Nonpaletti
Image default
Aanbiedingen

Shutters voor ieder type raam

Shutters zijn erg populair op het gebied van raamdecoratie door de vele voordelen. Als je overweegt om shutters in jouw woning te laten plaatsen, is het natuurlijk mooi om voor ieder raam dezelfde te plaatsen. Dit zorgt voor een mooi geheel. Sommige ramen zijn klein of hebben een bijzondere vorm. Niet iedere raamdecoratie is dan geschikt voor bijzondere vormen ramen. Met shutters is er erg veel mogelijk, ze zijn namelijk toepasbaar op elk type raam en voor iedere raamvorm. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder en kom erachter! 

 

Shutters voor het badkamerraam 

De badkamer is een plek in huis waar privacy erg belangrijk is. Hierdoor is het belangrijk om goede raamdecoratie voor het raam te hangen. Het lastige is dat het raam in de badkamer meestal klein is, waardoor niet ieder type raamdecoratie mogelijk is. Daarnaast moet de raamdecoratie tegen warmte en vocht kunnen. Rol- en vouwgordijnen vallen dan al snel af. Shutters zijn in deze situatie een goede oplossing. Shutters kunnen namelijk voor ieder type raam worden gemaakt. Daarnaast kunnen de houten shutters worden gecoat met een vochtbestendige lak of olie. Hierdoor zal het hout niet vervormen en blijven de shutters mooi. 

 

Shutters voor het dakraam

Een dakraam bevindt zich vaak in een slaapkamer. In een slaapkamer is het natuurlijk belangrijk dat het goed donker kan worden gemaakt. Verduisterende en zonwerende raamdecoratie is dus een must in de slaapkamer. Niet ieder type raamdecoratie is geschikt voor een dakraam. Bij lamellen en gordijnen is de bevestiging aan een dakraam lastig, omdat het dakraam schuin loopt en de gordijnen door de zwaartekracht naar beneden vallen. Bij shutters is dit geen probleem, omdat deze voor het raam worden geplaatst en op maat worden gemaakt. Het licht kun je met een handomdraai doseren, zodat je altijd kunt genieten van de perfecte lichtinval. 

 

Laat je adviseren over de mogelijkheden!

Shutters zijn dus een goede optie voor ramen die bijzondere vormen hebben. Dit komt doordat de shutters voor het raam worden geplaatst en op maat worden gemaakt.  Ben je enthousiast geworden over deze vorm van raamdecoratie? Neem dan een kijkje op de website van Van Eyck Shutters en laat je inspireren. Ze hebben een groot aanbod aan shutters en blinds en kunnen alles op maat maken. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de klantenservice en laat je adviseren over zwarte shutters

https://www.vaneyckshutters.com/