodje met vis? Vlees? Of gaat je voorkeur uit naar een snackbroodje? Het kan allemaal in deze lunchroom in Doetinchem!

Een zakelijke lunch regelen

Dien je een zakelijke lunch te regelen omdat je bezoekers op kantoor ontvangt of omdat je jouw collega’s wilt verwennen? Ook dan kun je bij deze lunchroom in Doetinchem aankloppen. Zij bespreken graag de mogelijkheden met je om een zakelijke lunch te organiseren en voorzien je, indien gewenst, van een gratis proefpakket met de lekkerste broodjes. Zo weet je wat jij jouw gasten of collega’s voorzet.

Ga langs of neem contact op met de medewerkers

Heb je al zin gekregen om te gaan lunchen bij deze lunchroom in Doetinchem? Trommel je gezelschap op en ga gezellig langs om te genieten van een heerlijke lunch. Ben je benieuwd naar de concrete mogelijkheden voor het organiseren van een zakelijke lunch? Breng dan een bezoek aan de website en neem contact op met de zaak om de mogelijkheden te bespreken. De vriendelijke medewerkers van Station AlexSander doen er alles aan om te zorgen dat het je nergens aan ontbreekt.