Nonpaletti
Image default
Aanbiedingen

Loze ruimte over? Met een tussenvloer kunt u alle ruimte optimaal benutten!

Loze ruimte over? Met een tussenvloer kunt u alle ruimte optimaal benutten!

Heeft u loze ruimte over? Bijvoorbeeld in uw magazijn omdat de stellingen niet helemaal tot aan het plafond reiken? Met een tussenvloer van Nolte Opslagsystemen kunt u alle ruimte optimaal benutten! Hoe dat precies in zijn werk gaat, leest u hieronder. Lees daarom snel verder!

 

Wat is een tussenvloer precies?

Een tussenvloer wordt ook wel verdiepingsvloer, systeemvloer of etagevloer genoemd. Andere, wellicht wat lastigere benamingen zijn entresolvloer en mezzanine vloer. Al deze termen komen uiteindelijk op precies hetzelfde neer: een vloer bestaande uit een zelfdragende stalen constructie die simpelweg gewoon tussen twee al bestaande verdiepingen kan worden geplaatst. Bijvoorbeeld tussen het dak en de vloer van een magazijn. Op deze manier wordt er als het ware een extra verdieping of ruimte gecreëerd. Het mooie van een mezzanine vloer is dat deze zelfdragend is. Dit betekent dat de vloer niet hoeft te steunen op pilaren of balken die een deel van de al bestaande ruimte wegkapen. 

 

Waarvoor dient een tussenvloer?

De extra ruimte die dankzij een tussenvloer ontstaat kan natuurlijk op meerdere manieren ingezet worden. Zo kan het als extra opslagruimte dienen, maar ook als mogelijkheid om meer kantoorruimtes te maken. Daarnaast zien we dit soort vloeren ook terug in sportscholen en warenhuizen. Zo kunnen er nog meer fitnessapparaten en spullen worden uitgestald. Altijd gaat het hierbij dus om hetzelfde doel: meer ruimte én een optimale benutting van de beschikbare ruimte. Naast deze wat meer permanente toepassingen, kan een tussenvloer bovendien tijdelijk worden ingezet. Denk aan het opvangen van pieken tijdens de seizoensdrukte. In dergelijke situaties kan het prettig zijn om wat extra ruimte tot uw beschikking te hebben. Volg de instructies op en u heeft de vloer aan het einde van het seizoen weer eenvoudig gedemonteerd.

 

Is een tussenvloer ook in mijn situatie geschikt?

Op deze vraag kunnen we eigenlijk heel kort antwoorden: ja! Ook in uw specifieke situatie is een tussenvloer waarschijnlijk heel goed geschikt want een dergelijke vloer kent zoals hierboven al is gezegd vrij veel toepassingsmogelijkheden. De vloer zal geheel op maat voor u worden gemaakt. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat de vloer optimaal aansluit op uw wensen en eisen én dat de vloer geschikt is voor het doel waarvoor u de vloer wilt gebruiken. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte aanvragen? De specialisten van Nolte helpen u graag verder!

 

http://www.noltemezzanine.nl/