Nonpaletti
Image default
Aanbiedingen

Variatie in het aanbod van blenders

BLENDER KOPEN

Blenders kunnen groenten pureren tot soep, noten vermalen tot boter, dressings en sauzen tot een zijdezachte emulsie maken, ingrediënten fijnhakken tot salsa’s, en natuurlijk smoothies maken. Ze zijn echt zo handig, voor veel mensen net zo onmisbaar als een fornuis of magnetron. Maar er is ook veel keuze.

De meste mensen die een blender aanschaffen, kijken eerst naar de volgende zaken:  

Capaciteit

Voor deze categorie wordt de maximale capaciteit van elke blender opgesomd. De grootte van de blender wordt bepaald door waar u hem het meest voor gaat gebruiken (verschillend als u bijvoorbeeld voornamelijk sladressings wilt emulgeren of smoothies wilt mixen voor een paar mensen tegelijk).

Automatisch of handmatig

Sommige blenders op deze lijst zijn automatisch, wat betekent dat ze vooraf bepaalde instellingen hebben waarmee je gewoon kunt klikken en weglopen. Andere zijn handmatig, zodat u het mengproces de hele tijd in de gaten moet houden.

Grootte

Deze machines kunnen volumineus worden, dus bij het kiezen van een, wil je ervoor zorgen dat je nadenkt over waar je hem gaat opbergen en waar je hem gaat aansluiten. Hier heb ik de exacte afmetingen van elk model genoteerd.

Vaak genoeg, bij grote warenhuizen, is er door het gehele jaar door akties op blenders. De blender aanbieding is gewoon te gek voor woorden. Verschillende modellen, kleuren en merken.

blender aanbieding