Nonpaletti
Image default
Vakantie

Kies voor deze kindvriendelijke camping aan een meer in Tsjechië

Ben je een groot liefhebber van natuur en wil je deze zomer vakantie vieren op een kindvriendelijke camping in Tsjechië? Dan biedt Camping de Regenboog alles waar je naar zoekt. Deze camping is gelegen aan een meer in een klein dorpje in Tsjechië. Hier kun je zwemmen en ontspannen varen. Daarnaast is er nog veel meer te beleven op deze gezinscamping. Het recreatieteam heeft namelijk met de grootste zorg een programma voor jong en oud samengesteld. Kampvuuravonden, beachvolleybaltoernooien en excursies in de regio: je vindt het hier allemaal.

Wat is er te zien en te doen in de omgeving van deze camping?

Op deze camping aan het meer in Tsjechië heb je alle faciliteiten en activiteiten tot je beschikking om je meerdere weken te vermaken. Ook als je graag de omgeving verkent, helpt het recreatieteam je verder. Het personeel van Camping de Regenboog adviseert je namelijk uitgebreid over leuke uitstapjes in de omgeving om met het gezin te ondernemen. Zo zijn er voldoende mogelijkheden tot fietsen en wandelen in de regio, maar denk bijvoorbeeld ook aan:

  • Een locatie met escaperooms, paintball en lasergame op slechts een half uur rijden;
  • Verschillende zwembaden, dierentuinen en pretparken;
  • Een bezoek aan de Skodafabriek en het bijbehorende museum.

Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Het leuke aan de uitstapjes in Tsjechië is bovendien dat je er nooit veel geld aan kwijt bent; alle activiteiten zijn zeer betaalbaar.

Boek jouw vakantie

Vanuit Arnhem is het zo’n 725 kilometer rijden naar Camping de Regenboog – je rijdt er dus binnen een dag naartoe. Ben je enthousiast geworden over deze kindvriendelijke camping aan een meer in Tsjechië en de uitstapjes die je kunt ondernemen? Boek dan direct jouw ruim opgezette kampeerplaats of een volledig verzorgde accommodatie, zoals een safaritent of blokhut. Met beide verblijven ben je verzekerd van een onvergetelijke vakantie met het hele gezin!

https://www.campingregenboog.nl/home/