Nonpaletti
Image default
Woning en Tuin

Met egaline perfect je ondervloer egaliseren

Heb je een nieuwe woning gekocht en wil je de ondervloer gaan egaliseren? Met egaline kun je jouw ondervloer helemaal vlak maken. Op Egaline Online vind je onder meer Atlas egaline. Van dit merk zijn er verschillende soorten te bestellen. Deze producten zijn geschikt voor professionals en doe-het-zelvers. Zo zijn er de Atlas SMS 15 (laagdikte van 1-15 mm) en de Atlas SMS 30 (laagdikte van 3-30 mm). Deze producten spreiden zich mooi uit. Door de verwerkingstijd van 40 minuten is het mogelijk om eventuele fouten te corrigeren. De SMS 15 en SMS 30 zijn geschikt voor PVC vloeren, tegels en parket. Na 4 uur zijn deze producten beloopbaar. Beide producten kunnen gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. De  Atlas SAM 100 is ideaal voor anhydrietvloeren (gipsgebonden). Voor een laagdikte van 5-30 mm. Dit product heeft een verwerkingstijd van 30 minuten. In die tijd kun je mogelijke fouten herstellen. Na 6 uur is de SAM 100 beloopbaar. Je kunt dit product gebruiken voor PVC vloeren, tegels en parket.

Hoeveelheid egaline bepalen

Voordat je egaline gaat bestellen is handig om te weten hoeveel materiaal je nodig hebt. Op egaline.online kun je dit eenvoudig berekenen. Klik op de knop “Bereken wat je nodig hebt”. Dan dien je aan te geven welke ondergrond je wilt egaliseren. Daarna moet je de dikte in millimeters opgeven. Ook dien je de oppervlakte in vierkante meters. Klik op de “Bereken” knop en wordt er berekend hoeveel egaline je nodig hebt.

Meer informatie

Mocht je een vraag hebben over je bestelling. Of heb je advies nodig welke egaline je het beste kunt bestellen? Dan kun je altijd contact opnemen via de mail: info@egaline.online, telefoon: +31 168 22 10 01 of WhatsApp. Binnen 4 uur trachten ze je vragen te beantwoorden. Je kunt je bestelling thuis laten bezorgen of zelf bij Egaline Online afhalen. In het laatste geval dien je dit aan ze door te geven, zodat je bestelling voor je klaar staat.

https://egaline.online/

Gerelateerde artikelen

Hoe onderhoud ik een laminaatvloer?

Een grote tuinverbouwing? Kijk eens naar een tuinhuis!

Sleutel afgebroken in het slot?