Nonpaletti
Image default
Eten en drinken

Pak groots uit met je feest bij deze locatie voor zaalverhuur in Uden

Als je eens groot uit wilt pakken met je verjaardag, huwelijksjubileum of andere feestelijke gelegenheid, maar hier niet veel werk aan wilt hebben, kies je het best voor zaalverhuur bij Jambon in Uden. Door de experts van deze zaalverhuurlocatie wordt je namelijk zo veel mogelijk ontzorgt. Ze beschikken over een zaal waar je met tot wel 130 personen terecht kunt. De zaal is sfeervol ingericht en beschikt over een bar. Ook de catering wordt verzorgd. Zo zal het jou en je gasten aan niets ontbreken en kun je zorgeloos genieten. Je hoeft zelf immers niet steeds af en aan te lopen met allerlei hapjes en drankjes. Dat doet het personeel van deze locatie voor zaalverhuur in Uden voor je.

Geniet van lekker eten en overnacht prettig bij dit restaurant met hotel

Jambon is meer dan alleen een ideale locatie voor zaalverhuur in Uden. Je kunt bij dit restaurant met hotel ook terecht voor heerlijk eten, een overnachting en Brabantse gezelligheid. In het sfeervolle restaurant worden allerlei lekkere gerechten geserveerd. Je hebt de keuze uit een uitgebreide menukaart met voor-, hoofd- en nagerechten. Zo kun je het etentje zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Er staan allerlei gerechten met vlees, vis en groenten op de kaart, waardoor er voor iedereen wat wils is. Heb je bepaalde allergieën of dieetwensen? Dan wordt hier goed rekening mee gehouden, mits je dit van tevoren meldt. Na het eten geniet je vervolgens van een heerlijke overnachting in een goed uitgeruste kamer.

Profiteer van de optimale ligging

De locatie van restaurant met hotel Jambon is ideaal, zowel voor zaalverhuur als voor een weekendje weg. Je vindt dit bedrijf namelijk in het midden van de stad, waardoor er allerlei activiteiten, winkel en bezienswaardigheden op loopafstand zitten. Zo heb je een ideale uitvalsbasis voor al je avonturen in Uden. Na een heerlijk dagje shoppen, cultuur opsnuiven of de omgeving verkennen, geniet je in het restaurant met hotel van een lekkere maaltijd en kom je vervolgens helemaal tot rust in de hotelkamer. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met de vriendelijke medewerkers.